Man jau liekas, ka tur nekas nav jāaizpilda. Kad nobrauks šīs, tad varbūt vienu izmēru platākas riepas var uzlikt. Ļoti labs, funkcionāls skats, kur neko nevajag sēdināt vai aizpildīt.

Nu vēl jau ir tas fakts ka ar zemu mašīnu ir jāmāk braukt. Japiedomā kā brauc pāri gulošajiem. Šitās pankūkas laist pa vidu cauri ir visnepareizākais veids kā braukt pāri, tāpēc arī viss skrāpējas. Brauc ar ratiem virsū, tad nekas neķersies, bet reizēm intensīvā satiksmē tā ir problēma, jo sanāk vairāk uz ceļa vidu izbraukt. Es ar diezgan daudz sēdinātu auto nobraukaju pa UK kādus 4 gadus, tur apakšā skrambas bija ļoti maz. Tev bildēs tas auto galīgi neizskatās tik zems lai skrāpētu ceļu. Gan jau viegli sēdinātas atsperes ir tas ko vajag.opz wrote: ↑29 Oct 2021, 20:01 Pāšlaik ir standarta m-spoooort piekare, tātad zemākā no standarta.
Gumijas guļošie problēmaz nesagādā, bet Londona ir nobērta ar šiem, kas vietām ir vēl no 90to beigām kad šķiet vidējais mašīnas klīrenss bij vairāk kā jaunajam range rover. Nepalīdz fakts ka vietām asfalts tieši ap viņiem ir sasēdies dēļ smagāka transporta un padara viņus vēēl augstākus.![]()
Alternatīvi varētu jau pamēģināt uzlikt koilas un varbūt nolaist par kādi 15mm priekšu. Uz guļošajiem neuzkārsies un visa apakša itkā ir noklāta ar plastamasas pannu, lai jau šļūkā pa tiem guļošajiem, bet domāju ka izskatītos daudz labāk vizuāli ar pienādāku gapu starp aizmuguri un priekšu. Vienkārši negribu riskēt tehniskus bojājumus stiliņa pēc, tipa pārsist kko apakšā un tā.![]()
Dēļ sliekšu uzlikām sāni sanāk zemāki kā vidus, vienreiz uzbraucu ar ratu, noplēsa sliekšņa spliterti, tāka tas ir no goray112 wrote: ↑29 Oct 2021, 22:23Nu vēl jau ir tas fakts ka ar zemu mašīnu ir jāmāk braukt. Japiedomā kā brauc pāri gulošajiem. Šitās pankūkas laist pa vidu cauri ir visnepareizākais veids kā braukt pāri, tāpēc arī viss skrāpējas. Brauc ar ratiem virsū, tad nekas neķersies, bet reizēm intensīvā satiksmē tā ir problēma, jo sanāk vairāk uz ceļa vidu izbraukt. Es ar diezgan daudz sēdinātu auto nobraukaju pa UK kādus 4 gadus, tur apakšā skrambas bija ļoti maz. Tev bildēs tas auto galīgi neizskatās tik zems lai skrāpētu ceļu. Gan jau viegli sēdinātas atsperes ir tas ko vajag.opz wrote: ↑29 Oct 2021, 20:01 Pāšlaik ir standarta m-spoooort piekare, tātad zemākā no standarta.
Gumijas guļošie problēmaz nesagādā, bet Londona ir nobērta ar šiem, kas vietām ir vēl no 90to beigām kad šķiet vidējais mašīnas klīrenss bij vairāk kā jaunajam range rover. Nepalīdz fakts ka vietām asfalts tieši ap viņiem ir sasēdies dēļ smagāka transporta un padara viņus vēēl augstākus.![]()
Alternatīvi varētu jau pamēģināt uzlikt koilas un varbūt nolaist par kādi 15mm priekšu. Uz guļošajiem neuzkārsies un visa apakša itkā ir noklāta ar plastamasas pannu, lai jau šļūkā pa tiem guļošajiem, bet domāju ka izskatītos daudz labāk vizuāli ar pienādāku gapu starp aizmuguri un priekšu. Vienkārši negribu riskēt tehniskus bojājumus stiliņa pēc, tipa pārsist kko apakšā un tā.![]()
Par gaisu runājot, cik dzirdēts tad ar komfortu tur viss esot labi. Pats esmu braucis tikai ar rūpnīcas pneimo piekarem.
British engineering parūpējusies par ļoti izciliem eksemplāriem šeit Londonā.HaL wrote: ↑30 Oct 2021, 11:08 ++ aizmirsti par gaisa piekari, lol nau verc!
Un, piedod, es neticu, ka eksistē uz pasaules kāds gulošais, uz kura OEM m-piekare ķeras. Viņa ir tiešām džips!
Čoms uz sava E93 uzlika FK atsperes ar zemāko sēdinājuma un viss ir čotka, mazliet zemāk par OEM un tikai trakie gulošie nelielā slīpumā!
Man bija VMAXX un tās neiesaku nevienam, pārāk mīkstas un arī zemākas!
Tas tiešām, te Londonā man pat w213 regulāri aizķer. Jāņem apvidnieksopz wrote: ↑31 Oct 2021, 02:14British engineering parūpējusies par ļoti izciliem eksemplāriem šeit Londonā.HaL wrote: ↑30 Oct 2021, 11:08 ++ aizmirsti par gaisa piekari, lol nau verc!
Un, piedod, es neticu, ka eksistē uz pasaules kāds gulošais, uz kura OEM m-piekare ķeras. Viņa ir tiešām džips!
Čoms uz sava E93 uzlika FK atsperes ar zemāko sēdinājuma un viss ir čotka, mazliet zemāk par OEM un tikai trakie gulošie nelielā slīpumā!
Man bija VMAXX un tās neiesaku nevienam, pārāk mīkstas un arī zemākas!![]()
Varbūt pamēģināšu koilas pirms mesties all in ar gaisu.
Bet intereses pēc, kāpēc gaisa piekare ir tik absolūti nē lol nau verc?![]()
Paldies, savādāk pašam nav bijusi pieredze ar koilām, un negribās pirkt kkādus no name aļika brīnumus.HaL wrote: ↑01 Nov 2021, 11:14 Sāc ar labiem coilovers - par to var pakonsultēt lietotājs Waldmenz!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1726
Viņš tak zemeņu lasītājs no laimes salas. Ganjau turpat jāmeklē
Piekrītu, tāpēc vīņi 3 dienas pēc uzlikšanas aizgāja uz tirdziņu, un vairākums cilvēku laikam piekrīt jo vēl nav aizgājuši