Nu tad var padomāt par kādu v6 benzīnu + LPG

Moderator: Bastard
Nu tad var padomāt par kādu v6 benzīnu + LPG
Tikai 3.0V6+autuomātu nevis 2.5 tds...krabiz wrote: ↑01 Jun 2022, 13:33 Laikam nav ko lieki filozofēt un vnk jāpērk Omega![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ml#photo-2
Gāze, lai paliek plītij. Visu izņemot Outback apsveru tikai kvēpu formātā. Nelepojos, bet nu tādu laiki pienākuši, neesmu Nitišs
Tas viss ir zināms, bet Outback tiktu papildus izmantots(potenciāli uzlabots) izpriecām mežā un ziemas apstākļos, tāpēc ir tāds neloģiskais dalībnieks tajā sarakstā, jo pārējie ir tīri komforta autoUldisUldis wrote: ↑02 Jun 2022, 20:06 H6 outbacks ēdīs kādus padsmit litrus un ies ne ātrāk par 330i e46
No tiem bokser dīzeļiem pa gabalu. Var īsi uzgooglēt un uzreiz saprast, ka motoršādens būs - tiaki kad.krabiz wrote: ↑02 Jun 2022, 19:47Gāze, lai paliek plītij. Visu izņemot Outback apsveru tikai kvēpu formātā. Nelepojos, bet nu tādu laiki pienākuši, neesmu Nitišs![]()
Outback vienīgais, ko skatos ar benzīnu, nevis otrādi.
Nu bet tieši tāpēc es nesaprotu, kā var izskatīt Outbacku kā variantu.
Nu nezinu. Man čomam ir h6 outback, diezgan daudz esmu braucis. Pilnīgi adekvāts auto. Koža roža, normāls automāts, kaut ko iet, bet patēriņš liels, troksnis normāls salonā (laikam pakotas durvis bija gan), vietas pietiek, vizuāli zolīds, pilnpiedziņa zaibis. E46 pat nezinu, ar ko ir pārāks. Pūst abi vienādi. Līdzīgā laika posmā ieguldījis viņš arī krietni mazāk tajā auto nekā es E46.