Salaboju.Ch. wrote:Nuu to var kompenset ar kvēpu
Beeet ahujena, prieks redzēt, ka auto beidzot brauc! Malaģec
Bet nice, likās, ka šitas vairs nebrouks.
Salaboju.Ch. wrote:Nuu to var kompenset ar kvēpu
Beeet ahujena, prieks redzēt, ka auto beidzot brauc! Malaģec

@Abit - klausi, vīrs zin ko runāCh. wrote: 12 Nov 2020, 13:35 Nuu to var kompenset ar augstaku parnesumu
Beeet ahujena, prieks redzēt, ka auto beidzot brauc! Malaģec![]()
..beha lido, bet ne vienmēr.....

Vāārbūt jā, bet nu spraugas bija dihrsā. Es vnm pārbaudu un vēl var baudīt pret rokeris/sadale (ja regulē stock 0,25, tad tajā galā ir 0,16), šoreiz pēc regulācijas liekas ka atkal elpa parādijās, jo likās ka palicis kūtrāks tas auto...protams, uz žopometra mērotAtmoBenzin wrote: 21 Jun 2023, 09:22 Tik pat labi vārsti nekur nesēžas, tie tizlie elscentri vienkārši vietā neturas manuprāt. Pie normālas gasēšanas es kad braucu ar savējo tad pārbaudiju/regulēju pie katras ellas maiņas(10k km) un vismaz pa kādam vienmer bija japaregulē. Pievilkšana jau arī tur tizla, vienmer japārbauda vēlreiz pec tam kad esi pievilcis vai velkot neesi aigriezis prom.
tā tīri izdedze pēdējo reiz reāli taisīta pirms gadiem 4, esmu reāls pensis

klaidonis wrote: 16 Jun 2026, 10:13 Viss kā kārtigam e30 gāžamajam pienākas, kabinets un izvirtības ar m20
P.s. melnas plastmasas restes forši var atjaunot ar melnu matētu krāsas baloniņu, ar plastmasas restauratoriem nav jēgas tēret laiku
Ir plastmasas kam tas strādā, bet ja plastmasas jau ir galīgi baltas vairs viņas neizglābsi.Abit e30 wrote: 16 Jun 2026, 10:27klaidonis wrote: 16 Jun 2026, 10:13 Viss kā kārtigam e30 gāžamajam pienākas, kabinets un izvirtības ar m20
P.s. melnas plastmasas restes forši var atjaunot ar melnu matētu krāsas baloniņu, ar plastmasas restauratoriem nav jēgas tēret laiku![]()
es restes biju nogājis gadus atpakaļ ar Ch recepti, linsēklu eļļa plus šķīdinātājs, bija labi, bet baigi ātri izgaroja tas viss pasākums un palika atkal balts![]()
par krāsošanu biju domājis, bet bail, ka ja sāk lobīties tā krāsa, tad gan ir nejauki![]()