Ibumetiina BMW Z3 / Toster 2 / Alfa Romeo GT
- Ibumetiins
- ELEKTROVEGANISMS

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ibumetiina BMW Z3 / Toster 2 / Alfa Romeo GT
Es vadījos pēc divām mammām kas aizmugurē sēdēja 3000km 
Arī intereses pēc izbraucu ar saslavēto Renault 5, ergonomiski ļoti neērts, benķis kā crossoverī augstu dēļ tā ka bača grīdā, stūres regulācija nepietiekama.klaidonis wrote: 08 Aug 2026, 14:11 Vienīgais ar ko apbēdināji ir ka Renault 5 garākiem vai pareizāk sakot vidējam Latvietim nav ko darīt.![]()
Jaunais Renault Clio ir ļoti līdzīgs salonā un tik pat tizls.
Salīdzinājumam Golf 8 vai bmw jaunais 1er ir galavastiesu ērtāki sēdēšanas ziņā.
Кто разбирается тот разбирается...
jāsaka, ka žetons par godīgu un relatīvi objektīvu, kā arī cenu ziņā caurskatāmu aprakstu pie auto izvēles.
jāpiekrīt, ka dizainiski šis tiešām ir smukāks par vairumu EV.
šim stāstam noticēju, nekā tam, ka kādam sapņu auto ir base model tesla 3, ka tas ir skaistākais elektroauto, labākais salons, turklāt tieši baltā virsbūves krāsā, tā esot pati skaistākā, nevis tāpēc, ka tā bija bez maksas pirmajam īpašniekam un pati plikākā komplektācija.
šim stāstam noticēju, nekā tam, ka kādam sapņu auto ir base model tesla 3, ka tas ir skaistākais elektroauto, labākais salons, turklāt tieši baltā virsbūves krāsā, tā esot pati skaistākā, nevis tāpēc, ka tā bija bez maksas pirmajam īpašniekam un pati plikākā komplektācija.

being a better driver is not an unfair advantage...
- Ibumetiins
- ELEKTROVEGANISMS

Man sākotnēji viņš vizuāli nemaz nepiesaistīja, itkā sedana virsbūves forma, bet augstums kā crossoverim, viss kopā kaut kā neērti izskatās, pakaļa arī man liekas jocīga. S90 tai pašā laikā man liekas viens no skaistākajiem sedaniem kāds ir. Nu jau esmu apradis, priekša man patīk kā izskatās, bet es kopumā šo nesauktu par skaistu auto, tas noteikti nebija iemesls kāpēc viņu pirku.V.I.P. wrote: 10 Aug 2026, 16:05 jāsaka, ka žetons par godīgu un relatīvi objektīvu, kā arī cenu ziņā caurskatāmu aprakstu pie auto izvēles.![]()
šim stāstam noticēju, nekā tam, ka kādam sapņu auto ir base model tesla 3, ka tas ir skaistākais elektroauto, labākais salons, turklāt tieši baltā virsbūves krāsā, tā esot pati skaistākā, nevis tāpēc, ka tā bija bez maksas pirmajam īpašniekam un pati plikākā komplektācija.![]()
Piekritīšu ka vairums EV dizainiski ir aizšāvuši garām, jāatceras ka šī virsbūve sākotnēji bija plānota ar iekšdedzes dzinēju.
- Ibumetiins
- ELEKTROVEGANISMS

Pieņemu ka jā, ļoti ietilpīgs. Bilde no interneta dziļumiem

- arniks8
- Spam addicted
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Bērnu ratus arī man SL'a varētu ielocīt
, cik apskatīju viņam ir ok ietilpība, bet formas/augstās grīdas dēļ diezgan ātri būtu jānolaiž beņķis(ja to varēja) pie kāda lielāka objekta.