Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Repsis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Repsis »

freimo wrote: Wiens no... ~ pagaajushaa septembra widuu:
waa :shock: toč labais, šitā izsprukt :verycool:
350Z
diabl0_

Post by diabl0_ »

:yo: :D :D :D
Tomel

Post by Tomel »

freimo wrote:Ir bijushas wisaadas saskarsmes un gadiijumi...

Wiens no... ~ pagaajushaa septembra widuu:

Wakars / nakts: tuseejam Maarupee pie drauga, taa bija k-kaada 3diena ja nemaldos - anyway tuss rit pilnaa sparaa! :dj: No riita jaabrauc uz augstskolu taapeec taa aatraak aizgaaju guleet... :sleep:

Riits: aizvedu draudzeni uz skolu - no maajaam savaacu muteri un vedu uz drabu... Puulkstenis ~ 8:00 un kaa jau vienmeer shai laikaa visi dodas savaas gaitaas...

Braucu no Ziepniekkalna uz Akmens tilta pusi... Priekshaa krustojums - krustojumaa no labaas joslas driikst braukt taisni un pa labi Image bet no kreisaas joslas tikai pa kreisi Image Krustojumaa ir arii luksafors un protams kaa jau no riitiem pie luksafora daudz mashiinu... :dusma: Labaa josla wisa pilna taapeec sprauzhu 2ajaa un welku pa kreiso joslu ar domu ka liidz krustojumam jau paspeeshu ieliist labajaa joslaa kaadam priekshaa (zinu zinu :oops: :oops: :oops: ) --> domaats - dariits... Krustojumaa ar baigiem \m/ manewriem ielienu labajaa joslaa... :verycool: Pabraucu kaadus 500 m uz priekshu un dzirdu ka kaads man piebraucis blakus un dikti tauree... No saakuma nepieweersu uzmaniibu... :105: Bet tad kas paskatijos uz taureetaaja pusi ieraudziju tur uusainu onku kursh seezh CP auto un luudz mani nobraukt malinjaa... :119: Nobraucu malaa.. Pienaak uusainiitis - iepaziistina ar sewi un prasa dokumentus... Saaku mekleet maku - bet tad atceros ka maku esu atstaajis pie drauga... :cursin: Liidz ar to man naw ne wadiitaaja aplieciibas, ne tehniskaas pases, ne apdroshinaashanas, ne slimiibas lapa (TA nebija), ne naudas... Taa nu uusainiitim saku ka naw man newiena dokumenta...!!! Jamais pastaaw pastaaw padomaa un uzaicina uz CP automashiinu... Tur mani gaida cits onka... Saku ka taa un shitaa ir sanaacis un naw liidzi newiena dokumenta... Winjsh man prasa wai es zinot CSN un zinu ko esmu paarkaapis..!!?? Atbilde bija pozitiiva jo zinaju ka esmu slikti uzwedies... :gigi:
Taalaak_lai buutu wieglaak gan man raxtiit gan jums lasiit - mans un CP darbinieka dialogs:

CP: Tu agresiiwi brauci un par to tew pienaakas no 50 - 200 Ls naudas sods un 6 punkti...
ES: Ui! Daudz gan... :vouv:
CP: Taa saucaas "agresiiwa braukshana"!!!

Pa to laiku CP darbinieks jau paspeejis izwilkt sawu protokolu mapi un panjemt rokaa raaciju (laikam lai k-ko uzzinaatu par manu personiibu)...

Turpinaas dialogs:
CP: Kur tad taa steidzies???
ES: Nu man skolaa eksaamens (sadirsu) :smokz: ...mamma kawee tiesu...
CP: Gan jau eksaamenu paspeetu uzraxtiit un mammu tiesa arii pagaidiitu... Jo kaa tu redzi wisa shii rinda (raadija uz garo auto rindu) kautkur steidzaas...
ES: Bet man ir mutiskais eksaamens un mana mamma pati ir tiesnese...
CP: (sarosijaas) Kuraa tiesaa tad mamma straadaa???
ES: *................*

Pa to laiku CP darbinieks jau paspeejis protokolaa saraxtiit wisus datumus... Es sapratis ka ar to ka man bij jaasteidzaas un mana mamma ir tiesnese - cauri netikshu...

CP darbiniekam jautaaju:

ES: es driikstu piezwaniit?
CP: Kam zwaniisi?
ES: *..............*
CP: Nu zawni bet shaubos wai paliidzees jo sods tew paaraak liels!

Sazwanu cilweeku kuru gribeeju sazwaniit un staastu kas par lietu... Iedodu mobiilo CP darbiniekam un nu jau notiek bazars winju starpaa...
Peec bazara:

CP: Nu *.............* teica lai tu ar mani runaa sawaadaak..!!
ES: 5 Ls derees? :roll:
CP: Nu lai buutu! :priv:

Bet parcik man nebija liidzi maka - tad nebija arii naudas - bet no mammas jau wienmeer war aiznjemties...

ES: Aizieshu no mammas paņemt naudu!!!
CP: (paskataas uz mani ar spoka baalu gjiimi un izboliitaam aciim) Tu ko!!!!!!!?????? Tu gribi lai es no tiesneses njemu naudu??????????
ES: Bet es jau to naudu doshu - nejau winja..!!
CP: Jaaa - un peectam man buus jaaiet pie tawas mammas ciemos un jāattaisnojaas kaapeec esmu njeemis kukuli... Nu nee - paldies...!!!
ES: Nu bet pasham man naudas naw!!!
CP: (paaugstinaataa tonii) Fiksi kaap aaraa un brauc prom !!!!!! :angry:
ES: Paldies - visu labu..!! :verycool:

Taa nu laimiigi izlocijos...!!! :banana:

THE END OF TRUE STORY

SHITAA Noveikties :36:
Galvenais ka braukt maaki :P
GTis

Post by GTis »

Cik daudz soda punktus var iegūt savā īpašumā par braukšanu pie sarkanās gaismas? Mans tikko norāvās. Sods no 20 - 100 Ls bet nezinu cik punkti varētu būt? :?: :?: :?:
Driver

Post by Driver »

GTis wrote:Cik daudz soda punktus var iegūt savā īpašumā par braukšanu pie sarkanās gaismas? Mans tikko norāvās. Sods no 20 - 100 Ls bet nezinu cik punkti varētu būt? :?: :?: :?:
Par braukšanu, ja luksoforā deg aizliedzošais signāls tiek piemērots sods no 20-100 Ls un piešķirti 4 p-ti!
SmaLL

Post by SmaLL »

GTis wrote:Cik daudz soda punktus var iegūt savā īpašumā par braukšanu pie sarkanās gaismas? Mans tikko norāvās. Sods no 20 - 100 Ls bet nezinu cik punkti varētu būt? :?: :?: :?:
laikam 6.....bet to4na nezinu :roll:
Image
GTis

Post by GTis »

SKAIDRS! :?
Paldies par atbildi!
Jim Beam

Post by Jim Beam »

Runaajot par braukshanu pie sarkanaas.. :) ...

Nu sanaaca taa... Kaut kad, nu jau pagaajushaa gada oktobrii vai novembrii (iisti neatceros un negribu arii) bija chomam dzimene... liidz ar to arii tusinsh... viss notika dziivoklii, centraa... netaalu no Barona centra... nu karoch plkst. ir apmeeram 00:30 un dazhi veelas doties maajup... nu protams, man vieniigajam no visiem bija kaars... nu jaaizved jau ir... bija jaaved tur uz Miera ielas rajonu... nu karoch braucu atpakalj un iebraucu vienaa veicii uz Teerbatas ielas un peectam braucu taalaak uz Teerbatas/Matiisa ielas krustojumu, kuraa man vajadzeeja nogriezties pa labi... braucu, braucu un jau pierodu pie taa, ka visur mirgo dzeltenais signaals un skatos tikai ziimes (bija veels piektdienas vakars, kad tieshaam biju piekusis un liidz ar to skatiities tikai uz ziimeem un nenjemt veeraa luksofora signaalus bija diezgan viegli :) ) Tad nu jau ir klaat shis krustojums, kuraa manaa gadiijumaa man ir jaadod celjsh, ja nestraadaatu luksofors, bet tas tomeer straadaaja un kaa juus domaajat, kaads signaals tajaa briidii bija iesleedzies? :twisted: jaa, tieshi taa - sarkanais :shock: Nu neko dariit, skatos uz ziimi... "Dodiet celju"... laab, doshu arii... piebraucu jau tik tuvu, ka redzu vai kaads brauc vai nebrauc un skatos - tur mentu patruljas businjsh brauc un tieshi griezhas pa labi uz Teerbatas ielu... nu gaidu gaidu un skatos vai tik tieshaam grieziisies... redzu ka griezhaas un droshi piedodu gaazi un nogriezhos... pabraucu 20 metrus un redzu smukaas zilaas uguntinjas spogulii un dzirdu jau signaalu... domaaju... nu lab... domaaju... es te taads vieniigais braucu, nu varbuut veelas kaut ko paarbaudiit... atveru logu un jau mekleeju dokjus... pienaak ments, iepaziistina ar sevi un prasa kaadeelj braucu paari pa sarkano... saakumaa nesapratu par ko iet runa, bet tad... paskatiijos spogulii un ieraudziiju, ka luksofors chista straadaa... un tad sekoja dziivesstaasts par to, ka esmu piekusis (kaads arii biju)... iedevu tikai tiesiibas un beigaas sekoja jautaajums: "Vai veelies palikt bez tiesiibaam?"... Atbilde, protams, ka : "Nee!"... Atdeva papiiriiti un, neko nepateikdams, aizvilkaas uz busu pie koleegas... kaadu gabalinju paeskorteeja mani nopakaljus braucot un peectam nogriezaas kaut kur... pa nakti protams neguleeju... bet nu tas jau cits staasts... :) Tad man tiesiibas bija tikai kaadu pusgadu bijushas... Esmu jau pieradis pie dokumentu paarbaudeem... taas man ir vairaakas bijushas...
M power = good
Turbo = good
Turbo M power = Chuck Norris
Andžejs

Post by Andžejs »

Inspektori ir laikam apdāvināti, jo vienmēr spēj izdomāt kaut kādus brīnumus! :klauns:
WESTSIDE
Tomel

Post by Tomel »

Vienreiz bija taads gadiijums kad pac ments bija ieraavis(peec elpas vareeja pateikt) apstaadinaaja un teica

-papiirinjus

-kaadus

-nu tos tur

-kaadus

-nu pa shito mashiinu

-un tiesiibas arii :?:

-es nezinu

-tad varu braukt

-jaa brauc

piedraudeeju ka pasuudzeeshos , nu burtiski iespeeru dzekam pa :skick:
protams ka nepasuudzeejos jo vish man nestaadiijaas priekshaa :cc:
freimo
Admins

Post by freimo »

Weelwiena spilgti atminjaa palikusi saskarsme ar winjiem:

--> viewtopic.php?t=1336&start=0
KALVE wrote:Piektdienas vakars ierodamies Siguldaa, daliibnieku/braukt gribeetaaju daudz - 29.
Sacensiibaas no burnout piedaliijaas ekipaazhas:
PIRRE/Gatis
Freimo/puisis kura vaardu piemirsu/KALVE/freimo draudzene
Tiiniz/nezinu kas seedeeja blakaam
Starteejam un veicaas mums ljoti labi jo divataa lasaam karti + veel otrais cilveeks visu laiku ljoti operatiivi skreeja un atrada punktus.Rakstu jau es nejau taapeec ka bija siis sacensiibas bet gan taadeelj ka mums siis sacensiibas beidzaas Siguldas policijas iecirknii(nepamatoti) :evil:
Taatad:
kaa jau mineeju gaaja mums ljoti raiti ja buutu finisheejushi buutu bijis labs laiks/vieta.Bija palikushi mums veel tikai 6 punkti ko panjemt no 25 kopeejiem punktiem.Likteniigs mums izraadiijas punkt nr1.jo tur muus aiztureeja Siguldas kaartiibas policija, kaapeec muus un par ko muus nav iisti skaidrs ne mums ne vinjiem. :roll: Piebildiishu ka policista kungs bija ljoti nelaipns pret mums lamaajaas krievu valodaa utt.piemineeshu ka vinjam nebija ne mazaakaas nojausmas kas ir Checkpoint Challenge vinjs domaaja ka mees riikojam/piedalaamies dragreisaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tad nu tikaam izseedinaati pa 2 masiinaam un nogaadaati Siguldas policijaa kur muus itkaa njemshot priekshaa CP, nebija gan skaidrs par ko jo mees tieshaam neko nebijaam paarkaapushi.tad nu devaamies uz iecirkni pa celjam atkal klausoties kaa uz mums policists izgaazh savas dusmas.
Irodoties iecirknii tikaam atstaati CP un veel kaut kaada policijas dezurantaa uzraudziibaa, veel promejot policists kas muus aiztureeja muus izlamaaja kaarteejo reizi un draudeeja.Piebildiishu ka vinjs aizbrauca kopaa ar freimo tiesiibaam :evil:
taa nu staaveejam un dirneejaam iecirknii jo nevienam mums nebija ko piesiet, dezurants pieraxtiija vaardus uzvaardu personas kodus, paraadiija ka maak darboties ar IEM datorsisteemu un izdrukaaja katra muusu lietas.arii tur nebija pie kaa mums piesieties.tad nu peec kaada laicinja tikaam palaisti valjaa, mums atljaava iziet aaraa.Izgaajaam aaraa un gaidiijaam kas nu notiks.aptuveni peec 20 minuuteem mums atgrieza dokumentus tachu freimo tiesiibu joprojaam nebija.uz jautaajumu kas ar taam sanjeemaam atbildi:gaidiet priekshnieku.Gatis muus mierinaaja ka priekshnieks 12h laikaa paraadiishoties, tas muus "nomierinaaja" :mrgreen: taa nu gaidiijaaam kad paraadisies priekshnieks.Piebildiishu ka staaveejaam aaraa uz ielas, un policisti bija aizsleegushi maaju taadejaadi arii liedzot jebkaadas sarunas. peec 1/2 stundas pie iecirknja pieripoja priekshnieka vadiitais Audi B4 kuraa atradaas veel 2 policisti.Liels bija muusu paarsteigums kad bargais policists kursh pirms tam mums bija draudeejis meetaaja jokus un mees bijaam comi :?: policists laipni atdeva tiesiibas un turpinaaja jokoties.Blakus policists gan piebilfa:"nu ko sacensiibas beigushaas?" jaa protams ka beigushaas ja vairaak nekaa stundu bez pamata noseedeejaam policijas iecirknii.Nu laikam muusu "draugs" priekshnieks bija sapratis savas prombuutnes laikaa ka tiesiibas muus aiztureet vinjam nebija, kur nu veel piesavinaaties freimo tiesiibas un tad nu bija baigais coms mums.

nu tikushu briiviibaa devaamies uz boulingu kur satikaam tos kas bija jau finisheejushi un vienkaarsi paarrunaajaam vakaru un notikusho.

taa luuk mums izveertaas Chechpoint Challenge pasaakums Siguldaa. Jaapiebilst tikai ka pasaakums bija ljoti labni noorganizeets, izsniegtas augstas kvalitaates kartes utt.

esmu noskaneejis karti, tikai nav skaidrs kaapeec taa neveelas hosteties ja taa tomeer nohosteesies ielikshu karti. kaa arii gaidaamas paaris bildiites.

un protams sveicam ekipaazhu PIRRE/Gatis kas ieguva 3.vietu!!! :yo:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
dms

Post by dms »

ar mentiem saskarsme ir bijusi biezja, bet nu shis vareetu buut interesantaakais gadiijums...ar draudzeni izdomaajaam aizbraukt pie sencjiem uz Talsiem...panjemam vinjas golfu un laizjam...saakumaa viss ok...stiepju normaali...mentus ar neredz...bet tad aiz slokas pagrieziena ir tur k-kaads ciematinjsh, tip kur uz 60 jaamauc...un aiz taa paretam pretii T veida krustam menti staav...bet nu mani biku sabesiija priekshaabraucoshie, kas nespeeja no 60 km/h ieskrieties vismaz liidz atljautajiem 90...tad nu metu 4-ajaa un ieshu garaam...apdzenu 1, otru, tresho...jau paarkaartoshos atpakalj, kad redzu, ments izskrien uz celja un vicina zizli...nu ko dariit, metu pa meemajiem, un riepaam sljuucot apstaajos...aatruminjsh vareeja buuut ap 120+veel nepaartrauktaa liinija...domaaju buus pakaljaa...nauda pa abiem bija apmeeram 5juks...pienaak ments, saka tipa 40 Ls un 2 soda punkti vai 20 Ls uz rokas...es saku ka nav mums taadas naudas, tip steidzamies uz dzimeni utt...shis neko, vai nu protokols vai 20 LS...es jau domaaju ka hana, buus jaaraxta protokols...a tad mana draudzene ierunaajas, tip vai nevarot sarunaat ka vinja dodot daavanu karti no "Spices" 20 Ls veertiibaa...ments paliek taads domiigs, iedodam daavanu karti, vinjsh to ruupiigi apskata, atdod dokumentus un noveel laimiigu celju...es tik biju pateiciigs, ka ielidoju uz riigas policistiem, a ne uz tukuma vai talsu, tiem taada Spices daavanu karte nah buutu vajadziiga...bet nu katraa zinjaa draudzenes atjautiiba mani izglaaba...
pedālis grīdā...
skardnieks

Post by skardnieks »

He he. Esmu pieteicis karu ceļu policistiem (CP). Izlasot CSN grāmatiņu esmu atklājis ļoti daudz nepilnību likumā. Pašlaik man ir lieta( protokols un CP priekšnieka lēmums) par braukšanu ar zilo bākuguni, bet Es un mans jurists domājam, ka 99,5 % vinēsim šo lietu. Man ir uzlikuši 200 Ls un 2 soda punktus.
Cenšos CSN vispār nepārkāpt( izņemot atļauto braukšanas ātrumu ārpus apdzīvotām vietām)
Un mans mērķis ir panākt lai CP pats pirmkārt ievēro likumus (apstāšanās un stāvēšanas, kā arī citus), jo ja reiz Tu pārstāvi likumu tad pats to ievēro.
Par turmāko lietas gaitu informēšu. :)
Mans Ira traks, bet trakajiem pieder pasaule un volvomuzejs.
freimo
Admins

Post by freimo »

skardnieks wrote:Pašlaik man ir lieta( protokols un CP priekšnieka lēmums) par braukšanu ar zilo bākuguni
:?: :?: :?:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Tomel

Post by Tomel »

freimo wrote:
skardnieks wrote:Pašlaik man ir lieta( protokols un CP priekšnieka lēmums) par braukšanu ar zilo bākuguni
:think: :think: :think:
EIMZ

Post by EIMZ »

Tomel wrote:
freimo wrote:
:think: :think: :think:
tjip pac uzmauci uz mashiinas zilaas baakugunis vai kaa? :oho: :eyezz:
Image
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

kaa to var izdariit :think: :eehh: :hmmm:
Lady Lover
EIMZ

Post by EIMZ »

nu principaa esmu redzeejis pat vietas,kur tirgo taas baakugunis. Esmu redzeejis arii daudziem takshiem,kuros braucu. Tjip ne uz jumta,bet salonaa, pie prieksheejaa stikla.
Bet nezinu,vai tieshi par sho djelu skardnieks rakstiija :oho:
Image
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

shur tur var nopirkt :roll:
ir redzeeti taadi kas ar zilu bakuguni(iedektu) brauc :roll:
Norchx

Post by Norchx »

da ne tikai taadi briinumi ir redzeeti, ir redzeets arii mercedes dzhips uztaisiits taa kaa tie amerikaanju mentu vaagji, tjipa faaraas iebuuveeti zibshnji sireenas utt, nu bet par to var Latvija normaalu sodu noraut plus veel to visu tehniku tev konfiscees. Nu jaa tagat laikam saaksies tie laiki kad ar CP buus jaasaak runaat, pirms 3 dienaam veiksmiigi nokaartotas tiesiibas :twisted:
Locked