Marcel Woods - Advanced [pilnus basus, please]
Iesaku noklausiities... 2. dalja
Nu nez, Come Clarity taa vairaak uz mainstream pusi aizgaajis, ieksh Soundtrack to your escape tik traki vel nebija. Lai gan tas taads subjektiivs veerteejums
Labaak kaut ko no vecajaam In Flames dziesmaam - The Jester race, Ordinary story , Gyroscope, moonshield, Only for the weak, Clayman, Cloud connected, Strong and Smart,
Veel ljoti labs no In flames liidziigajaam grupaam ir Dark Tranquillity
Monochromatic Stains, White noise/black silence, damage done, Lost to apathy,
Veel ljoti labs no In flames liidziigajaam grupaam ir Dark Tranquillity
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
jap... liidz taadai muuzikai i jaaizaug...soulfreak wrote:o jaaaaTheGirL wrote:Hotel costes ...visi 7CD Rulzzzz :fly:tik diezvai kaads no shejienieshiem speej noveertet augsto maakslu
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
man jau lielais prieks, ka atrodas tomeer augstaaki klausiitaajiSpeedZ wrote:Ir kas noveerteeTheGirL wrote:jap... liidz taadai muuzikai i jaaizaug...soulfreak wrote:o jaaaaTheGirL wrote:Hotel costes ...visi 7CD Rulzzzz :fly:tik diezvai kaads no shejienieshiem speej noveertet augsto maakslu
![]()
![]()
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
kas tas? kautkāds cafe del mar atvasinājums?soulfreak wrote:man jau lielais prieks, ka atrodas tomeer augstaaki klausiitaajiSpeedZ wrote:Ir kas noveerteeTheGirL wrote:jap... liidz taadai muuzikai i jaaizaug...soulfreak wrote:o jaaaaTheGirL wrote:Hotel costes ...visi 7CD Rulzzzz :fly:tik diezvai kaads no shejienieshiem speej noveertet augsto maakslu
![]()
![]()
bet vispār lauztie ritmi pāri visam.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

jap tipo togo... man sisters pat peedeejo izlasi atveda no pasha Hotel Costesjnk wrote:kas tas? kautkāds cafe del mar atvasinājums?soulfreak wrote:man jau lielais prieks, ka atrodas tomeer augstaaki klausiitaajiSpeedZ wrote:Ir kas noveerteeTheGirL wrote:jap... liidz taadai muuzikai i jaaizaug...soulfreak wrote: o jaaaatik diezvai kaads no shejienieshiem speej noveertet augsto maakslu
![]()
![]()
bet vispār lauztie ritmi pāri visam.
Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- voodoo 4ever
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0