Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
.....................
Ja, kadam gadas bus Dobeles puse, tad ir uztaista samera lidzena un interesanta trase, vakar tika noslukata un pieblieteta, ir gan taisnite kur atvilklt, gan S veida likums. Bet talak pa 3atr netikt, taka seviski liela vina nav, bet braukt interesanti. Labakais aplja laikas 1.07 min, varat spriest par trases garumu.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
tresdhien biju, ir baigi ok, viss ledus riktiigi sakasiits laikam ar radzhotaam sporta riepaam un tik traki nesliid kaa iepriex, ar savu priepiedzinju dazhos liikumos liidz 100km/h gaaju..kaartmens wrote:Kaa ir ar ezeru trasiiteem tagad, peec sniega. Interesee tur Jaunmaarupee (kur tas iisti ir, kaads var pastaastiit vai paraadiit) un Vosa diikjos. Ir izbraukaatas tarses vai viss sniegaa?
Trase ir normaala...viens liikums paarveidots, bet taa ideaali...
Vieniigi ir divas tizlas vietas...gandriiz pashaa galaa-uz ledus ir taads kaa kalninsh, njemot pa ieksheejo var palekties un visaadi iziet(vakar piem. mees paarsitaam riepu un veel k-kaads dzeks ar A8 )...
Un veel miinus, ka ir tikai vien vieta kur es var uzbraukt...vakar braucu un pirms pashas trases paliku uz veedera
...laikam paarak zems auto :neka: :gigi:
Vieniigi ir divas tizlas vietas...gandriiz pashaa galaa-uz ledus ir taads kaa kalninsh, njemot pa ieksheejo var palekties un visaadi iziet(vakar piem. mees paarsitaam riepu un veel k-kaads dzeks ar A8 )...
Un veel miinus, ka ir tikai vien vieta kur es var uzbraukt...vakar braucu un pirms pashas trases paliku uz veedera

- TheGirL
- Lady
Vakar apciemoju Pelju ezeru... nju tur saliidzinoshi ar to kaa bi pirmstam...tag aarpraac daraas... ledus ir ljoti neliidzens un dazhviet iebrauktas vismaz 10cm dziljas rises... +veel garmalaam ir taadas normaala izmeera kupenas (bez laapstas labaak nebraukt)... +veel pusis ,kursh mums paliidzeeja izkljuut no sniega... staastija ,ka sveetdien esot ieluuzis -vilka vinja autinju aaraa 2x 7evo + 15 cilveeki...
Tachu briivkalnu trasee viss ok... labaak kaa nekad (vismaz man patika
... tachu , ja agraak tur vareeja jaunu trasi iebrauktaat pac... domaajot ,ka tafs auto ir visurgaajeejs, tad tag izbaucot kaut biki aarpus trases- tur arii paliksiet 
Tachu briivkalnu trasee viss ok... labaak kaa nekad (vismaz man patika

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

-
Jup, es 7dien ar tur pabiju. Trase tiešām laba, bet kad auto tika tā kārtīgāk ierakts kupenā, tad var dzirdēt kā ledus krakšķKadzhus wrote:Ir viena baigi labaa trase uz ledus, braucot aaraa no tukuma uz Engures pusi apm. 4tajaa kilometraa pa kreisi (seklja ezers)
ar greideri izshkjuureeta, bet nedaudz pabojaata shodien, jo sabrauca daudz rallija sejas ar saviem ielas evo un sti, un ar sporta radzeem shpuures bish sataisiija...

Tautas todien bija daudz. Šķiet ka Egle tur rīkoja šo to. Bija Eikerts, Maspāns, pats Egle, mēs un citi ar evo un sti autiņiem.
- Kadzhus
- Audi A4
aha visi rallija monstri bija, maspaanam evo 9taa 2vas dienas veca, dabuuju pat 2apljus iekshaa paseedeetRihy wrote:Jup, es 7dien ar tur pabiju. Trase tiešām laba, bet kad auto tika tā kārtīgāk ierakts kupenā, tad var dzirdēt kā ledus krakšķKadzhus wrote:Ir viena baigi labaa trase uz ledus, braucot aaraa no tukuma uz Engures pusi apm. 4tajaa kilometraa pa kreisi (seklja ezers)
ar greideri izshkjuureeta, bet nedaudz pabojaata shodien, jo sabrauca daudz rallija sejas ar saviem ielas evo un sti, un ar sporta radzeem shpuures bish sataisiija...
Tautas todien bija daudz. Šķiet ka Egle tur rīkoja šo to. Bija Eikerts, Maspāns, pats Egle, mēs un citi ar evo un sti autiņiem.

- Kadzhus
- Audi A4
nu tad dabuuju 2 apljus paseedeet pie sencha tavaRihy wrote:Maspānam bij amelna evo 8. Sarkanā evo 9 bija divas dienas veca. Mana senča. Biju ar to kompāniju kur evo 9, type-r un stinis melnais.

hmm manliekaas ka melna evo8 nji no jelgavas, vinjam pieder kkaads barchiks jelgava zem manaam kojaam

bet nu tad redzeeju juusu kompaaniju, kad braucaat no turienes projaam, sekoju jums ciitiigi

-
Tad tas tu biji kas man astē sēdēja līdz TukumamKadzhus wrote:nu tad dabuuju 2 apljus paseedeet pie sencha tavaRihy wrote:Maspānam bij amelna evo 8. Sarkanā evo 9 bija divas dienas veca. Mana senča. Biju ar to kompāniju kur evo 9, type-r un stinis melnais.![]()
hmm manliekaas ka melna evo8 nji no jelgavas, vinjam pieder kkaads barchiks jelgava zem manaam kojaam![]()
bet nu tad redzeeju juusu kompaaniju, kad braucaat no turienes projaam, sekoju jums ciitiigi

- Kadzhus
- Audi A4
aha dzinos pakalj tavam sti ar tdi :gigi:Rihy wrote:Tad tas tu biji kas man astē sēdēja līdz TukumamKadzhus wrote:nu tad dabuuju 2 apljus paseedeet pie sencha tavaRihy wrote:Maspānam bij amelna evo 8. Sarkanā evo 9 bija divas dienas veca. Mana senča. Biju ar to kompāniju kur evo 9, type-r un stinis melnais.![]()
hmm manliekaas ka melna evo8 nji no jelgavas, vinjam pieder kkaads barchiks jelgava zem manaam kojaam![]()

-
Es atkal centos no tava gāzes kluča aizbēgt.Kadzhus wrote:aha dzinos pakalj tavam sti ar tdi :gigi:Rihy wrote:
Tad tas tu biji kas man astē sēdēja līdz Tukumam

Protams tāds neliels aspekts ka sti nav mans. Maģisko burtu logā neredzēji?