lidz sim domju par Civic coupe(<96.g) vai E36 318iS coupe!!! tatad gribetu uzklausit jusu viedoklus par sim masinam!!! cena lidz 5EUR!!!
Moderator: Bastard
Shitaadu nosaukumu toch topikam nevajadzeeja rakstiitKaneeps wrote:pavasarim nakot, radas doma pirkt jaunu auto!!!![]()
lidz sim domju par Civic coupe(<96.g) vai E36 318iS coupe!!! tatad gribetu uzklausit jusu viedoklus par sim masinam!!! cena lidz 5EUR!!!
paprasi, lai kāds iedod izbraukt, ta jau manīs kā ir ar to rwdKaneeps wrote:ko es savos 18 gados varu saprast no masinas??kur nu vel nopirkt labu!!! tadel prasu jusu viedokli!!! it ka patik gan viens, gan otrs.. ka bembim ir ar to pakal piedzinu??? cik ta masina stabila un kada ziema brauksana??? nav ta isti nacies brauks ar rwd, mazliet tikai, bet tad ar automatu un tas jau cits stasts!!!!
sorry parsgt wrote:HONDAehhhh veel joprojaam nozheeloju ka paardevu savu un iekaapu citas markas autinjaaa... nu taac urbis
negribas hecbeku, nepatik vadamiba!!! tads manai mammai ir, bet tikai ar 90Zs!!!Alien wrote:nu es tavā vietā būtu padomājis par VW Golf TDI ar 110zs
viņiem ir viena versija tipa 20gadu jubiļeika
ar visām extrām. veras lopā un maz ēd
un pa lēto var pacelt zirgus
vajag tikai pareizos amortiņus salikt un riepas ar zemo profilu un vadas perfektiKaneeps wrote:negribas hecbeku, nepatik vadamiba!!! tads manai mammai ir, bet tikai ar 90Zs!!!Alien wrote:nu es tavā vietā būtu padomājis par VW Golf TDI ar 110zs
viņiem ir viena versija tipa 20gadu jubiļeika
ar visām extrām. veras lopā un maz ēd
un pa lēto var pacelt zirgus
tas ir exjaunaisKaneeps wrote:tas ir tas ko es domaju vai exjaunais??Alien wrote:es te vienreiz izbraucu ar 2001g Civic 1.6i
nu nepatika man kā vīņč uzvedas