Ierosinājumi adminiem
-
- Audi 80 Quattro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kapeec pazudushi auto nosaukumi un citi uzraxti zem nicka
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

I man vinja labaak patiik, nav vairs visaadu nissan skyline gt35 utt...
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
zem nika var būt:TB wrote:kapeec pazudushi auto nosaukumi un citi uzraxti zem nicka
1.Noraadiits ar kaadu auto tu brauc
2.NEKAS
visi vecie ranki ir izdzeesti, ir iespeeja atsuutiit man uz PM zinju noraadot auto marku modeli, specifikaaciju nav vajadziibas rakstiit klaat, es taaapat uzlikshu tikai marku/modeli.
ceru ka visiem skaidrs.
Tu nesaproti bana nozīmi??? Bans ir bans... Jautājumi ir?Anonymous wrote:bez_nosaukumaAnonymous wrote:Ar laiku cilvēki mainās, bet Jūs to nenovērtējat! Bija kāds iemesls kārtējo reizi likvidēt mani? Kā jau teicu, cilvēki mainās un kas bijis pagātnē, varēja arī palikt pagātnē!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Android
- Admins
Kārtējo reizi pats arī pierādīji ka neesi vēl necik paaudzies - tipa man sadeva pa dibenu, a kāpēc pārējiem nē???Anonymous wrote:Jūs gribat teikt, ka esmu vienīgais no visiem, kas reģistrējušies no jauna?
Ai, lai nu paliek! Neesat pretimnākoši, manis pēc! varat patīrīt mazos sharkus, ciparnīcas utt! Lai veicas 'uzlabot foruma reitingu'
Pats i atbildēji uz savu jautājumu.
Good morning? No such thing!
hmmm...varbuut mulkjiigi bet tomeer ......
ja gribat izbeegt no lieka spama (kas ir daudz par daudz) mosh atgrieziet spama topiku pirmajaa lapaa ??
es piemeeram lasu tikai tos topicus kas atrodas pirmajaa lapaa .....iet kaut kur mekleet spama topic`u parasti negribas ......
nu tas taa jums ko padomaat
ja gribat izbeegt no lieka spama (kas ir daudz par daudz) mosh atgrieziet spama topiku pirmajaa lapaa ??
es piemeeram lasu tikai tos topicus kas atrodas pirmajaa lapaa .....iet kaut kur mekleet spama topic`u parasti negribas ......

`85 mk2
- Clicks
- Kandidāts uz BANu
gluzhi manas domas.. cilveekiem slinkums mekleet taalo spama topiku lai parunaatos un taapeec piedi*** citaa topikaa!lo0s3r wrote:hmmm...varbuut mulkjiigi bet tomeer ......
paldies par uzmaniibu
Leaf wrote:absurds! Tātad visi šeit "nāk" tikai lai spamotu ?Clicks wrote:[
gluzhi manas domas.. cilveekiem slinkums mekleet taalo spama topiku lai parunaatos un taapeec piedi*** citaa topikaa!
hmmm hmmm hmmmm
peec idejas te neviens nenaak spamot .....bet bardaks topikos pieraada preteejo ....vienkaarshi ja aizliedz spamot tad jaaieraada vieta kur to var dariit (taapeec ir spama topiks bet vienkaarshi vinjsh ir paaraak dzilji nosleepts lai visi vinju mekleetu )
`85 mk2