Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
atņem mašīnas atslēgas :gigi:mpb wrote:tad nav, bet nebriiniitos, ja vinjsh buutu.
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
-
vot tā ir, ka katru rītu brauc uz darbu vienā un tai pašā laikā. vieni un tie paši debīleņi jāvēroParaTr00per wrote:hmm... kaac paziist armijas zalja golfa ar V/N PN10 iipashnieka psihiatru? es gribeetu izteikt savu viedokli par vinja izlaishanau no psihenes.
vinja ignorance pret apkaarteejiem saak jau apnikt...

un vēl esmu ievērojis, ka, jo vēlāk brauc, jo vairāk viņi saradušies. laikam nestrādāšana un ilga gulēšana no rītiem nāk komplektā stulbumam.
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.

Skatoties uz tavu balto auto, saprotu kaapeec tev taads naids uz vinjiemjnk wrote:vot tā ir, ka katru rītu brauc uz darbu vienā un tai pašā laikā. vieni un tie paši debīleņi jāvēroParaTr00per wrote:hmm... kaac paziist armijas zalja golfa ar V/N PN10 iipashnieka psihiatru? es gribeetu izteikt savu viedokli par vinja izlaishanau no psihenes.
vinja ignorance pret apkaarteejiem saak jau apnikt.... labums tikai, ka jau zini, apmēram kādu darbību šis nākamajā mirklī izveiks.
un vēl esmu ievērojis, ka, jo vēlāk brauc, jo vairāk viņi saradušies. laikam nestrādāšana un ilga gulēšana no rītiem nāk komplektā stulbumam.

Vakar bija reeciigi, braucu ar savu BMW un apstaajos krustojumaa, pretii staav menti ar savu "kruto" Land Rover dzhipmashiinu
tjipa dzheki ne pagriezienu neko neraada, izskataas, ka brauks taisni, a man pa kreisi vajag, es shos gaidu, ka tie saaks braukt no saakuma gaidu, ka tie gaajeejus palaidiis, tad tie iebrauc krustojuma viduu un tas kursh pie stuures runaa pa telefonu un protmas, ka likumsakariigi nevar iemest aatrumaa
un tad kad ir iemetis tad neparaad pagriezienu un nogriezhas PA KREISI un es
staaveeju un gaidiiju, ka tie
saaks braukt

- Android
- Admins
Vakar redzēju incantu skatu - pa dienu ap plxt 3 stāvēju pie luksofora lai nogrieztos uz spici no Lielirbes ielas. Ārā no spices griežas kundzīte ar astra g. Bet nevis vienk izgriežas (pie iedegtas bultas luksoforā) savā joslā, bet uzreiz planē uz 3 joslu. Pa galveno nāca golp2 - brauca centra virzienā. Džeks ar golpu dabūja strauji bremzēt un kāpt uz sadalošās joslas lai neiebrauktu tantes opelim pa durvīm. A jamā vēsā mierā pabeidz savu mega manevru un aizrullē tālāk. Tāda sajūta ka vispār nemaz neiečekoja ka gandrīz crash sanācis viņas dēļ 

Good morning? No such thing!
- jaaniss
- Audi 80
tāpēc jau pensionāri arī ir tajā riska grupā, ka izraisa avārijasAndroid wrote:Vakar redzēju incantu skatu - pa dienu ap plxt 3 stāvēju pie luksofora lai nogrieztos uz spici no Lielirbes ielas. Ārā no spices griežas kundzīte ar astra g. Bet nevis vienk izgriežas (pie iedegtas bultas luksoforā) savā joslā, bet uzreiz planē uz 3 joslu. Pa galveno nāca golp2 - brauca centra virzienā. Džeks ar golpu dabūja strauji bremzēt un kāpt uz sadalošās joslas lai neiebrauktu tantes opelim pa durvīm. A jamā vēsā mierā pabeidz savu mega manevru un aizrullē tālāk. Tāda sajūta ka vispār nemaz neiečekoja ka gandrīz crash sanācis viņas dēļ

www.ajblasters.lv
uz liepaajas-riigas ssosejas bixtos maniita balta omega, kas bez pagriezieniem un 6-7 cilv. massiinaa gandriiz taraneeja maneejo griezzoties aaraa uz ssosejas no taa krodzina
un protams no riigas uz jelgavu braucot pirms jaunolaines kaarteejie NLO(bomzzi, kuri par katru cenu centaas nostopeet staavot gandriiz uz cella)

un protams no riigas uz jelgavu braucot pirms jaunolaines kaarteejie NLO(bomzzi, kuri par katru cenu centaas nostopeet staavot gandriiz uz cella)

nekad nesaki nekad:D
šodien migla kā reiz, es ar gandrīz paķēru līdzi vienu. Parasti pirms Olaines pagrieziena braucot uz Rīgas pusi ieņemu labo joslu jo taa ir vienmeer briiva, lai bez bremzēšanas pabrautu garām Olaines pagriezienam un še tev kaut kaads iiiiblis stav ar paceltu roku joslas viduuu.mixsss wrote:uz liepaajas-riigas ssosejas bixtos maniita balta omega, kas bez pagriezieniem un 6-7 cilv. massiinaa gandriiz taraneeja maneejo griezzoties aaraa uz ssosejas no taa krodzina![]()
Likumu zināšana atbrīvo no atbildības!
ID124
ID124
vnk psc
Gandriiz deel viena
naacaas atvadiitiities no mashiinas. staasts sekojos: braucu majas no Ogres pa krustpils ielu, viss tipa kaartiibaa. Braucu gar uzneemumu Jauda, taakaa tur ir ziime 50 km/h tad nometu uz 60 (tur meedz staaveet menti), mieriigi braucu un peeksni viens
baltaa bumeraa izmauc no saanu ielinas un mauc paari celam
Metu pa bremzeem un par laimi viss beidzaas ok, bet ja buutu braucis aatraak.... iespeejams, ka shis man buutu saanos, jo apstaaties vinam vnk nebuutu reaali!!!! Kur taadi kropli dzimst 

Ko ārdies? Viņš tāds pats kā tu.. Viss PO - neievēro noteikumus..!!Guncha wrote:vnk psc![]()
![]()
Gandriiz deel viena
naacaas atvadiitiities no mashiinas. staasts sekojos: braucu majas no Ogres pa krustpils ielu, viss tipa kaartiibaa. Braucu gar uzneemumu Jauda, taakaa tur ir ziime 50 km/h tad nometu uz 60 (tur meedz staaveet menti), mieriigi braucu un peeksni viens
![]()
![]()
Metu pa bremzeem un par laimi viss beidzaas ok, bet ja buutu braucis aatraak.... iespeejams, ka shis man buutu saanos, jo apstaaties vinam vnk nebuutu reaali!!!! Kur taadi kropli dzimst
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Bet tomeer ir atskiriiba, vai tu drusku paarkaap aatrumu, vai arii pilniigaa PO mauc paari celam!!!! kkaa neticaas, ka tu vienmeer brauc uz 50 :gigi:freimo wrote:Ko ārdies? Viņš tāds pats kā tu.. Viss PO - neievēro noteikumus..!!Guncha wrote:vnk psc![]()
![]()
Gandriiz deel viena
![]()
![]()

Par ko citi ir sliktāki par tewi??? Ja tu pārkāp CSN un apdraudi citus cilvēkus tad kāpēc dzheks iekš BMW newar pārkāpt noteikumus un apdraudēt tawu dzīvību???Guncha wrote:Bet tomeer ir atskiriiba, vai tu drusku paarkaap aatrumu, vai arii pilniigaa PO mauc paari celam!!!! kkaa neticaas, ka tu vienmeer brauc uz 50 :gigi:
Warbūt izklausos kā vectēvs bet riebjas ka vienmēr vaino citus un pats vainīgais nekad nebūs vaings..!!
Nu tak bljeeee - ja tew tas tik ļoooti nepatika tad rauj roceni - griez riņķī un ķer to lohu kurš tew izbrauca preikšā - izārdi seju un mierīgs brauc prom.. Nevis netā te ārdies, sūdzies un raudi..!!

BMW F31 M-Sport Estoril Blue