Fox wrote:manliekas ka vajadzeetu dzeest userus kas NEPOSTO
ja liekas tad var sasisties. Un krutāks nav tas kam vairāk posti
bet tie kam 0 postu un pieregjistreejies sen
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Android wrote:Uzraksti IP, tad redzēs.
Un vispār pats arī brīžam piedomā par ko raksti, citādi bikuc infantīli teksti brīžam nāk ārā Wink
Par kuriem maniem rakstiem tad tas iisit ir? Par SEAT LEON vai par Kaķi? :D:D
abi labi. bet nu par to leonīdu konkrēti sviestā iebrauci.
Laikam SEAT LEON te cilvekiem LJOTI nepatiik Varbuut tas ir istais iemesls? Bet vispar cik es sapratu no citiem cilveekiem bija nepareizas vieaas ievietoti raksti. Ja esmu pareizi sapratis tad par to sasodiito kakji vajadzeeja likt - "Kurhozi/Negadijumi uz celja ---> Auto Crash'i" Kaa atbildi un par to Leonu attieciigi "Kaut kas cits ---> Upss I spamed again"
Es gan neesmu parliecinats, notiekumus esmu parlasijis uzmaniigi un galu galaa esmu te tikai paris dienas, tapec atvainojos par savu neizpratni shajaa foruma, jo katrs kaut ko jaunu saak no nulles!
Ir 2 ieteikumi:
1. Vairāk lasi mazāk postē
2. Ja tomēr vajag postēt tā ka vai acīs kož, tad apsties vai nav topics par tādu tēmu jau izveidots, karoč centies necept jaunus topicus.
Android wrote:Ir 2 ieteikumi:
1. Vairāk lasi mazāk postē
2. Ja tomēr vajag postēt tā ka vai acīs kož, tad apsties vai nav topics par tādu tēmu jau izveidots, karoč centies necept jaunus topicus.
OK! Got it! Es tik censhos iepaziities ar cilvekiem
PS: Tas IP manaa darbaa ir 64.84.24.84. Ja ir iespejams nonjemiet tur BAN, jo manai draudzenei nez kapec nepatik, ka es seezhu Burnout forumaa maajas.