Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
da dabūs apakaļ viņš to naudu tik nevajadzēja to pēdējo teikumu -Android wrote:autoram cepums par uzņēmību
Ričards wrote:Ar cieņu un cerību, ka visi policijas darbinieki nav tādi

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Nu nedaru gan taa!!!TIINIZ wrote:a paši tā nedaram??? es nu ļoti bieži, kāpēc ta menti pelnījuši uzbraucienus, paši baigi labiņie ?? yeah, right!!!
Un vaitad policistiem nebuutu jaaraada priekshziimes visiem paareejiem pilsoniem

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- LL_gangzta
- Moderators
- Has thanked: 0
- Android
- Admins
hehe, protams ka šo to arī pārkāpj, jo tas, kas brauc ar atļauto ātrumu traucē pārējiem. Bet nu šitik klaji uzlikt nikolaju no mentu puses - nu nesmuki. Jamiem jābūt tip kā priekšzīmei. Galu galā ja kāds parastais mirstīgais tā noparkotos tad droši ka dabūtu plāksteri logā.TIINIZ wrote:vo vo, es tikai nesaprotu prieksh kam taads traadi riidi, paskataties pashi cik biezhi paarkaapjat noteikumus, tikai nesakat ka to nadaratnu apstaajaas kur nevajag, nu i? lai jau! atslaabstat! dziive paaraak iisa lai lieki iespringtu!
Good morning? No such thing!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Android wrote:hehe, protams ka šo to arī pārkāpj, jo tas, kas brauc ar atļauto ātrumu traucē pārējiem. Bet nu šitik klaji uzlikt nikolaju no mentu puses - nu nesmuki. Jamiem jābūt tip kā priekšzīmei. Galu galā ja kāds parastais mirstīgais tā noparkotos tad droši ka dabūtu plāksteri logā.TIINIZ wrote:vo vo, es tikai nesaprotu prieksh kam taads traadi riidi, paskataties pashi cik biezhi paarkaapjat noteikumus, tikai nesakat ka to nadaratnu apstaajaas kur nevajag, nu i? lai jau! atslaabstat! dziive paaraak iisa lai lieki iespringtu!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- LL_gangzta
- Moderators
man jau tie plaaksteri taa ZBAndroid wrote:hehe, protams ka šo to arī pārkāpj, jo tas, kas brauc ar atļauto ātrumu traucē pārējiem. Bet nu šitik klaji uzlikt nikolaju no mentu puses - nu nesmuki. Jamiem jābūt tip kā priekšzīmei. Galu galā ja kāds parastais mirstīgais tā noparkotos tad droši ka dabūtu plāksteri logā.TIINIZ wrote:vo vo, es tikai nesaprotu prieksh kam taads traadi riidi, paskataties pashi cik biezhi paarkaapjat noteikumus, tikai nesakat ka to nadaratnu apstaajaas kur nevajag, nu i? lai jau! atslaabstat! dziive paaraak iisa lai lieki iespringtu!
a kaa vainji izskir liimeet 10 vai 20 Ls ?
Lady Lover
braucu mieriigaa gaitaa uz 140 un she tev izbraucot aiz liikuma priekshaa CP pretii brauc. tad shis panjem strauji nogriezj uz malu un klupdams krisdams lec no mashiinas aaraa lai paspeetu novicinaat savi zilganzalji reaktiivo zizli. nu ok uzlika sodu 30 latu apmeeraa.
peec 4 traam dienaam naacaas testeet savu audi kas ir tapshanas stadijaa un protams bez TA. un shoreiz atkal tas pac, tik uz cita celja un turklaat grunts celja... atkal kaa jau buudams mierpilsonis testa rezjiimaa kurinos un atkal aiz liikuma staav CP un stulbaakais tas ka atkal tas pac ments ar to pashu mashiinu. nu ok noshetojos un staaju malaa peec vinja pieprasiijuma. shis pienaak pie mashiinas un saka : mees gadiijumaa kkur neesam jau tikushies? vieniigais ko shim atbildeeju : jop pirms 4etraam dienaam pie 140 km/h. pec kaa dzeks tik pasmeejaas un sastaadiija protokolu par beigushos tehnisko 40 ls.
peec 4 traam dienaam naacaas testeet savu audi kas ir tapshanas stadijaa un protams bez TA. un shoreiz atkal tas pac, tik uz cita celja un turklaat grunts celja... atkal kaa jau buudams mierpilsonis testa rezjiimaa kurinos un atkal aiz liikuma staav CP un stulbaakais tas ka atkal tas pac ments ar to pashu mashiinu. nu ok noshetojos un staaju malaa peec vinja pieprasiijuma. shis pienaak pie mashiinas un saka : mees gadiijumaa kkur neesam jau tikushies? vieniigais ko shim atbildeeju : jop pirms 4etraam dienaam pie 140 km/h. pec kaa dzeks tik pasmeejaas un sastaadiija protokolu par beigushos tehnisko 40 ls.
- Pauliic
- Moderators
kaukad nesen netalu no bikernieku trases, kur parasti cp auto kurse turp surp un kjer "skrejejus" maniju cp trafaretu volvo kura vaditajs runaja pa telefonu un apmeta apkart par dubultai liinijai
tas gan besi, ka vnk tapat aiz darit nav ko visiem redzet parkapj noteikumus. vajag viniem but paraugam. ja vien tam nav attaisnojums.

- Android
- Admins
CP kārtējo reizi šon izcēlās - ap 18.00 ķēra ļaunos pārkāpējus un apstādināja..... slāvu aplī!!!! Itkā tur tā jau nebūtu saspringta situācija, tie $#%$#&^&$% stādināja tieši aplī, labajā joslā, tādejādi radot pastāvīgu avārijas situāciju
Žēl nebija fočuks, būtu nobildējis un aizsūtījis uz iauto.lv un uz traffic.lv

Good morning? No such thing!
Šitie jau ir no Apsardzes. Tur no mentiem tikai nosaukums palicis. Viņi vairāk kā SIA darbojas. Pat algas viņiem nemaksā no Valsts kases. Tā, kā iespringums ne par ko.Android wrote:hehe, protams ka šo to arī pārkāpj, jo tas, kas brauc ar atļauto ātrumu traucē pārējiem. Bet nu šitik klaji uzlikt nikolaju no mentu puses - nu nesmuki. Jamiem jābūt tip kā priekšzīmei. Galu galā ja kāds parastais mirstīgais tā noparkotos tad droši ka dabūtu plāksteri logā.TIINIZ wrote:vo vo, es tikai nesaprotu prieksh kam taads traadi riidi, paskataties pashi cik biezhi paarkaapjat noteikumus, tikai nesakat ka to nadaratnu apstaajaas kur nevajag, nu i? lai jau! atslaabstat! dziive paaraak iisa lai lieki iespringtu!