Kas tas par skaņdarbu?
- Agniz
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tu domā Jedi Mind Tricks - Animal Rap?marihuans wrote:kaads varbuut zin..agraak bija labs repa gabals,kur bija izmantota muzikaalaa simfonija...pat neatceros kaada

http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=5105&ext=MP3
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс
- QuickSilver
ja jau te ir house fani - iesaku Ministry Of Sound Funky House Sessions 06 CD1 - yeeeeaaaahSpeedZ wrote:House music spaaaaaaaaaaaaaaarda! Un neviens man neiestaastiis preteejo![]()
Veel iesaku paklausiites Bryan Adams - Please for give me..Attieciigos briizhos shaads muzons ljoti der!

beidzot atradu vietu kur mans pirmais posts nebutu galigi bezjeegaa. starp citu ilgi mekleju

- maiznieks.lv
eee.. varbuut kaads zin http://www.houseworx.lv adresee pirmo skanjdarbu kas skan uzreiz atverot..?
:neka:
tencinu jaw ieprieksh..

tencinu jaw ieprieksh..

nauda sačakarē cilveekam praatu taapat kaa suudiigs daarznieks dobi.. 

-
- Audi 80 Quattro
kaads vareetu pateikt , kas tas pa gabalu kas skan videoklipaa IMPORT LIFE II tas tjip pa BMW un veceneem , dziesma nereaali spaarda
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

-
- Audi 80 Quattro
nee
sylver - let me tell you
sylver - let me tell you
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

-
Karoč meklējās viens songs.. drīz jāspēlē disene un bez šitā nu nekā.
Vajadzētu nosaukumu dziesmai. Nav ne mazākās jausmas kas viņu izpilda un kā saucās bet tur bija kaut kāds vecs songs izķengāts. Tjipa iebļaujās kaut kāds vecis "HEIDII HEIDII HO!!!"
un tad vēl bariņš atkārto. Un tā visu dziesmu. 
Vajadzētu nosaukumu dziesmai. Nav ne mazākās jausmas kas viņu izpilda un kā saucās bet tur bija kaut kāds vecs songs izķengāts. Tjipa iebļaujās kaut kāds vecis "HEIDII HEIDII HO!!!"

Autokursi - In Progress 

-
Be.. madafakin steidzami šitais!RB26DETT wrote:Karoč meklējās viens songs.. drīz jāspēlē disene un bez šitā nu nekā.
Vajadzētu nosaukumu dziesmai. Nav ne mazākās jausmas kas viņu izpilda un kā saucās bet tur bija kaut kāds vecs songs izķengāts. Tjipa iebļaujās kaut kāds vecis "HEIDII HEIDII HO!!!"un tad vēl bariņš atkārto. Un tā visu dziesmu.

TAS IR HOUSE GABALS.. aizmirsu piebilst.
Autokursi - In Progress