Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
beidzotkatz wrote:pilnigi normala lieta. atri vien var ieskreities uz +50 un ipashi to nejust, it ipashi vel tukshakas ielas. tapat kaa uzskatu ka arpus pilsetas 140-150 normals atrums! tik jamaxa ar normali, ja uzraujas

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
ak dievs cik sausmigi ir pavilkt nakti pa tuksam ielamxtcola wrote:vienaa topikaa tu cepies par slepkavoshanu, bet sheit tev jau tiri normali liekas braukt ar +54km/h?KAIVE wrote:fordistu ljaunaais bieds - skolnieks uz cela
Vai ari tu vnk "kraaj" postus lai kraaninsh garaaks paliek?

posus nekraju , iepriesejam nikam banans :haha:
- jaaniss
- Audi 80
sestdien, braucot no Rīgas uz Jūrmalu sanāca pārsniegt ātrumu, 70 vietā bija 108, man bija iemesls steigties, kavēju kāzu pārtiju, jo vienas vecenes dēl bija jāgaida kādu pusstundu.
Apturēja, tā un šitā, saku, ka uz kāzu pasākumu maucu ( pats uzvalkā biju, viss bija skaidri redzams) a tam pofig, davai rakstam papīrus 2 punkti un 40ls
zajebala, varēja arī palaist mauka
jo punktu man līdz šim nebija, domāju būs brīdinājums- huju [censored] 
labi ka ticēja uz vārda, ka galīgi neesu lietojis
(pāris vīna glāzes es neņēmu pa pilnu :gigi: )
Apturēja, tā un šitā, saku, ka uz kāzu pasākumu maucu ( pats uzvalkā biju, viss bija skaidri redzams) a tam pofig, davai rakstam papīrus 2 punkti un 40ls

labi ka ticēja uz vārda, ka galīgi neesu lietojis

www.ajblasters.lv
Es tikdams pie RWD tiku arii pirmo reizi apstaadinaats. Braucu, skatos, ka labi paarredzams liikums, atcereejos, ka man RWD un iedevu griidaa, viss cikiniekaa, aizmugure aiziet sliipi. braucu laimiigs taalaak un ieraugu-menti. shie jau skataas uz mani un gatavi aptureet... aatrumaa paarbaudu, vai ir iesleegtas gaismas, vai tieshaam visi liidzbrauceeji piespraadzeejushies utt. un mieriigi braucu taalaak. protams, paceela savu nuuju un raadija, ka jaabrauc malaa.
-CP: Labvakar, tiesiibas un apdrosinaasana
Visu iedodu, neko nesaku. ments staigaa vissapkaart masiinai un peeta, kur piesieties. Taa kaa tieshi tajaa dienaa mashiinai izgaaju TA, aptiecina un paareejais bija nolikts redzamaa vietaa. zalais viirinsh veelreiz apiet apkaart mashiinai, pienaak pie mana loga un saka
-tiko dabuutas tiesiibas un jau jaanaak skeersaam????
-ES: piedodiet, taa sanaaca
-CP: te nav nekaada saciikshu trase
-Es: tas vairs neatkaartosies, brauskshu praatiigaak
Zalais viirinsh neteikdams ne vaarda atdod tiesiibas un pavisam neapmierinaats aiziet uz savu auto. nu ko, darbinu mashiinu un braucu prom. peectam tik nobriiniijaamies, ka baigi iisaa saruna bija
-CP: Labvakar, tiesiibas un apdrosinaasana
Visu iedodu, neko nesaku. ments staigaa vissapkaart masiinai un peeta, kur piesieties. Taa kaa tieshi tajaa dienaa mashiinai izgaaju TA, aptiecina un paareejais bija nolikts redzamaa vietaa. zalais viirinsh veelreiz apiet apkaart mashiinai, pienaak pie mana loga un saka
-tiko dabuutas tiesiibas un jau jaanaak skeersaam????
-ES: piedodiet, taa sanaaca
-CP: te nav nekaada saciikshu trase
-Es: tas vairs neatkaartosies, brauskshu praatiigaak

Zalais viirinsh neteikdams ne vaarda atdod tiesiibas un pavisam neapmierinaats aiziet uz savu auto. nu ko, darbinu mashiinu un braucu prom. peectam tik nobriiniijaamies, ka baigi iisaa saruna bija

- Clicks
- Kandidāts uz BANu
nee nu izieta bija bet nebija dokju liidzi :gigi:Berze wrote:Cik dienas nebija te vta tehniska.Clicks wrote:*** ***** mAU*** SUUKAA**** ..pirmais briidinaajums bez tehniskaas vizinaajos.. ZBBBBBB taaadi paakji
Mus ar senci panjema vienu dienu pec apskates. Psc, nolikam 40ls par vienu dienu!![]()
paldies par uzmaniibu
- Berze
Mani shovakar panjema uz rollera majas minot.
Braucu no Ķekavas uz Riga - Jelgava shosejas pusi. Turu ap 100-105 (pa to "celju" vairak spiest ir pashnaviba ibio, apvadceljsh saucaas). Neko, man tadi pasudiigi spogulji, pa bedreem slid uz leju, so neredzu kas aizmuguree. Preti tieshi smuka sauliite. Jau iedziljinajos celju petishana, medijot bedres lidz juutu ka aste ilgi seezh kaads (lielaka dalja autobrauceju jut apkaunojumu neapdzit rolleri). ar labo roku uzslienu augstak spoguli - ka tad, draugi zaljie. Pagriezu galvu atpakalj lai sparliecinatos, viens tads pavecs noaudzis ar baardu maj lai mala metu. Kadi 2km lidz tam jurmalas tiltam bija palikushi. Izlien no Meganes araa tas mezha vecis un protams pec dokumentiem (pagajusho nedelju 4dien tikai dabuju tiesibas
). Protams atradu, shamie pa raciju samekleja ka man jau divi sodi ir (bez tiesiibam un bez kaskas). Tas kas pie stures izlienas araa un sak vest bazaru:
CP: Cik kubi tad ir? Neesi parcenties?
Es:49
CP:Man gan izskatas pec 125 un braukshanas bez tiesibam
Es. Ne 49. Piaggio TPH50
Tad tas bardainais saka kko muhljit ka vinjam majas ir 125nieks un nevarot vairak par 90 uzcelt. Es novelu vainu uz Italju razhoshanas maakslu (man 70ccm malossi cilindes apaksha staav un sporta puteejs
). Neko, pasmaidija abi divi un pat protokolu mapiti shoreiz ara neivilki. Lidz Jelgavai brinijos, pat neieminejas par sodu.
Kad liku tiesibas, painformeju sevi ka motorolleris drikst braukt ar max atrumu 45km/h
Braucu no Ķekavas uz Riga - Jelgava shosejas pusi. Turu ap 100-105 (pa to "celju" vairak spiest ir pashnaviba ibio, apvadceljsh saucaas). Neko, man tadi pasudiigi spogulji, pa bedreem slid uz leju, so neredzu kas aizmuguree. Preti tieshi smuka sauliite. Jau iedziljinajos celju petishana, medijot bedres lidz juutu ka aste ilgi seezh kaads (lielaka dalja autobrauceju jut apkaunojumu neapdzit rolleri). ar labo roku uzslienu augstak spoguli - ka tad, draugi zaljie. Pagriezu galvu atpakalj lai sparliecinatos, viens tads pavecs noaudzis ar baardu maj lai mala metu. Kadi 2km lidz tam jurmalas tiltam bija palikushi. Izlien no Meganes araa tas mezha vecis un protams pec dokumentiem (pagajusho nedelju 4dien tikai dabuju tiesibas

CP: Cik kubi tad ir? Neesi parcenties?
Es:49
CP:Man gan izskatas pec 125 un braukshanas bez tiesibam
Es. Ne 49. Piaggio TPH50
Tad tas bardainais saka kko muhljit ka vinjam majas ir 125nieks un nevarot vairak par 90 uzcelt. Es novelu vainu uz Italju razhoshanas maakslu (man 70ccm malossi cilindes apaksha staav un sporta puteejs

Kad liku tiesibas, painformeju sevi ka motorolleris drikst braukt ar max atrumu 45km/h

Bērzs
Tikko aizkrauklee biku aizraavos! Braucu uz 80 pa pilseetu un ieraugu aiz birziites mentu audi :gigi: Apstaadina un saakas dialogs:
CP: Nepaspeeji sabremzeeties uz 78 tik nometi, par veelu ieraudziiji
Es: Nuu nebij 78, bij 70 (sadirsu :gigi:)
CP: Nujau nujau..Dokumentus
Gaaju pie shaa uz mashiinu dot lielo kukuli, bet shis mani nah pasuutija
Beigaas sods 10 ls 70km/h-5km/h= 65km/h
Labi ka veel taa!
Beigaas piebilde no cp`ista: Par tewi suudzas, naktiis aardoties pa pilseetu!
Es: Kas suudzas? Es neaardos!
CP: Ja negribi iekljuut melnajaa saraxtaa nomaini izpuuteeju
Es: Ok, Visu labu
lazha

Labi ka veel taa!

Jaudžeikars Sola... Vēlēšanas Nāk... beigās čiks vien būs.invisible wrote:Tas tā btw..DELFI.lv wrote:Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars (LPP) padomes sēdē sacīja, ka līdz 1.novembrim visi CP darbinieki būs apgādāti ar jaunām automašīnām, kā arī modernāko tehniku
No Iauto wrote:Nauda nesmird
Cik esmu dzirdējis, pirms kāda laika uz saliņas starp Triangula bastionu un Daugavu esošā stāvvieta ir tapusi likvidēta. Par to liecina tikai baltās nepārtrauktās līnijas, kas apjož šo zonu un P-biļešu automāta neesamība.
Bet nu ieraduma spēks ir liels, un tauta, nopriecājusies par labajiem pilsētas tēviem, kas aizvākuši biļešu automātu, mierīgi turpina parkoties bez maksas.
Šeit esmu noķēris nerātno PP fordeli, kas šajā bezmaksas pārkinga oāzē ir iebraucis kā medus lācis bišu stropā. Esmu dzirdējis arī to, ka kopš maksas stāvvietas aizvākšanas pilsētas ienākums no šīs vietas ir neticami cēlies, kas spriežot pēc šīm bildēm, nav nekāds brīnums.
Man ir jautājums: protams, izsenis zināms, ka nauda nesmird, bet vai tomēr prātīgāk nebūtu sakarināt šai vietā ceļazīmes, kas vēstītu par stāvēšanas liegumu, nevis turpināt šo naudas kāšanas neprātu?!
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
2003 Accord Tourer
-
kaa es sodien reecu par CP nevariibu 
ap kaadiem seshiem gaaju no Alfas uz Teikas pusi, shie netaalu no taas pashas alfas,preteejaa celja pusee, riktiigi kaadaa pagalmaa nosleepushies. Pie celja malas viens ponchiks un policis ar motociklu... staav, runaajas, radars nolaists... nesas no Juglas puses Audi A6, aatrums taads normaals,kaadi 80-90 km/h. to pamaniijis, ments, kursh ar motociklu auleekshiem izskrien uz celja, vicinaadams burvju nuujinju. Audi vadiitaajs mauc pa bremzeem, iesleedz avareikas, itkaa staajas malaa, kas jau ir ~ 100 metrus no mentu postenja, policis leenaam saak virziities pie Audi... Un tad es saaku reekt
Audi dod fugu, aizshaujas kaa rakjete, ponchiks skataas uz motociklistu, motociklists uz ponchiku un abi abstulbushi skataas viens uz otru sekundes 5
motociklists skrien klupdams krizdams pie motocikla, lec virsuu, ponchiks veel kliedz 'aizbraua pa kreisi', kautgan 'pa kreisi' ir dziivojamo maaju pagalmi ar fantastiskaam bedreem,plus pa kreisi veel arii neljautu nogriezties intensiiva satiksme 
kad jau esmu nogaajis kaadus 200 metrus, brauc nelaimiigais motociklists tukshaa
Atziishos,ka fanoju par Audi vadiitaaju

ap kaadiem seshiem gaaju no Alfas uz Teikas pusi, shie netaalu no taas pashas alfas,preteejaa celja pusee, riktiigi kaadaa pagalmaa nosleepushies. Pie celja malas viens ponchiks un policis ar motociklu... staav, runaajas, radars nolaists... nesas no Juglas puses Audi A6, aatrums taads normaals,kaadi 80-90 km/h. to pamaniijis, ments, kursh ar motociklu auleekshiem izskrien uz celja, vicinaadams burvju nuujinju. Audi vadiitaajs mauc pa bremzeem, iesleedz avareikas, itkaa staajas malaa, kas jau ir ~ 100 metrus no mentu postenja, policis leenaam saak virziities pie Audi... Un tad es saaku reekt

kad jau esmu nogaajis kaadus 200 metrus, brauc nelaimiigais motociklists tukshaa

Atziishos,ka fanoju par Audi vadiitaaju

-
Nu tad nomaini ar! Besī šito šrotu un nemotoru īpašnieki ar tām pretīgajām perdošajām trubām! Smiiird!fleix wrote:Tikko aizkrauklee biku aizraavos! Braucu uz 80 pa pilseetu un ieraugu aiz birziites mentu audi :gigi: Apstaadina un saakas dialogs:
Labi ka veel taa!
lazha