Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
katz
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by katz »

pilnigi normala lieta. atri vien var ieskreities uz +50 un ipashi to nejust, it ipashi vel tukshakas ielas. tapat kaa uzskatu ka arpus pilsetas 140-150 normals atrums! tik jamaxa ar normali, ja uzraujas :D
Image
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

katz wrote:pilnigi normala lieta. atri vien var ieskreities uz +50 un ipashi to nejust, it ipashi vel tukshakas ielas. tapat kaa uzskatu ka arpus pilsetas 140-150 normals atrums! tik jamaxa ar normali, ja uzraujas :D
beidzot :D
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
KAIVE

Post by KAIVE »

xtcola wrote:
KAIVE wrote:fordistu ljaunaais bieds - skolnieks uz cela
vienaa topikaa tu cepies par slepkavoshanu, bet sheit tev jau tiri normali liekas braukt ar +54km/h?
Vai ari tu vnk "kraaj" postus lai kraaninsh garaaks paliek?
ak dievs cik sausmigi ir pavilkt nakti pa tuksam ielam :roll:

posus nekraju , iepriesejam nikam banans :haha:
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

sestdien, braucot no Rīgas uz Jūrmalu sanāca pārsniegt ātrumu, 70 vietā bija 108, man bija iemesls steigties, kavēju kāzu pārtiju, jo vienas vecenes dēl bija jāgaida kādu pusstundu.
Apturēja, tā un šitā, saku, ka uz kāzu pasākumu maucu ( pats uzvalkā biju, viss bija skaidri redzams) a tam pofig, davai rakstam papīrus 2 punkti un 40ls :x zajebala, varēja arī palaist mauka :dusma: jo punktu man līdz šim nebija, domāju būs brīdinājums- huju [censored] :dusma:
labi ka ticēja uz vārda, ka galīgi neesu lietojis :D (pāris vīna glāzes es neņēmu pa pilnu :gigi: )
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Guncha

Post by Guncha »

Es tikdams pie RWD tiku arii pirmo reizi apstaadinaats. Braucu, skatos, ka labi paarredzams liikums, atcereejos, ka man RWD un iedevu griidaa, viss cikiniekaa, aizmugure aiziet sliipi. braucu laimiigs taalaak un ieraugu-menti. shie jau skataas uz mani un gatavi aptureet... aatrumaa paarbaudu, vai ir iesleegtas gaismas, vai tieshaam visi liidzbrauceeji piespraadzeejushies utt. un mieriigi braucu taalaak. protams, paceela savu nuuju un raadija, ka jaabrauc malaa.
-CP: Labvakar, tiesiibas un apdrosinaasana
Visu iedodu, neko nesaku. ments staigaa vissapkaart masiinai un peeta, kur piesieties. Taa kaa tieshi tajaa dienaa mashiinai izgaaju TA, aptiecina un paareejais bija nolikts redzamaa vietaa. zalais viirinsh veelreiz apiet apkaart mashiinai, pienaak pie mana loga un saka
-tiko dabuutas tiesiibas un jau jaanaak skeersaam????
-ES: piedodiet, taa sanaaca
-CP: te nav nekaada saciikshu trase
-Es: tas vairs neatkaartosies, brauskshu praatiigaak :twisted:
Zalais viirinsh neteikdams ne vaarda atdod tiesiibas un pavisam neapmierinaats aiziet uz savu auto. nu ko, darbinu mashiinu un braucu prom. peectam tik nobriiniijaamies, ka baigi iisaa saruna bija :lol:
Image
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

zb 10ls atkal .. :( 82kmh krastmalaa.. skreeju uz lidostu ..
paldies par uzmaniibu
psih-arno

Post by psih-arno »

Clicks wrote:zb 10ls atkal .. :( 82kmh krastmalaa.. skreeju uz lidostu ..
Detektoru vajag :D
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

psih-arno wrote:
Clicks wrote:zb 10ls atkal .. :( 82kmh krastmalaa.. skreeju uz lidostu ..
Detektoru vajag :D
nu pa to naudu cik vinjiem esmu atdevis vareetu sanaakt labs :)

buuus laikam jaaliek krajkasiitee :D
paldies par uzmaniibu
Berze

Post by Berze »

Clicks wrote:*** ***** mAU*** SUUKAA**** .. :D pirmais briidinaajums bez tehniskaas vizinaajos.. ZBBBBBB taaadi paakji
Cik dienas nebija te vta tehniska.

Mus ar senci panjema vienu dienu pec apskates. Psc, nolikam 40ls par vienu dienu! :twisted: :twisted:
Image
Bērzs
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

Berze wrote:
Clicks wrote:*** ***** mAU*** SUUKAA**** .. :D pirmais briidinaajums bez tehniskaas vizinaajos.. ZBBBBBB taaadi paakji
Cik dienas nebija te vta tehniska.

Mus ar senci panjema vienu dienu pec apskates. Psc, nolikam 40ls par vienu dienu! :twisted: :twisted:
nee nu izieta bija bet nebija dokju liidzi :gigi:
paldies par uzmaniibu
Berze

Post by Berze »

Mani shovakar panjema uz rollera majas minot.

Braucu no Ķekavas uz Riga - Jelgava shosejas pusi. Turu ap 100-105 (pa to "celju" vairak spiest ir pashnaviba ibio, apvadceljsh saucaas). Neko, man tadi pasudiigi spogulji, pa bedreem slid uz leju, so neredzu kas aizmuguree. Preti tieshi smuka sauliite. Jau iedziljinajos celju petishana, medijot bedres lidz juutu ka aste ilgi seezh kaads (lielaka dalja autobrauceju jut apkaunojumu neapdzit rolleri). ar labo roku uzslienu augstak spoguli - ka tad, draugi zaljie. Pagriezu galvu atpakalj lai sparliecinatos, viens tads pavecs noaudzis ar baardu maj lai mala metu. Kadi 2km lidz tam jurmalas tiltam bija palikushi. Izlien no Meganes araa tas mezha vecis un protams pec dokumentiem (pagajusho nedelju 4dien tikai dabuju tiesibas :D ). Protams atradu, shamie pa raciju samekleja ka man jau divi sodi ir (bez tiesiibam un bez kaskas). Tas kas pie stures izlienas araa un sak vest bazaru:

CP: Cik kubi tad ir? Neesi parcenties?

Es:49

CP:Man gan izskatas pec 125 un braukshanas bez tiesibam

Es. Ne 49. Piaggio TPH50

Tad tas bardainais saka kko muhljit ka vinjam majas ir 125nieks un nevarot vairak par 90 uzcelt. Es novelu vainu uz Italju razhoshanas maakslu (man 70ccm malossi cilindes apaksha staav un sporta puteejs :D ). Neko, pasmaidija abi divi un pat protokolu mapiti shoreiz ara neivilki. Lidz Jelgavai brinijos, pat neieminejas par sodu.

Kad liku tiesibas, painformeju sevi ka motorolleris drikst braukt ar max atrumu 45km/h :D
Image
Bērzs
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Tikko aizkrauklee biku aizraavos! Braucu uz 80 pa pilseetu un ieraugu aiz birziites mentu audi :gigi: Apstaadina un saakas dialogs:
CP: Nepaspeeji sabremzeeties uz 78 tik nometi, par veelu ieraudziiji
Es: Nuu nebij 78, bij 70 (sadirsu :gigi:)
CP: Nujau nujau..Dokumentus
Gaaju pie shaa uz mashiinu dot lielo kukuli, bet shis mani nah pasuutija :D
Beigaas sods 10 ls 70km/h-5km/h= 65km/h
Labi ka veel taa!
Beigaas piebilde no cp`ista: Par tewi suudzas, naktiis aardoties pa pilseetu!
Es: Kas suudzas? Es neaardos! :D
CP: Ja negribi iekljuut melnajaa saraxtaa nomaini izpuuteeju
Es: Ok, Visu labu

:D lazha
Aigarz`

Post by Aigarz` »

ta ja tev ir mashiinas vadiitaja aplieciiba 125ccm vari braukt cepuri kuldams
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

fleix wrote:...

tiksi Blacklist 1.vieta un dabusi M3... :D
invisible

Post by invisible »

Tas tā btw..
DELFI.lv wrote:Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars (LPP) padomes sēdē sacīja, ka līdz 1.novembrim visi CP darbinieki būs apgādāti ar jaunām automašīnām, kā arī modernāko tehniku
ImageImage
TwinSpark

Post by TwinSpark »

invisible wrote:Tas tā btw..
DELFI.lv wrote:Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars (LPP) padomes sēdē sacīja, ka līdz 1.novembrim visi CP darbinieki būs apgādāti ar jaunām automašīnām, kā arī modernāko tehniku
Jaudžeikars Sola... Vēlēšanas Nāk... beigās čiks vien būs.
No Iauto wrote:Nauda nesmird

Cik esmu dzirdējis, pirms kāda laika uz saliņas starp Triangula bastionu un Daugavu esošā stāvvieta ir tapusi likvidēta. Par to liecina tikai baltās nepārtrauktās līnijas, kas apjož šo zonu un P-biļešu automāta neesamība.

Bet nu ieraduma spēks ir liels, un tauta, nopriecājusies par labajiem pilsētas tēviem, kas aizvākuši biļešu automātu, mierīgi turpina parkoties bez maksas.

Image

Šeit esmu noķēris nerātno PP fordeli, kas šajā bezmaksas pārkinga oāzē ir iebraucis kā medus lācis bišu stropā. Esmu dzirdējis arī to, ka kopš maksas stāvvietas aizvākšanas pilsētas ienākums no šīs vietas ir neticami cēlies, kas spriežot pēc šīm bildēm, nav nekāds brīnums.

Image

Man ir jautājums: protams, izsenis zināms, ka nauda nesmird, bet vai tomēr prātīgāk nebūtu sakarināt šai vietā ceļazīmes, kas vēstītu par stāvēšanas liegumu, nevis turpināt šo naudas kāšanas neprātu?!
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Image
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EIMZ

Post by EIMZ »

kaa es sodien reecu par CP nevariibu :D
ap kaadiem seshiem gaaju no Alfas uz Teikas pusi, shie netaalu no taas pashas alfas,preteejaa celja pusee, riktiigi kaadaa pagalmaa nosleepushies. Pie celja malas viens ponchiks un policis ar motociklu... staav, runaajas, radars nolaists... nesas no Juglas puses Audi A6, aatrums taads normaals,kaadi 80-90 km/h. to pamaniijis, ments, kursh ar motociklu auleekshiem izskrien uz celja, vicinaadams burvju nuujinju. Audi vadiitaajs mauc pa bremzeem, iesleedz avareikas, itkaa staajas malaa, kas jau ir ~ 100 metrus no mentu postenja, policis leenaam saak virziities pie Audi... Un tad es saaku reekt :D Audi dod fugu, aizshaujas kaa rakjete, ponchiks skataas uz motociklistu, motociklists uz ponchiku un abi abstulbushi skataas viens uz otru sekundes 5 :reeka: motociklists skrien klupdams krizdams pie motocikla, lec virsuu, ponchiks veel kliedz 'aizbraua pa kreisi', kautgan 'pa kreisi' ir dziivojamo maaju pagalmi ar fantastiskaam bedreem,plus pa kreisi veel arii neljautu nogriezties intensiiva satiksme :D
kad jau esmu nogaajis kaadus 200 metrus, brauc nelaimiigais motociklists tukshaa :lol:
Atziishos,ka fanoju par Audi vadiitaaju :D
Image
edzulis_blja

Post by edzulis_blja »

fleix wrote:Tikko aizkrauklee biku aizraavos! Braucu uz 80 pa pilseetu un ieraugu aiz birziites mentu audi :gigi: Apstaadina un saakas dialogs:
CP: Nepaspeeji sabremzeeties uz 78 tik nometi, par veelu ieraudziiji
Es: Nuu nebij 78, bij 70 (sadirsu :gigi:)
CP: Nujau nujau..Dokumentus
Gaaju pie shaa uz mashiinu dot lielo kukuli, bet shis mani nah pasuutija :D
Beigaas sods 10 ls 70km/h-5km/h= 65km/h
Labi ka veel taa!
Beigaas piebilde no cp`ista: Par tewi suudzas, naktiis aardoties pa pilseetu!
Es: Kas suudzas? Es neaardos! :D

Nu tad nomaini ar! Besī šito šrotu un nemotoru īpašnieki ar tām pretīgajām perdošajām trubām! Smiiird!
Archer

Post by Archer »

EIMZ wrote: ...izskrien uz celja, vicinaadams burvju nuujinju...
nevis burvju nūjiņu bet zebras pi*eli :wink:
BMW e36 328 coupe
Image
Locked