foxijs wrote:ar to aizgrishanu priekshaa var pasham baigaas hujnjas sanaakt, sovasar ar sefu braucot kko shis nolohniijaas un mums aizgrieza priexaa x5, sefs no cimdu nodaliijuma pistoli aaraa tam jobnutajam biezajajam pie galvas un aatri ieseedinaaja atpakalj dzipaa protams neatbalstu taadu riiciibu, pasam kauli auksti tanii brīdī
mums ar čomu bija līdzīgs variants tikai kustībā
Ragana-Valmiera
sākam dzīt Taxi a šis sāk mīt iekšā
nācās ķerties pie ieročiem (gāzes pistoļec)
tad tas ībls ar savu mersi gandrīz grāvī iestūrēja
vakar uz Ādažiem braucot vienc ūpis ar pasātu pa visām varītēm nelaida garām. ieslēdzu pavarotu ka dzīšu šo nost
a tam pofigs izrauj priekšā un ta apdzen fūri uz 75
pašam no pasāt zils mākonis nāk bet apdzīt kauko tik vajag
šitādiem ībļiem palīdzēt var tikai sašķaidot smadzeņpodu
http://www.iauto.lv/art/11461/48
Shovakar sanaaca pabuut Maarupee, braucu pa Vecoxolu ielu (tas sanaak no Jelgavas shosejas puses,Tiiraine) Nu ne velna nevar tos TUMSHOS LAUTINUS redzeet! itiipashi ja visa diena ir nobraukaata pa Riigas rajonu un lukturi makeniit ''apaugushi''. Pilnas celmalas ar rabochnikiem kuri no savaam stroikaam velkaas uz sab.trans pieturvietaam! Kameer tiku liidz Maarupes pag. padomei pamaniju 12 cilveekus (ceru, ka visus pamaniju ) un tikai DIVIEM bija atstarotaaji!!!!
Ar kuru galu tie lautini domaa?????
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Didzis wrote: naivs jautājums, uz kuru droši ka lielais vairums atbildēs pozitīvi....
Vai Jums, dārgie draugi, katru reizi izkāpjot no auto ir atstarotājs?
Es, un protams, arī jūs zinat, kā tas ir - ieraudzīt neredzamo... bet nu....
...var gadīties taču tā, ka kkur ceļa malā, vai vienkārši tumšā ielā, esat spiests apstāties...
Man mashiinaa staav dzeltenaa, atstarojoshaa veste ( taada, kaa CP) shaadiem gadijumiem. Pietam, nevis iemesta kautkur bagaaznieka tumshaakajaa stuurii, bet salonaa (vadiiitaaja seedekla aizmugures kabataa!!!) Uzskatu, ka taadai buutu jaabuut mashiinaa taapat, kaa avaarijas triistuurim, aptiecinai un ugunsdzeeshamajam aparaatam! Tikai atkal naivs jautaajums, cik cilveekiem ir shiis triis lietina smashiinaa, nemaz nerunaajot par atstarotaaju!!!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Didzis wrote: naivs jautājums, uz kuru droši ka lielais vairums atbildēs pozitīvi....
Vai Jums, dārgie draugi, katru reizi izkāpjot no auto ir atstarotājs?
Es, un protams, arī jūs zinat, kā tas ir - ieraudzīt neredzamo... bet nu....
...var gadīties taču tā, ka kkur ceļa malā, vai vienkārši tumšā ielā, esat spiests apstāties...
Man mashiinaa staav dzeltenaa, atstarojoshaa veste ( taada, kaa CP) shaadiem gadijumiem. Pietam, nevis iemesta kautkur bagaaznieka tumshaakajaa stuurii, bet salonaa (vadiiitaaja seedekla aizmugures kabataa!!!) Uzskatu, ka taadai buutu jaabuut mashiinaa taapat, kaa avaarijas triistuurim, aptiecinai un ugunsdzeeshamajam aparaatam! Tikai atkal naivs jautaajums, cik cilveekiem ir shiis triis lietina smashiinaa, nemaz nerunaajot par atstarotaaju!!!
Juzik man viss ir iznjemot ugunsdzeeshamo aparaatu jo bija vienreiz tads prikols ka vinjsh meetaajies bija pa mashiinu un arii pieputojis visu bagazhnieku tagad man trauma un visu muuzhu a iisti kur piestiprinaat vinju arii nav
Morgen! panjem uzgunsdzeeshamo ar metaala stiprinaajumu, un ar 2 samoreziem pieskruuvee pie bagaazhnieka apshuvuma kaukur saanos... Varu dereet, ka naakamais iipashnieks buus tikai pateiciigs, ka kaukas taadds jau ir ieviests. BET (c) veel pareizaak buutu ugusdzeeshamo tureet salonaa, sev zem benkja, piemeeram... lai ar vienu rokas kustiibu tu kaaptu aaraa no mashiinas un ar otru tev rokaa jau buutu dzeeseklis...
dibsis wrote:Juzik man viss ir iznjemot ugunsdzeeshamo aparaatu jo bija vienreiz tads prikols ka vinjsh meetaajies bija pa mashiinu un arii pieputojis visu bagazhnieku tagad man trauma un visu muuzhu a iisti kur piestiprinaat vinju arii nav
Atstarotājs/atstarojoshaa veste ar?
Juzix wrote:http://www.iauto.lv/art/11461/48
Shovakar sanaaca pabuut Maarupee, braucu pa Vecoxolu ielu (tas sanaak no Jelgavas shosejas puses,Tiiraine) Nu ne velna nevar tos TUMSHOS LAUTINUS redzeet! itiipashi ja visa diena ir nobraukaata pa Riigas rajonu un lukturi makeniit ''apaugushi''. Pilnas celmalas ar rabochnikiem kuri no savaam stroikaam velkaas uz sab.trans pieturvietaam! Kameer tiku liidz Maarupes pag. padomei pamaniju 12 cilveekus (ceru, ka visus pamaniju ) un tikai DIVIEM bija atstarotaaji!!!!
Ar kuru galu tie lautini domaa?????
Pierasta situācija...dzīvoju tur pat blakus un bieži braucu pa vecozolu ielu...tik daudz bojāgājēju nekur neesmu redzējis! Trakākais ir tad kad visi celtnieki no tā ciemata velkās uz autobusa galapunktu!
Mārupes apkaimē ir ļoti daudz bojā gājēju! Pats starp tiem neiederos, vienmēr jakas kabatā ir atstarotājs ko var uzlikt uz rokas. Tātad man viņš ir līdzi esot arī automašīnā.
tie bojā gājēji riktīgi besī bieži sukas normāli nobiedē kad tik ieraugi šos nozibam gandrīz aizķerot labo spoguli varēja vismaz tādu akciju izveidod un dod autovadītājiem atstarotājus, lai var padalīt tizlajiem bojāgājējiem.....labprāt pie katra tāda apstātos, nolamātu un atstarotāju iegrūstu...
hehe es atkal esmu noskatiijies ka peec negadiijuma kad pie tukuma robezhas nobrauca skukji 15gadiigu (kas gaaja bojaa), visi baigi sarosiijushies un tiesham daudz maz saak likt atstarotaajus. Shodien braucot ietesteeti taadi cilveeki : dazhas vecenes ar atstarotaajiem pie sominjaam, jaunieshiem kur nu kuram pagadaas (vismuljkjiigaak ja pieliek pie richuka raamja un kad brauc nemaz neredz ) bet kuriozistiskaakais bija kad leenaam pabraucu garaam bumaaram kuram arii bija atstarotaajs tikai proti - pie cepures aizmuguree pielikta sirsninja ) laikam arii bumaari grib dziivot un turpinaat baudiit sarkanaa krusta sniegtos pakalpojumus nevis atrasties vinjsaulee un atstaat miesu uz haubes . Sapratis esmu tikai to, ka ja nav spilgtas reaalas pamaaciibas un notikumu neviens neklapees ar ausi..
Morsitis wrote:Morgen! panjem uzgunsdzeeshamo ar metaala stiprinaajumu, un ar 2 samoreziem pieskruuvee pie bagaazhnieka apshuvuma kaukur saanos... Varu dereet, ka naakamais iipashnieks buus tikai pateiciigs, ka kaukas taadds jau ir ieviests. BET (c) veel pareizaak buutu ugusdzeeshamo tureet salonaa, sev zem benkja, piemeeram... lai ar vienu rokas kustiibu tu kaaptu aaraa no mashiinas un ar otru tev rokaa jau buutu dzeeseklis...
tu jau runaa itkaa buutu pieredzeejis ugunsdzeeseejs bet nu whatever njemshu padomu no tevis
No tā mazā ugunsdzēšamā ir jēga ja viņu pielieto uzreiz un nekavējoties, vēlāk var viņu vairs pat nevilkt ārā - tur dikti maz iekšā ir un normālu liesmu nodzēst praktiski nereāli.
P.S. Moš kādam līdzi ir arī spainītis ar smiltīm un vilnas sega? :gigi: