Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Ķengurs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Ķengurs »

blade_ wrote: Nu pizdjets šitā pateikt, piemēram no piektdienas uz sestdienu naktī posmā Rīga - Ropaži - Rīga uz ceļa bija atkala un es visu to ceļu nobraucu ar max 60km/h jo ātrāk nebija iespējams, žļurga bija nereālā. Un tāpēc es esmu nemākuļa un mīzala??? Riepas man ir jaunas!!! Ja cilvēkam ir bail braukt ātri, kad snieg sniegs un ir tumsa tas ir pilnīgi normāli un nau ko tur daudz pārmest, arī man uznāk dusmas par tādiem šoferiem, bet viņiem tā pat kā mums ir jānokļūst no punkta A līdz punktam B.
Tev arī Raikonen nu nepavisam nav visi mājās, lidot uz tiem pašiem 90km/h kad ir tumsa un snieg sniegs! Kādreiz naktī sniegputeņa laikā pamēģini nolikt pa nažiem ieraugot kādu stāvošu objektu (Piemēram ceļa stabiņu kas stāv gar ceļa malām), un paskaties cik ilgi slīdēsi, un cik iedomātus objektu nonesīsi uz saviem 90km/h.
P.S Reizēm lasot visu šo bērnudārzu rodās sajūta, ka visur apkārt ir vieni Raikoneni, Hakineni, Šumaheri un Loebi.
Gaidu to dienu kad mūsu valdības mūlāpi pieņems likumu kas ļaus sodīt autovadītājus kuri brauc nedroši un izraisa ar savu ģorgāšanos avārijas(parasti viņiem iebrauc kāds aizmugurē) un tos kuri baidās braukt(apzināti kavē satiksmi) sliktos laika apstākļos .... :evil: Ļaušos atgādināt ....
SpeedSter wrote:nav riepu - nebrauc.
nejeedz braukt - nebrauc.
bail braukt tumsaa - nebrauc
mashiina nav tehniskaa kaartiibaa - nebrauc
esi mizals - nebrauc.

ir sabiedriskais transports - gan pilseetas, gan starppilseetu...
Pārvietoju savu pakaļu ar 2.7BiT quattro ... :aiwa:
blade_

Post by blade_ »

archinss wrote: muļķis paliec??? tu vēl varēji kādu bobslejistu pieminēt. Tu pamēģini kaut reizi pa sniegu uzņemt ātrumu un apstāies nevis iedomu pasaulē dzīvot, viss ir kontrolējams ja vienīgi tu nebrauc ar vasaras riepām un gadijumā ja tu kaut ko ieraugi met pa mēmajiem tad protams būs :[consored]:
Ne to vien esmu meegjinaajis ziemaa dariit, gan aatrumu uznjemt gan bremzeet, un es gribu redzeet cik kontroleejama ir apstaashanaas no 90km/h sniegputenja laikaa,kad ir slidens celjsh! Varbuut esi ar iipashaam speejaam apveltiits, ko A?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
screwy

Post by screwy »

Micuks wrote:Paņemu "kasko bedres" nekādi menti nav jāsauc tikai kasko pārstāvis, lai nofočē un saraksta papīrus. Ja ir nepieciešams viņš arī organizēs auto evokuācīju. Nu tip vienalga vai esi vai nēsi vainīgs tāpat izmaksās kompensāciju.
Nu nav man Kasko bedres, taa kaa bez taam es laikam varu iesaaliities...galvenais ka taas Kasko bedres man ir otrai mashiinai ar kuru pa ziemu nebraucu :D Nu buus jaaiegaadaajas shitai arii. Bet nu tiesaaties deelj vienas riepas ar gaaaliigi negribaas :wink:
Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Micuks

Post by Micuks »

Cik zinu tad tur nekādas najobkas nav, bet katrs gadījums jau individuāls.
semyhr

Post by semyhr »

SpeedSter wrote:es lielaakajai daljai shoferu atnjemtu tiesiibas uz ziemas sezonas saakumu - nu nav tak pa shoseju jaabrauc uz 60-75
debiils var palikt. pats ar ziemaa nekur nelidoju ja nav nekas letaals, bet ja es braucu 90 nu maximums liidz tam 100tam, tad nobraucot kaadus 100km man naakas apdziit lielu daudzumu onaanistu... izteikta bremzeeshanas epideemija ir "lietus + tumsa", nepatverama bremzeeeshana iestaajas situaacijaa "sniegs + tumsa"

nav riepu - nebrauc.
nejeedz braukt - nebrauc.
bail braukt tumsaa - nebrauc
mashiina nav tehniskaa kaartiibaa - nebrauc
esi mizals - nebrauc.

ir sabiedriskais transports - gan pilseetas, gan starppilseetu...
Nelogjiska domaashana. OK, es arii parasti nenoturos un braucu vismaz ar augstaak mineeto aatrumu, bet taa ir mana izveele un nevar citiem spiest riskeet ar dziiviibu taapeec ka tev taa gribaas.

Aizbrauc uz Zviedriju piemeeram.. tur tu vari braukt vasaraa aarpus pilseetas ar 50kmh skatiities apkaart un neviens netirinaasies rinjkjii taakaa 2 meeneshus nedabuujis un no sievas no riita pa zhokli dabuujis.

Tur cilveekiem ir citas prioritaates.. bauda dziivi lai sagaidiitu arii vecumdienas un atpuustos un nereti tie kam viss ir pie kaajas ir tie kas lidinaas ar miskasteem visaadaam un priecaasies ja norakstiisies jo riit nebuus tad uz darbu jaaiet.

OK, kaitina reizeem ka jaapadzen utt, bet celji nepieder Tev vienam un cilveekiem ir dazhaadas auto vadiishanas speejas utt. Buusi gala meerkjii 30min veelaak, bet labaak veelaak maajaas nekaa aatraak morgaa.
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

masinam masas arii takaa bisku atskiras

lielie 7tie beemwe arii putenii un sludonii iet, kaa kruiza kugi

a mazie, kam pasmasa maza, tiem iebraucot kadaa slodona cupaa uzreiz rauj sanis, un huj pec tam tu vinu savaksi

braucu, kaa gribu, arii uz 50 pa soseju, [censored] par citiem, kam vajag lai skrien :roll:
Image
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

ok, ja pa malu, bet ja pa vidu ( piem juurmalas shosejai) tad tas konkreeti ZB... taa vien gribas nokanteet malaa grāvī
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Android
Admins

Post by Android »

Pēc satiksmes intensitātes skaitīšanas datiem uz jūrmalenes visnoslogotākā ir vidējā josla, tad nāk kreisā, un labā ir vismazāk noslogotā... debīli
Good morning? No such thing!
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

šon ar viena [censored] pa vidējo joslu zods uz stūres un urķē uz 80 ar vecu eskortu... parādīju viņai ka nav normāla ar žestu (cirvis) uz aizbraucu pa labo maleejo garaam.
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Android wrote:Pēc satiksmes intensitātes skaitīšanas datiem uz jūrmalenes visnoslogotākā ir vidējā josla, tad nāk kreisā, un labā ir vismazāk noslogotā... debīli
Nu liidz babiitei pilniigi noteikti,jo tur ir ieskrieshanaas/bremzeeshanas joslas. Tas taa mans skaidrojums... :D
Weber wrote:masinam masas arii takaa bisku atskiras

lielie 7tie beemwe arii putenii un sludonii iet, kaa kruiza kugi

a mazie, kam pasmasa maza, tiem iebraucot kadaa slodona cupaa uzreiz rauj sanis, un huj pec tam tu vinu savaksi

braucu, kaa gribu, arii uz 50 pa soseju, [consored] par citiem, kam vajag lai skrien :roll:
Te nu ir pilniiga taisniiba! Nesen pa putru dabuuju pabraukt ar draudzenes Mazdu 323 (riepas pilniigi jaunas)! Ticiet vai nee bet tas mazauto, saliidzinoshi ar Avensi, iet tur kur ir shpuures nevis kur es veeleetos un ar Toyotu izbrauktu paarlieku nedomaajot!!!
Taalab nevar likt vienaa maisaa visus auto un to shoferus!
Runaajot par aatruma izveeli attieciigos laika apstaaklos- kaa gan noteiksi kas ir atbilstosh aatrums??? Katram cilveekam shii droshiibas robezha ir atskiriiga! To ko atsaldeetais ar kaiminu Vaļera ar BMW 750 panaaks uz jaudu un naglumu, to es nemeeginaashu jo veelos redzeet, kaa uzaug mani beerni un mazbeerni! Ja jau esi tik paarliecinaats par savaam speejaam neatbilstoshos (manupraat) laikaapstaaklos tad Tev nesagaadaas nekaadu probleemu mani apdziit putenii, atkalaa, stipraa lietuu u.t.t ( te neiet runa par blondiineem, opjiem, maajsaimnieceem kuras saulainaa vasaras peecpusadienaa uz juurmalenes ir ieneemushas videejo joslu ar 50km/h!!!!)
Ja jau esi tik
:yo: Tad abdzen un brauc taalaak, nevis kachaa te pravas!!! :dusma:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Nezinu vai tas adreseejams, Androidam, vai LV Mežiem, bet zinu, ka Tu zini kas darāms :gigi:
Respektīvi Venspils šoseja (laikam taa vinu sauc, tā kas iet cauri Spuņciem). Braucot virzinā no Rīgas, pirms dzērveņu kioska labajā pusē divas smukas priedītes iekārušās bērzā! Jautājums tikai cik ilgi un vai tai brīdī kad tas bēržs lūzīs nesanāks smuks krsh, jo braucamo daļu pinīgi noteikti viņi aižšķērsos.
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Nezinu vai tas adreseejams, Androidam, vai LV Mežiem, bet zinu, ka Tu zini kas darāms :gigi:
Respektīvi Venspils šoseja (laikam taa vinu sauc, tā kas iet cauri Spuņciem). Braucot virzinā no Rīgas, pirms dzērveņu kioska labajā pusē divas smukas priedītes iekārušās bērzā! Jautājums tikai cik ilgi un vai tai brīdī kad tas bēržs lūzīs nesanāks smuks krsh, jo braucamo daļu pinīgi noteikti viņi aižšķērsos.
Jāpagaida kad nokritīs, tad arī varēsim vākt. Pagadiām meža īpašnieka teikšana :roll:
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Android wrote:
Juzix wrote:Nezinu vai tas adreseejams, Androidam, vai LV Mežiem, bet zinu, ka Tu zini kas darāms :gigi:
Jāpagaida kad nokritīs, tad arī varēsim vākt. Pagadiām meža īpašnieka teikšana :roll:
Skaidrs!
Guncha

Post by Guncha »

Android wrote:
psc, kaa besii visaadi shitaadi likumi :angry: tu mieriigi brauc pa celu, un tev virsuu var uzkrist koks! nav ne jausmas, kaa viss tas notiek, kaadi likumi utt. bet vai nevar veersties pie meza iipasnieka un kaut vai paluugt, lai to koku nozaagee, vai izdara vienalga ko, lai tikai tas neapdraud citu dziiviibas. bet sheit laikam taa ir iekaartos, kameer nenotiek trageedija, tikmeer neviens neko nedara :(
tas nav uzbrauciens nevienam personiigi, bet izlasot izcelto teikumu kkaa diivaini palika...
Image
Android
Admins

Post by Android »

Nu ir ir tizli. Rīt vēl apjautāšos kolēģiem kā tur īsti ir, bet ja neko nejaucu tad tā arī ir kā teicu. :roll:
freimo
Admins

Post by freimo »

Uz Vosa dīķa braukšanas apstākļi ideāli :verycool:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Mikuzz

Post by Mikuzz »

freimo wrote:Uz Vosa dīķa braukšanas apstākļi ideāli :verycool:
Atkal jau ierindaa??? :gigi:
Taa arii pagaashgad nekaadi netraapiijaam vienaa reizee :roll:
Android
Admins

Post by Android »

Apjautājos šon par to pusnokritušo sprunguli (tb koku) - kāmēr nav nokritis tikmēr meža īpašnieka ziņā, mēs nedrīkstam jamo aiztikt. Kad nokritīs tad zavāksim. Ja nu galīgi traucē tad var vērsties pie pašvaldības (Salas pagasts laikam), lai jamie meklē rokā meža īpašnieku un rīkojas.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Android wrote:Apjautājos šon par to pusnokritušo sprunguli (tb koku) - kāmēr nav nokritis tikmēr meža īpašnieka ziņā, mēs nedrīkstam jamo aiztikt. Kad nokritīs tad zavāksim. Ja nu galīgi traucē tad var vērsties pie pašvaldības (Salas pagasts laikam), lai jamie meklē rokā meža īpašnieku un rīkojas.
tas savukaart tikai caur maniim :twisted:
ImageImage
Semm

Post by Semm »

Pleskavas piķis labi izbraucams. Mierigi uz uz ~160 var pabrauks tik valkas rajonā uz bedrem asveltu vareja sajust .. Aluksne gan uz 99 jatipina jo Menti soda pēc bargākajiem punktiem, atlaides nedod. Ak jā pagadās kāds lenais autobus kuram sad tad garām nevar tikt.. :evil:
Post Reply