Android wrote:Pēc satiksmes intensitātes skaitīšanas datiem uz jūrmalenes visnoslogotākā ir vidējā josla, tad nāk kreisā, un labā ir vismazāk noslogotā... debīli
Nu liidz babiitei pilniigi noteikti,jo tur ir ieskrieshanaas/bremzeeshanas joslas. Tas taa mans skaidrojums...
Weber wrote:masinam masas arii takaa bisku atskiras
lielie 7tie beemwe arii putenii un sludonii iet, kaa kruiza kugi
a mazie, kam pasmasa maza, tiem iebraucot kadaa slodona cupaa uzreiz rauj sanis, un huj pec tam tu vinu savaksi
braucu, kaa gribu, arii uz 50 pa soseju, [consored] par citiem, kam vajag lai skrien

Te nu ir pilniiga taisniiba! Nesen pa putru dabuuju pabraukt ar draudzenes Mazdu 323 (riepas pilniigi jaunas)! Ticiet vai nee bet tas mazauto, saliidzinoshi ar Avensi, iet tur kur ir shpuures nevis kur es veeleetos un ar Toyotu izbrauktu paarlieku nedomaajot!!!
Taalab nevar likt vienaa maisaa visus auto un to shoferus!
Runaajot par aatruma izveeli attieciigos laika apstaaklos- kaa gan noteiksi kas ir atbilstosh aatrums??? Katram cilveekam shii droshiibas robezha ir atskiriiga! To ko atsaldeetais ar kaiminu Vaļera ar BMW 750 panaaks uz jaudu un naglumu, to es nemeeginaashu jo veelos redzeet, kaa uzaug mani beerni un mazbeerni! Ja jau esi tik paarliecinaats par savaam speejaam neatbilstoshos (manupraat) laikaapstaaklos tad Tev nesagaadaas nekaadu probleemu mani apdziit putenii, atkalaa, stipraa lietuu u.t.t ( te neiet runa par blondiineem, opjiem, maajsaimnieceem kuras saulainaa vasaras peecpusadienaa uz juurmalenes ir ieneemushas videejo joslu ar 50km/h!!!!)
Ja jau esi tik

Tad abdzen un brauc taalaak,
nevis kachaa te pravas!!!