Šito es ar dzirdēju - ritīgi smuka skaņa - viens dod iekšā - pēc tam ātri atmetās, kauc riepas un bāziena troksnis. Vadītājam baigi sarkanā biete bija, kad biju aizgājis aplūkot. žēl, foršs rībināmais.
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
šitie uzreiz būtu jāsūta uz kādu talantu konkursu...
EEEEEEEJ tu nost shito veel ~11tiem redzeeju uz skanstenes vienaa gabalaa... tipa chalis pie stuures un dzhusiite blakaam... - veel nodomaaju - vo pavasars
shoriit viens treshais spainis bija aatraaks par mani.
es nekauniigi apstaajos pie luksofora, kuraa jau kaadu briitinju dega dzeltenaa gaisma un iedegoties sarkanajai gaismai izdzirdeeju riepu kauconju un spogulii paguvu pamaniit golfu. bums...
ParaTr00per wrote:shoriit viens treshais spainis bija aatraaks par mani.
es nekauniigi apstaajos pie luksofora, kuraa jau kaadu briitinju dega dzeltenaa gaisma un iedegoties sarkanajai gaismai izdzirdeeju riepu kauconju un spogulii paguvu pamaniit golfu. bums...
EEEEEEEJ tu nost shito veel ~11tiem redzeeju uz skanstenes vienaa gabalaa... tipa chalis pie stuures un dzhusiite blakaam... - veel nodomaaju - vo pavasars
a kas tur vispār noticis? ar kādu saskrējies? pats izjuka? kas?
Staavu pie BA, shamai piebrauca, ritigs bonds zakjis balkaam, blato blao blato, mees ar dzhusaam veel nosmejamies, ka nu nu lai jau blato, nu ko dzekinjsh izdomaa griezhoties no skanstes ielas uz valdemaa izdomaa iebert, nu luudzu rezultaats!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
ParaTr00per wrote:shoriit viens treshais spainis bija aatraaks par mani.
oj oj oj, cik ta traki?
nu buferis jaakraaso un jaamaina triecienus absorbeejoshais metaala buferis, kas ir zem taa dekoratiivaa...
Staavu pie BA, shamai piebrauca, ritigs 007 bonds zakjis balkaam, blato blao blato, mees ar dzhusaam veel nosmejamies, ka nu nu lai jau blato, nu ko dzekinjsh izdomaa griezhoties no skanstes ielas uz valdemaa izdomaa iebert, nu luudzu rezultaats!
jūdass wrote:http://www.iauto.lv/foto/images/crash/2 ... %20201.jpg[/img]
Šito es ar dzirdēju - ritīgi smuka skaņa - viens dod iekšā - pēc tam ātri atmetās, kauc riepas un bāziena troksnis. Vadītājam baigi sarkanā biete bija, kad biju aizgājis aplūkot. žēl, foršs rībināmais.
shitaa corvete veel taisaama , cik izskataas tad tikai stiklskjiedra palidojusi un ritosham pi**ts ,nesoshaas konstrukcijas ir no alumiinija sakauseejuma ,man taa liekas
pavasaris laikam bij galvaa
neviens nav dzirdeejis?? redzeejis??
uz saulkrastu trases viens mb (rihtiigais mersis)
pie 200 (nometa nedaudz~ 150-170) notrieca alni-zirgu kaut ko lielu?!?
kaads dziivs??!!
http://www.draugiem.lv/video/?022794
nu shito var raksturot ka crashu,gan ka prikolu,itsewishkji paskatoties uz Cp!:)
darba kolegis braucis un uz fikso nofilmejis