Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

TwinSpark
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by TwinSpark »

fpisdu... :-D :shock:
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
harcho
BMW E36

Post by harcho »

a vinjam avaarijas trijstuuris nav uzlikc :reeka: :reeka:

ssitaa bilde jau man liekas toke izceljosies driiz pa visu netu :D :D
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
freimo
Admins

Post by freimo »

harcho wrote:ssitaa bilde jau man liekas toke izceljosies driiz pa visu netu :D :D
Kur tad viņa vēl ir aizceļojusi?? :roll:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
BaNgY

Post by BaNgY »

Vakar agri agri no riita braucu no plavniekiem uz majam.. t.i. uz hospitalu ielu.. plavniekos un ilukstes ielas aiz Enigmas smagais izlido prieksha... un apstajas.. nu par laimi nebiju ieskrejies un sabremzejos pie vinja durviim.. paris zesti ar rokam un viss braucu talak.. peerle.. sekoja.. braucu uz uz saviem 55-60km/h mieriigi.. ielas tukshas, jo bija agrs riits.. un peekshnji man no seetas izliedo prieksha smirdiigs apsardzes autinsh.. kursh brinumaina karta paspeeja izbraukt ta lai es vinju neaizskartu.. vnk neskatoties plesh ara no seetas.. butu vinsh sekundi velak izbraucis, tad butu vinjam bagaznieka iebraucis.. :(
ID. 609
Domeniks

Post by Domeniks »

kas par apsardzes firmu?
Image
BaNgY

Post by BaNgY »

Domeniks wrote:kas par apsardzes firmu?
blinz nepamaniiju.. bet brauca ar sudrabotu vectru..
ID. 609
Renegāts

Post by Renegāts »

vot nesaprotu es shitos ljautinus. shovakar Ventspils-Rīga aiz Lielupes. Kā parast sākas mūžīgā kolonna un mūžigie skrējēji pa pretējām joslām. zb man visu laiku dzīt braucu sev ar viseim kopā uz 90 un shausminos par citu manevriem - varetu domāt ka dzīvības un nāves jautājums, lai tiktu uz majam. vel isi pirms jurmalas shosejas barins par katru cenu grib tikt visiem garām. labākais, kad izbraucu uz jūrmalas shosejas visi skrējēji paliek kā jēriņi. :screwy: :shock: neviens pat neiekārtojas 3 joslā. līdz rīgai jau ar 120- 130 biju apdzinis 70 % no skrējējiem. nu i bija jēga viniem kkur skriet un apdraudēt citus, ja tāpat nekur atrak nepaspēja. toč nesaprotu tos cilvēkus. :siena:
Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
Alien

Post by Alien »

da tizlu ļautiņu pietiek lai nosistos un citus nosistu!
AR_159 :drive:
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

Besi ka brauc bez ugunjiem! apdzenu kaadus 3 auto a preti viens bez ugunjiem ar e36 kuru pat redzeet nevar! uzmidzinu, uztaureeju a jamais luur uz mani :shock:
es shim :fcuk:

bet ugunjus tapat neiesleedza!
un vispaar tadu daudz! lielaaka dalja opji!

alergija pret tadiem ka gandriiz leitus laika uz shosejas bij letaali delj tadiem auniem
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Vot besī man tie idiņi, kas apdzen /M\ burtus principa pēc. :) šodien braucu ar kruīzkontroli uz 95km/h. garām skaļi rūkdams aizgāja kkāds debīls pasāts, pie stūres vecis tā uz kādiem 50 gadiem, un turpināja braukt man pa priekšu ar ātrumu 90km/h. pagaju garam un turpināju braukt ar 95. skatos, tas maita atkal lien garām & tjipo rāda, ka es muļķis esmu un ber grīdā lai tiktu garām. es arī bik uzdevu gāzi. šis sāka spiesties man virsū. pretīm nāca mašīna, viņš atmetās & ielīda man aizmugurē. tikko kā ceļš bija brīvs jau atkāl deva virsū, lai tjip ietu man garām, a tanī mirklī biku uzsitu pa bremzēm. šis lika pa bremzēm & sāka fakus rādīt un atkal mēģināja tikt garām. bik piespiedu gāzīti & pie ātruma 140km/h viņš jau bija labu gabalu aiz manis. iebraucām pilsētā un apstājāmies blakām pie viena krustojuma. vecis atver logu, sāk kko lamāties (nedzirdēju, jo muzons bija ieslēgts un logi ciet). neko nesakot atsprādzēju siksnu un gāju pie viņa. tam uzreiz " :shock: " sejasizteiksme & gāze grīdā prom. nosmējos un aizbraucu. :D
Sodit slidgultnus uz spiediena
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

Ch. wrote:Vot besī man tie idiņi, kas apdzen /M\ burtus principa pēc. :) šodien braucu ar kruīzkontroli uz 95km/h. garām skaļi rūkdams aizgāja kkāds debīls pasāts, pie stūres vecis tā uz kādiem 50 gadiem, un turpināja braukt man pa priekšu ar ātrumu 90km/h. pagaju garam un turpināju braukt ar 95. skatos, tas maita atkal lien garām & tjipo rāda, ka es muļķis esmu un ber grīdā lai tiktu garām. es arī bik uzdevu gāzi. šis sāka spiesties man virsū. pretīm nāca mašīna, viņš atmetās & ielīda man aizmugurē. tikko kā ceļš bija brīvs jau atkāl deva virsū, lai tjip ietu man garām, a tanī mirklī biku uzsitu pa bremzēm. šis lika pa bremzēm & sāka fakus rādīt un atkal mēģināja tikt garām. bik piespiedu gāzīti & pie ātruma 140km/h viņš jau bija labu gabalu aiz manis. iebraucām pilsētā un apstājāmies blakām pie viena krustojuma. vecis atver logu, sāk kko lamāties (nedzirdēju, jo muzons bija ieslēgts un logi ciet). neko nesakot atsprādzēju siksnu un gāju pie viņa. tam uzreiz " :shock: " sejasizteiksme & gāze grīdā prom. nosmējos un aizbraucu. :D
vot tas gan, M burtus un busus, tos obligati visiem jadzen!
un veel prieksha lien! domaa ka M burts vai ka businjsh ta velkaas!
bebriits20

Post by bebriits20 »

Ch. wrote:Vot besī man tie idiņi, kas apdzen /M\ burtus principa pēc. :) šodien braucu ar kruīzkontroli uz 95km/h. garām skaļi rūkdams aizgāja kkāds debīls pasāts, pie stūres vecis tā uz kādiem 50 gadiem, un turpināja braukt man pa priekšu ar ātrumu 90km/h. pagaju garam un turpināju braukt ar 95. skatos, tas maita atkal lien garām & tjipo rāda, ka es muļķis esmu un ber grīdā lai tiktu garām. es arī bik uzdevu gāzi. šis sāka spiesties man virsū. pretīm nāca mašīna, viņš atmetās & ielīda man aizmugurē. tikko kā ceļš bija brīvs jau atkāl deva virsū, lai tjip ietu man garām, a tanī mirklī biku uzsitu pa bremzēm. šis lika pa bremzēm & sāka fakus rādīt un atkal mēģināja tikt garām. bik piespiedu gāzīti & pie ātruma 140km/h viņš jau bija labu gabalu aiz manis. iebraucām pilsētā un apstājāmies blakām pie viena krustojuma. vecis atver logu, sāk kko lamāties (nedzirdēju, jo muzons bija ieslēgts un logi ciet). neko nesakot atsprādzēju siksnu un gāju pie viņa. tam uzreiz " :shock: " sejasizteiksme & gāze grīdā prom. nosmējos un aizbraucu. :D
aha un tam onkuliitim gazene masiinaa staav ar 40mg pipargazes patronam barda4okaa, kad iejadeleetu tev sejaa tad viss tavs geroizms par vina sisanu beigtos, man 4omam ar reizes 4 vai pat 5 ir lekusi un gribejusi sadot pa muuli, gala rezultata visi vini tika atpizgiiti, un pedeejais taads kadrs bija tiirelu purva rajonaa, izleca no mashiinas iepisa pa grudaku manam 4omam, vins neddomajot vilka pretii un traapija pa brileem un gala rezultaataa vinam pasam sa4akareeta roka, bet tam otram brillem sa6kiistot seju sapleesa, taka vajag ieprieksh padomaat vai ir veerts liist kauties, labaak taadus debiilikus ignoreet :wink:
opel-blitz.lv
Tas

Post by Tas »

bebriits20 wrote: aha un tam onkuliitim gazene masiinaa staav ar 40mg pipargazes patronam barda4okaa, kad iejadeleetu tev sejaa tad viss tavs geroizms par vina sisanu beigtos, man 4omam ar reizes 4 vai pat 5 ir lekusi un gribejusi sadot pa muuli, gala rezultata visi vini tika atpizgiiti, un pedeejais taads kadrs bija tiirelu purva rajonaa, izleca no mashiinas iepisa pa grudaku manam 4omam, vins neddomajot vilka pretii un traapija pa brileem un gala rezultaataa vinam pasam sa4akareeta roka, bet tam otram brillem sa6kiistot seju sapleesa, taka vajag ieprieksh padomaat vai ir veerts liist kauties, labaak taadus debiilikus ignoreet :wink:
ak tieshaam :evil: :neapmierinac: :roll:
bebriits20

Post by bebriits20 »

Nu a ko tad tu iesaki iet dot pa muuli, a ja pats galu galaa dabuusi pa jobeli??
opel-blitz.lv
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

bled lol
Last edited by Ch. on 26 Sep 2018, 14:33, edited 1 time in total.
Sodit slidgultnus uz spiediena
GirtzB

Post by GirtzB »

Ch. nus tu šajā situācijā nebiji labāks par to onku.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
bebriits20

Post by bebriits20 »

Ch. wrote:
bebriits20 wrote: bla bla bla
poh, lai šauj. varu saorganizēt viņam tāaadus sūdus, ka šis to gāzeni pats apēdīs. :)

turklāt es gāju paprasīt, kas viņam kaish nevis sist. visus idiņus tāpat neizmācīsi. +pēc dabas esmu pārāk miermīlīgs. :gigi:
bet tev jau peec tam nepaliktu labaak no taa ka tu vinam suudus uzstaisiitu, seju ta dedzinatu tev :roll:
opel-blitz.lv
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Tas