man nav kompleksu, un ja kads steidzas, vai spiez no aizmugures, varu mierigi dot celju.
vienc ir dot ceļu
es ar pavācos nost pa labi ja kāds baigi grib garām tikt
bet pamēģini uz 100km/h no braukt ar 2 rati uz grantes
ņemot vērā ka tur ir līkums un vēl bedres
Parasts ceļš, 1000+ dragsters , cilvēki divās rindās blakus ceļam , parasta metāla aizsargbarjera - bēdīgs , bet likumsakarīgs rezultats. Nepalīdzēja arī tas ,ka šoferis bija ar 20 gadu sacīkšu braucēja pieredzi.
Ātrums jāciena. Tā lūk.
Btw ,skatoties dažu labu latvijas rallija pilsētas sacīksti man arī liekas , ka līdzīgs rezultāts neizpaliks agrāk vai vēlāk.
... Ceesis piemeeram... pietam Ceesiis tika noveerota klaja droshiibnieku viedoklja ignoreeshana... tik tizlus un bezadbildiigus skatiitaajus sen nebiju redzeejis...
anarhists wrote:Vakar ASV Memfisā(?) crash labdarības dragrace laikā. 6 aizgājēji. Ironiski , ka tas bija labdarības pasākums satiksmes negadījumos cietušiem bērniem.
Parasts ceļš, 1000+ dragsters , cilvēki divās rindās blakus ceļam , parasta metāla aizsargbarjera - bēdīgs , bet likumsakarīgs rezultats. Nepalīdzēja arī tas ,ka šoferis bija ar 20 gadu sacīkšu braucēja pieredzi.
Ātrums jāciena. Tā lūk.
Btw ,skatoties dažu labu latvijas rallija pilsētas sacīksti man arī liekas , ka līdzīgs rezultāts neizpaliks agrāk vai vēlāk.
Tā notiek, kad cilvēki ar galvu nedomā. Teorētiski tas pats varēja notikt arī dragā Locikos. vieniem noveicas, citiem nē.
Snukzz wrote:... Ceesis piemeeram... pietam Ceesiis tika noveerota klaja droshiibnieku viedoklja ignoreeshana... tik tizlus un bezadbildiigus skatiitaajus sen nebiju redzeejis...
vakar tā ap plkst 19 20~ viens r1 pie operas gājēju pārejas palīmējās apakšā vienai sarkanai celicai.. džekam viss ok, tīri smaidīgs stāvēja blakus mocim kurš bija palīdis zem celicas pēcpuses, bet savukārt celicas auto vadītāja īpaši priecīga neizskatījies...