Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Vispār tramvaja pieturā pie Alfas ir saliņa uz kuras gājējiem arī ir jāpaliek - tb jamiem nav nekāda priekšroka šajā situācijāmpb wrote:vakar ap 18.10 pie alfas notriekts cilvēks. cilvēks kāpa no trambvaja ārā, busiņš apdzina jau stāvošās mašīnas. kaut ko tādu dzirdēt, redzēt nenovēlu nevienam...

Good morning? No such thing!
nu es tak nesaku, ka vainīgs šoferis, vispār tur bieži tādas stulbas situācijas, daļa šoferu apstājas, daļa nē, tāpat ar gājējiem, daži stāv uz saliņas, daži skrien pāri.Android wrote:Vispār tramvaja pieturā pie Alfas ir saliņa uz kuras gājējiem arī ir jāpaliek - tb jamiem nav nekāda priekšroka šajā situācijāmpb wrote:vakar ap 18.10 pie alfas notriekts cilvēks. cilvēks kāpa no trambvaja ārā, busiņš apdzina jau stāvošās mašīnas. kaut ko tādu dzirdēt, redzēt nenovēlu nevienam...
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Android
- Admins
A kas tur ar gājēju? Vissirslikti.lv?mpb wrote:nu es tak nesaku, ka vainīgs šoferis, vispār tur bieži tādas stulbas situācijas, daļa šoferu apstājas, daļa nē, tāpat ar gājējiem, daži stāv uz saliņas, daži skrien pāri.Android wrote:Vispār tramvaja pieturā pie Alfas ir saliņa uz kuras gājējiem arī ir jāpaliek - tb jamiem nav nekāda priekšroka šajā situācijāmpb wrote:vakar ap 18.10 pie alfas notriekts cilvēks. cilvēks kāpa no trambvaja ārā, busiņš apdzina jau stāvošās mašīnas. kaut ko tādu dzirdēt, redzēt nenovēlu nevienam...
redzeeju tikai tik daudz, ka busiņš bremzē un gājējs neapstājas, baigais sitiens, busiņš vēl bremzē. nezinu kas un kā, bet nedomāju, ka tur vairs kas varēja būt labi. reāli, ja busiņš brauca 50km/h un sākas bremzēt ~3m pirms cilvēka, kas tur var būt?Android wrote:A kas tur ar gājēju? Vissirslikti.lv?mpb wrote:nu es tak nesaku, ka vainīgs šoferis, vispār tur bieži tādas stulbas situācijas, daļa šoferu apstājas, daļa nē, tāpat ar gājējiem, daži stāv uz saliņas, daži skrien pāri.Android wrote:Vispār tramvaja pieturā pie Alfas ir saliņa uz kuras gājējiem arī ir jāpaliek - tb jamiem nav nekāda priekšroka šajā situācijāmpb wrote:vakar ap 18.10 pie alfas notriekts cilvēks. cilvēks kāpa no trambvaja ārā, busiņš apdzina jau stāvošās mašīnas. kaut ko tādu dzirdēt, redzēt nenovēlu nevienam...
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Android
- Admins
Vakar braucot no siguldas tādā stihijā trāpīju - reāli pabraukt varēja ar 70, ne vairāk - baigi daudzi vispār stājās malā. Es, braucot ar 70, principā biju visātrākais no visiem - pārējie (nepārāk daudz auto bija) brauca vēl drusku lēnāk.freimo wrote:Lietus laikā vakar uz Jūrmalas šosejas, E36 coupe (virzienā uz Jūrmalu) kokos un k-kāds busiņš grāvī (virzienā uz Rīgu)!
Noteikti nebija gaidijuši tādu stihiju Latvijā
es jaunajaa gadaa sitaa braucu, bet par laimi prieksaa braucoshais tureejaas uz celja :gigi:Tas wrote:vane :gigi: pirmais grāvī uz 70, tu ar 5m distanci tam pakaļ :verycool:DeeCee wrote:a kas ar 5m redzamiibu nepietiek ??
vieniigi veelams lai kaads brauc prieksaa citaadi nevar saprast kur celjsh :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- DimanC
šorīt ap 9iem uz Čaka ielas pretī ex-Palladium kino (ja kāds tādu atcerās
) trolejbuss ar apskrāpētu sānu, smuka melna celka ar saburzītu bamperi un vēl 2 mašīnas kaut ko nebija sadalījušas...

burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
sodien uz briiviibas ielas 2 avaarijas
1. braucot ieksaa riigaa pirms juglas, peec skata kaarteejais idiots ar mersi liidis no maleejaas joslas videjaa, un rezultaataa dabuujis businju saanos
2. pie statoila pirms gaisa tilta(no juglas puses) viena tante ar saab iebraukusi otras tantes kompota aizmuguree
1. braucot ieksaa riigaa pirms juglas, peec skata kaarteejais idiots ar mersi liidis no maleejaas joslas videjaa, un rezultaataa dabuujis businju saanos
2. pie statoila pirms gaisa tilta(no juglas puses) viena tante ar saab iebraukusi otras tantes kompota aizmuguree
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.