bik pabildejos

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Es domāju ka iekš LA(Latvijas Armijas).DREIM wrote:Arii man interesē šis jautājums?anders wrote:EDX, kur šādu aparātu dzīvē var sastapt?EDX wrote:Nu tad viss vīkends ir aizvadīts 3-dienu kāzu svinībās, kurās nepārtraukti arī tika likts lietā šāds aparāts:
[img]bilde[/img]
Nop cik man zināms, tad mūsu LA šādu aparātu nav!!!'Mr.Red wrote:Es domāju ka iekš LA(Latvijas Armijas).DREIM wrote:Arii man interesē šis jautājums?anders wrote:EDX, kur šādu aparātu dzīvē var sastapt?EDX wrote:Nu tad viss vīkends ir aizvadīts 3-dienu kāzu svinībās, kurās nepārtraukti arī tika likts lietā šāds aparāts:
[img]bilde[/img]
Noteikt var redzēt ādažu poligonā.
MuļķībasEDX wrote:Nop cik man zināms, tad mūsu LA šādu aparātu nav!!!'Konkrētais eksemplārs tiek izmantots, kā semināru elements Nordic Training International (nti.lv) centrā turpat pie vecumniekiem viesu namā "Satekas".Mr.Red wrote:Es domāju ka iekš LA(Latvijas Armijas).DREIM wrote:Arii man interesē šis jautājums?anders wrote:EDX, kur šādu aparātu dzīvē var sastapt?EDX wrote:Nu tad viss vīkends ir aizvadīts 3-dienu kāzu svinībās, kurās nepārtraukti arī tika likts lietā šāds aparāts:
[img]bilde[/img]
Noteikt var redzēt ādažu poligonā.
P.S. Nav izīrējams utt.
anders wrote:EDX, kur šādu aparātu dzīvē var sastapt?EDX wrote:Nu tad viss vīkends ir aizvadīts 3-dienu kāzu svinībās, kurās nepārtraukti arī tika likts lietā šāds aparāts: