Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
tikko izlasīju tvnetā... trūkst vārdu
Šodien kārtējo reizi varēja novērtēt, ka pat neliels lietus mūsu šoferiem sagādā problēmas.
Ap pusdienu braucot no Rīgas uz Jelgavu:
1) Ziepčikā uz apļa. Kaut kāds japānis bija ielidojis aplī un nonesis audim purnu + garais autobuss izdupsējis audi.
2) Jelgavā pie maximas luksofora mersis izdupsējis bembi. Izskatījās ka sīkums.
3) Uz Driksas tilta pasāts (laikam) bija ar purnu margās. Vēlāk braucot pretējā virzienā redzēju, ka blakus bija kadets ar samīcītu labo sānu.
Ap pusdienu braucot no Rīgas uz Jelgavu:
1) Ziepčikā uz apļa. Kaut kāds japānis bija ielidojis aplī un nonesis audim purnu + garais autobuss izdupsējis audi.
2) Jelgavā pie maximas luksofora mersis izdupsējis bembi. Izskatījās ka sīkums.
3) Uz Driksas tilta pasāts (laikam) bija ar purnu margās. Vēlāk braucot pretējā virzienā redzēju, ka blakus bija kadets ar samīcītu labo sānu.
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
slaavu aplis/ tilts/ rajons ar shovakar pilniigs pizdjets 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nu šodien un pagājušo 5dien jamie vazājās uz Kr. Valdemāra ielas pie Nacionālā teātra. 6dien un 7dien ja nemaldos, tad jamie bloķēja vienu joslu uz rampas tā kas iet prom uz Ķengaraga pusi no Salu tilta lejā un arī vienu joslu uz tās rampas, kas iet augšā uz Salu tiltu no Autoostas puses. Parasti jamie ir kopā ar policiju.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ap plkt 21 braucu no Z-kalna līdz Pļavniekiem un ap 22 atpakaļ pa cēļam sešas avārijas+Slāvu tilts sasprūdis.gacciZm wrote:Ap 22iem:
- pie Audi Centra VW Bora un vēl kkāds,.
- uzbraucot uz Stahanova tilta no Slāvu apļa puses Žigulis iebliests un drusku tālāk MB Taxi šķērsām uz barjeras.
Lietus Rīgā = Antarktīdā burkānu raža

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Man liekās, ka problēma lietū nav, bet problēma ir attieksmē pret savu netiešo drošību.
1. Riepu izvēle (parasti brauc līdz lisenēm)
2. Logu slotiņu izvēle (parasti iekš Maxima Tuning noname)
3. Auto nenomazgāšana (vismaz lampas vajag noslaucīt)
4. .....
Rezultātā autiņu nevar apstādināt dēļ vecām sakaltušām/nodilušām riepām, caur logu ar neko nevar redzēt, jo slotiņas netīra un/vai rada neciešamu ritmisku troksni kā arī nevar saprast vai priekšā braucošais autiņš brauc/bremzē.
Moš vēl kaut ko esmu piemirsis?
Protams - pielijušās bedres, autiņi ar salūzušu pagriezina signāla sviru un zemie lidotāji.
1. Riepu izvēle (parasti brauc līdz lisenēm)
2. Logu slotiņu izvēle (parasti iekš Maxima Tuning noname)
3. Auto nenomazgāšana (vismaz lampas vajag noslaucīt)
4. .....
Rezultātā autiņu nevar apstādināt dēļ vecām sakaltušām/nodilušām riepām, caur logu ar neko nevar redzēt, jo slotiņas netīra un/vai rada neciešamu ritmisku troksni kā arī nevar saprast vai priekšā braucošais autiņš brauc/bremzē.
Moš vēl kaut ko esmu piemirsis?
Protams - pielijušās bedres, autiņi ar salūzušu pagriezina signāla sviru un zemie lidotāji.
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123