Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
a tie vispaar ir LOHI!!! Vienreiz ar kaadas 20 min bija ciet. Viens dzekinsh izdomaaja turp un atpakalj pabraukaaties ar vilcieninju!!!El_Camino wrote:Krustpils ielas galā ir biji ka tā stulbā tjotka aiztaisa pārbrauktuvi uz 30 minuutem, lai noslaucītu putekļus! Un tas nenotiek agri no rīta vai vēlu vakarā! BET GAN 18:00!!!

- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mjā, šon toč traki - viens pridūraks gandrīz sejā iebrauca - pa apvedceļu pie mārupes braucu, nevienu neaiztieku, esmu kolonnā kāds trešais vai ceturtais - pēkšņi skatos - priekšā braucošie strauji met pa labi - nu es arī, gan jau ka ne bez iemesla šie tā. Un te vainīgais - stipra lietus laikā kaut kāds pridūraks ar opipeli dzen kolonnu - un po, ka pretī nāk, [censored] vienk purnā dzen. Nebūtu parāvis uz malu vēl pirms jamo ieraudzīju, moš tagad te neko vairs nespamoju - turklāt tas kroplis, tad, kad bija jau man blakām, vēl tikai dzina savas kolonnas priekšā esošo smago. Bija toč vēlēšanās mest riņķī un braukt kroplim fasādi sabojāt
Ā, un vēl ap 18.00 pretī vērdiņam virzienā uz jūrmalu bija e36 coupe pa barjerām padzīvojies - gan purns, gan pakaļa čupā.
Un vēl uz A5 aka rīgas apvedceļa babītē ceļa malā stāvēja nosvilis sharans - hz kas jamam par vainu. Tās detaļas, kas nebija apdegušas, jau bija no3,14zģīgas

Ā, un vēl ap 18.00 pretī vērdiņam virzienā uz jūrmalu bija e36 coupe pa barjerām padzīvojies - gan purns, gan pakaļa čupā.
Un vēl uz A5 aka rīgas apvedceļa babītē ceļa malā stāvēja nosvilis sharans - hz kas jamam par vainu. Tās detaļas, kas nebija apdegušas, jau bija no3,14zģīgas

Good morning? No such thing!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
psc Mitsu Outlander lupatās, priekšas nav, motors pāri ielai - pašam lauzta kājaDeeCee wrote:njaa bet tur suudi, ka nomira ne pats dzineejs , bet cits, kopaa kkaadas 3 mashiinas laikam norakstaamas

jā, bļin, braucu uz katlakalnu pie vecmāmiņas uz to pusi, kā arī pēctam uz ķekavu, tur vienkarši visiem VISS ir vienalgaParaTr00per wrote:ja gribi taadus redzeet vairaakus katru dienu - welcome to the hell, paseedi man blakaam braucot vakaraa no darba celja posmaa riiga - kjekava...DeeCee wrote:psc pa kaadu avaariiju zinjaas staastiija, kkaads kroplis dzinis smago un neieveerojis pretiim braucosho rindu