Cik es sodien priecīgs par braukšanas apstākļiam uz cela viss balts un skaists nav tie dubļi. vošem ko es gribēju pateikt katram ir jābrauc ievērojot csn un ja auto to nevar nodrošināt, tad pēc iespējām! visi ir mājās gaidīti!
Diemžēl katrs cilvēks uzskata sevi par gudrāko! Protams es neatpalieku!
Vakar maršruts Rīga-Pļaviņas (izbraucām ap 17:00). Pirms S-pils kkāda mazda grāvī un pirms Ikšķiles uz tilta, pie betona rūpnīcas e36 un Focus (laikam) kko nebija sadalijuši. Jo tālāk no Rīgas, jo ceļi labāki!
Tiko atbraucu mājās, jo tuvāk Rīgai, jo vairāk sniega uz ceļa!
Rezumē: Jo tuvāk Rīga, jo lielāki lauki
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
šodien braucu no rīgas uz tukumu pa rīgu un tad atkal uz tukumu atpakaļ. ceļi pat ļoti labi rīgā uz krastenes redzēts ka ber sāli virsū taka vis ir savās vietās. tikai facinē braukšans kūltūra braucu uz 70km/h bet pa 2 joslu. rodas tāda sajūta ja brauksi pa pirmo pūsi lūzers ... tak sāk vajag tos idiņu sodīt un nepiesieties tiem kas pārsniedz 10km/h apdzenot tādus...
Juzix wrote:Vakar maršruts Rīga-Pļaviņas (izbraucām ap 17:00). Pirms S-pils kkāda mazda grāvī un pirms Ikšķiles uz tilta, pie betona rūpnīcas e36 un Focus (laikam) kko nebija sadalijuši. Jo tālāk no Rīgas, jo ceļi labāki!
Tiko atbraucu mājās, jo tuvāk Rīgai, jo vairāk sniega uz ceļa!
Rezumē: Jo tuvāk Rīga, jo lielāki lauki
Ko ta Plawinaas dariiji?
Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana... http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
freimo wrote:Ar braukšanas apstākļiem ceļā Ķekava - Plakanciems viss kārtībā.
Ar lambertino labi pavilkām!!!
aha, tas labs celjsh - speciaali prieks paratr00pera taisiits lai jamais var freezeet. Jamam D uztureeshanas klase, kaisiits netiek, tikai 4x pa sezonu noshkjuureets sniegs Un pirms sala visi grantinieki tika noplaneeti, taakaa pagaidaam ir arii gludi.
aha, tas labs celjsh - speciaali prieks paratr00pera taisiits lai jamais var freezeet. Jamam D uztureeshanas klase, kaisiits netiek, tikai 4x pa sezonu noshkjuureets sniegs Un pirms sala visi grantinieki tika noplaneeti, taakaa pagaidaam ir arii gludi.
vo par shito teu medalja!
Subāristi to ceļu arī liek lietā! Kad krāmējām pa turieni pretīm pabrauca vismaz kādi 7 subarupower. Un viena līkumu sērija (nu tā vislabākā kas tajā gabalā tur ir - ParaTr00per noteikti zin ) bija izslidināta līdz gandrīz tīram ledum! Nebūtu viņi braukuši pretīm tieši tajā vietā, noteikti abi ar lambertino viens aiz otra būtu taisni aizkrāmējuši, jo visu laiki gaidiju to līkumu sēriju un gribēju tur likt šķērsām no sirds, bet kā izrādijās tur gandrīz tīrs ledus! Bet ceļš