Gribēju jautāt vai kādam ir tāds aparāts(vai ir bijis) un kādas ir atsauksmes.
interesē no 2001.g. un uz augšu 2.0l 169zs.
Liekas dikti interesants auto....
Kaut kādā no pēdējām TopGear sērijām bija par šito - komforta ziņā esot tāds pašvaks, bet toties nesot daudz prieka īpašniekam - tika salīdzināts ar kucēnu, kurš vienmēr grib spēlēties vai arī "apkampt" sakmnieka kāju :gigi:
Vadāmībai vajadzētu būt labai, masa salīdzinoši maza. Kaut vai fakts, ka LV rallija čempī tieši clio pēdējos gados bijuši visātrākie N3 klasē (neskatīties uz tiem, kas čempions, bet kas reāli bijis ātrākais trasē)
V6 ir par dārgu, ideja ir līdz 10k eur+viņš nebija 2vietīgs?
ja ņem šitādu tad komforts nav primārais!
jā apkopes ir interesants jautājums, jo es baidos par to ka Renis, ir slikta pieredze sen senos laikos ar rūsu frančiem!
Izii wrote:V6 ir par dārgu, ideja ir līdz 10k eur+viņš nebija 2vietīgs?
ja ņem šitādu tad komforts nav primārais!
jā apkopes ir interesants jautājums, jo es baidos par to ka Renis, ir slikta pieredze sen senos laikos ar rūsu frančiem!
Nu ja komforts interesē, tad Clio laikam nebūs īsti piemērots auto. Nē nu ja kādu nelielu someli iemest aizmuguree tad pietiek...
P.S. ar rūsu domājams nevajadzētu draudzēties. Puse priekšas no plastmasas. Pārējais 100% cinkots, kā nekā nav iepriekšēja gadu tūkstoša auto
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Android wrote:Varētu būt kaut kas stipri līdzīgs pēc rakstura kā golf Mk1 gti. Tikai hz kā ar uzticamību
Pzīstamam čalim ir 2005 gada clio kā darba auto, protams ar šujmašīnu motora vietā. Auto būs noripinājis kādus 70k pa LV ceļiem un nekādu dižo sūdzību nav, vienīgasi kas tika nomainīts, tā bija lamda :neka:
Ziemā, kā jau katrs mazs auto pa sniegu un Rīgas putru diezgan slikti vadās...
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
maz info, bet diezgan pozitīvi!
žēl ka nevienam nav reālas pieredzes.
jāuzmeklē vēl būs kk infa, liekas jau ļoti simātisks, bēt nepatīk tas ka francūzis!
Pērkot salīdzinoši retu auto, par kādām eskpluatācijas izmaksām var būt domas, tur uzreiz skaidrs, ka tas nebūs leti. Gribi lēti, pērc standarta Clio ar 1.2 motoreli.