omulis wrote:shodien, Focus, pretii bruca Juglaa iekshaa.
Veel shodiien ar Reini padariitas visaadas lietas.
Veel aadazhs satikts Arvis.
Vakar satikts Pauliic, un veelaak padzerts ar Emsinju alus.
jaa redzeeju tevi... domaaju ka nepamaniji mani abiem mute zhaavaas
peedeejaa briidii pamaniiiju Kamikadze uzrakstu
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Aizkraukles brauciens bija interesants, jo vienīgais mašīnā nelietoju alko (kā jau tas piedien apzinīgiem šoferīšiem ).
Tad katram bija jāapmierina savas nepārvaramās vēlmes, kas izpaudās mūzikas skaļuma un dziesmu izvēlē.
BargaisVecis wrote:Čornij patalok un čornije stekla.
Aizkraukles brauciens bija interesants, jo vienīgais mašīnā nelietoju alko (kā jau tas piedien apzinīgiem šoferīšiem ).
Tad katram bija jāapmierina savas nepārvaramās vēlmes, kas izpaudās mūzikas skaļuma un dziesmu izvēlē.
ap cikiem Jūs abi (weber, Rollin) parasti tur pa to centru darbojaties vakaros? es gandrīz katru vakar izbraucu tur cauri un tik pa retam kādu redzu. Nu parastais standarts ir abas tigras + osha un varbūt vēl kāds...
$cash_money$ wrote:ap cikiem Jūs abi (weber, Rollin) parasti tur pa to centru darbojaties vakaros? es gandrīz katru vakar izbraucu tur cauri un tik pa retam kādu redzu. Nu parastais standarts ir abas tigras + osha un varbūt vēl kāds...
1dien un 3dien ~ 23:00.. bet es vairs tagad ne ar ko nedarbošos..
$cash_money$ wrote:ap cikiem Jūs abi (weber, Rollin) parasti tur pa to centru darbojaties vakaros? es gandrīz katru vakar izbraucu tur cauri un tik pa retam kādu redzu. Nu parastais standarts ir abas tigras + osha un varbūt vēl kāds...
1dien un 3dien ~ 23:00.. bet es vairs tagad ne ar ko nedarbošos..