var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajas
Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
paskatisies vel pedejos citus zvanitos kam vins bija zvanijis un atradis caur tiem cilvekiem!$cash_money$ wrote:var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajas

- viez
- Admins
Savukaart man zinaams ka tavs kaimins pa sarkano brauca.. abaam puseem ir liecineki .. nespriediisim pirms policija nav veikusi izmekleeshanutakeshi wrote:paskatisies vel pedejos citus zvanitos kam vins bija zvanijis un atradis caur tiem cilvekiem!$cash_money$ wrote:var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajasun par tiem stikliem kas tur metajas pie purvciema rimi tur vecene ar dzipu pa sarkano brauca, ieskreja dzipaa un mana kaiminaa!

Ja policija gribēs - atradīs. Reģistrējas aparāta imei, reģitrējas visas kartes,kas liktas aparātā, visi zvani kas ir izdarīti un tiks izdarīti.$cash_money$ wrote:var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajas
Reģisrējas tel atrašanās vieta.
es pat esmu dzirdējis, ka visu sarunu audio faili tiek nobekapoti uz zināmu laiku pie operatora, bet nez vai tam var ticēt

1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
2003 Accord Tourer
Tam nevar ticēt. Pagaidām.TwinSpark wrote:Ja policija gribēs - atradīs. Reģistrējas aparāta imei, reģitrējas visas kartes,kas liktas aparātā, visi zvani kas ir izdarīti un tiks izdarīti.$cash_money$ wrote:var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajas
Reģisrējas tel atrašanās vieta.
es pat esmu dzirdējis, ka visu sarunu audio faili tiek nobekapoti uz zināmu laiku pie operatora, bet nez vai tam var ticēt
Big Brother is watching you

Bet par visu parejo +1
Audi s3 TQ '2001-> Avensis 2.2 D-cat '2006->Mini Clubman
Plazmas griešana, lāzergriešana
Plazmas griešana, lāzergriešana
- Pauliic
- Moderators
savukārt man zināms, ka tas ir viens no jaukajiem krustojumiem, kur kā vienā galā no zaļā uz dzelteno aiziet, tā otrā no sarkanā uz dzelteno aizietviez wrote:Savukaart man zinaams ka tavs kaimins pa sarkano brauca.. abaam puseem ir liecineki .. nespriediisim pirms policija nav veikusi izmekleeshanutakeshi wrote:paskatisies vel pedejos citus zvanitos kam vins bija zvanijis un atradis caur tiem cilvekiem!$cash_money$ wrote:var atrast pašu telefonu no kura zvanīts. vienalga kas par karti tur iekšāRen wrote:Nezinu ko tas nummurs dod ja taa ir kaada zivs kas taga jau sen misenee meetaajasun par tiem stikliem kas tur metajas pie purvciema rimi tur vecene ar dzipu pa sarkano brauca, ieskreja dzipaa un mana kaiminaa!

- viez
- Admins
notikuma vietaa nebildeeju .. nekaa bildeejama nebij.. katrs savaa krustojuma pusee meetaajaas un kaada 10 tramvaji staav bet nu sekas luudzu:Android wrote:Līdzjūtības.viez wrote:Sodien vien oopis ar III golfu caur saviem okulaariem nemaaceeja saskatiit ka vinjam ir Dodiet Ceļu a pa galveno braucu es.. rezultaataa mans auto nav braucams!![]()
![]()
P.S. Dajoš bildes.
http://fotki.lv/vieziz/497044/
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
redzeeti vairaaki crashinji riigaa sodien, un tad veel ap kaadiem 19iem braucu uz molu, un tur kur u krastenes pie mola taa paareja, staaveeja businsh ar mirgalkaam, un zaaliitee bikinj taalaak jau guleeja kaads apsegts cilveeks... peec tam menti kko meeriija un raxtiija...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043