Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
jap spriedums normaals... nu tad taa arii ir ja teu nau slinkums chakareeties pa tiesu, ir normaals advokaac un reaali ja menti nau nofilmeejushi visu, tad man liekas ka vineet var mieriigi..DeeCee wrote:lasāmgabals
[
lab ssitas konkreetais mineetais fakc ir bijis 2006. gadaa, nezinu kad vish tika izskatiits, bet pieljauju ka tagd jau mozh kaukaadi groziijumi jau veikti..
bet nu principaa sanaak ka ja esi ar stalkeri nokjerts, iesi tiesaa, zinaasi ko teikt tad mentiem nau ceriibu kko pieraadiit...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
esmu kkur kko pa usu galam dzirdeejis ka driikst seedeet, bet atsleega nedriikst buut aizdedzee.. tb ja nau tad viss bumaas, bet nu tik esmu kkur pa ausu galam dzirdeejisLambertino wrote:ja nemaldos tad ir likums kas to aizliedz darītLT28 wrote:mēģini piešūt braukšanu dzērumā, kaut gan sēdējām ceļa malā un bujāņijām!
Un vēl protams jutu ka viņiem sakāpis galvā tā kā mēģināsim
t.i ja tu sēdi vadītāja pusē un esi pāli, tad tas ir sliktiTakā lai veicas

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Man radinieks gulēja mašīnā un lai nenosaltu bija uzlicis lai viņa pēc kāda laika pati pielec un te ka nogaisa nokrīt municipāļu bars un saka braukšana dzerumā.Isauca ceļiniekus šo uz vienu pusi auto uz otru 600 Ls un liegums divus gadus likt tiesības
Mēķināja kaut ko tur tiesāties nekas tur nesanāca,bēdīgi bet fakts.Ir mums viens kadrs šo, gada laikā trešo reizi paņēma dzerumā,tagat kapos par sargu atsradā ciktur tās entās stundas
Ja ne tad torbā iekšā uz diviem gadiem vapat vairāk isti neaceros

Kāda dzīve tāda mašīna.
- Lambertino
sīkumus nezinu, bet apmēram tāharcho wrote:esmu kkur kko pa usu galam dzirdeejis ka driikst seedeet, bet atsleega nedriikst buut aizdedzee.. tb ja nau tad viss bumaas, bet nu tik esmu kkur pa ausu galam dzirdeejisLambertino wrote:ja nemaldos tad ir likums kas to aizliedz darītLT28 wrote:mēģini piešūt braukšanu dzērumā, kaut gan sēdējām ceļa malā un bujāņijām!
Un vēl protams jutu ka viņiem sakāpis galvā tā kā mēģināsim
t.i ja tu sēdi vadītāja pusē un esi pāli, tad tas ir sliktiTakā lai veicas

Takā skaties, neielido pats

- Lambertino
Atslēgas nedrīkst būt aizdedzē to točna zinu kad mani šņorēja policis teica ka man baigi noplauka,sāka gar kaubi grābstīties tipa motors ta silc.Es saku ka mani atransportēja draugs un noparkoja te un es te tuvāk veicim sēžu un pļēguroju
Atslēgas nau aizdedzē takā iepūt tu man 

Kāda dzīve tāda mašīna.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times

Ar spaiņiem tiek domāti jaunie CP ļubāri...[email protected] wrote:es te nosapnoju (taa kaa pans kleksis) ka bija operatiivaa sanaaksme kuraa sitiem spainjiem sobriid par prioritaati tika noteikta juurmalas soseja, juurmalas apvedceljsh un ventspils soseja . . .

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
mļe, kakraz ceļš uz darbuJuzix wrote:Nekas oficiāls, bet tomēr....
Ar spaiņiem tiek domāti jaunie CP ļubāri...[email protected] wrote:es te nosapnoju (taa kaa pans kleksis) ka bija operatiivaa sanaaksme kuraa sitiem spainjiem sobriid par prioritaati tika noteikta juurmalas soseja, juurmalas apvedceljsh un ventspils soseja . . .

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Ja noteikumi 2 gadu laikā attiecībā uz šo nav mainījušies, tad ņekuja. Bija kkādā tur degupnktveidīgā raidījumā - čali atrada guļam iedarbinātā autiņā pilnīgā pālī. Menti paši kameras priekšā teica - neesam tiesīgi neko darīt. Pie pakaļas var ņemt tiklīdz tu uzsāc kustību. Bet nu protams, kā jau teicu, ja noteikumi attiecinājumā uz šo nav mainījušies.storm55 wrote:Atslēgas nedrīkst būt aizdedzē to točna zinu kad mani šņorēja policis teica ka man baigi noplauka,sāka gar kaubi grābstīties tipa motors ta silc.Es saku ka mani atransportēja draugs un noparkoja te un es te tuvāk veicim sēžu un pļēgurojuAtslēgas nau aizdedzē takā iepūt tu man