Android a tu tikai pa Rīgas rajonu?
Man pie mājaa piebraucamais ceļš no šosejas nav grēderēts jau kopš pagājušā gada pavasara! Vajadzētu kautko lietas labā izdarīt! Oficiāli tas nav Rīgas rajonā, bet zīma RR beidzās ir vēl gabaliņu tālāk!
El_Camino wrote:Android a tu tikai pa Rīgas rajonu?
Man pie mājaa piebraucamais ceļš no šosejas nav grēderēts jau kopš pagājušā gada pavasara! Vajadzētu kautko lietas labā izdarīt! Oficiāli tas nav Rīgas rajonā, bet zīma RR beidzās ir vēl gabaliņu tālāk!
Jāspārda pašvaldība - visdrīzāk tas ir pašvaldības ceļš. Valsts ceļi anyway tiek +/- reizi 1-2 mēnešos greiderēti.
Raksti vēstuli uz pašvaldību
Jāspārda pašvaldība - visdrīzāk tas ir pašvaldības ceļš. Valsts ceļi anyway tiek +/- reizi 1-2 mēnešos greiderēti. Raksti vēstuli uz pašvaldību
šitā ir baigā štelle - līdzīga kā valstij uzticēt savu naudu
Jāspārda pašvaldība - visdrīzāk tas ir pašvaldības ceļš. Valsts ceļi anyway tiek +/- reizi 1-2 mēnešos greiderēti. Raksti vēstuli uz pašvaldību
Nav vis tik slikti - raksti vēstuli pašvaldībai, kopiju arī Rīgas Rajona padomei. Jamiem mēneša laikā jāatrakstās
Nav vis tik slikti - raksti vēstuli pašvaldībai, kopiju arī Rīgas Rajona padomei. Jamiem mēneša laikā jāatrakstās
sakarā ar to, ka pie šī brīža ekonomiskās situācijas un lielās inflācijas, mūsu budžets ir pārtērēts. Nespējam salabot šo ceļa posmu. Esam jau saņēmuši vairākas vēstules par šo ceļa posmu un tiklīdz būs atrasts finasējums, salabosim norādīto ceļa posmu
Priecājies priecājies tagad varesi liidz vēlam vakaram sedeet un gaidit kamer tev kko vajadzigu atvedis. šitas likums liekas aplams vispar, ar kravu parvadatajiem nerekinas vispar.
Bet fūrām nav jāmīcās pa Rīgas centru. Piemēram zem D-tilta, kur vīņas var izgriezties tikai vieglajam sānus saburzot.
Nekur pasaulē kravas mašīnas pa pilsētas centru nevandās.
Ja nemaldos, tad tajos pašos Poļos ir kkādi ierobežojumi, ka kravas mašīnas drīkst braukt tikai naktīs :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Par centru piekritu, bet biezi ir ta, ka tās piegades adreses ir centra un tam kam tu piegada to kravu ne.piska tev jabrauc zem zimem. Vislabakai jau butu atistit logistikas parkus rigas apkartne atistit logistikas parkus, kur ar furem atved kravas un talak adresatiem tas piegada ar mazakam masinam(bet ne lidz 5t, tad vismaz lidz 7.5t)
5t un 7,5t smagos neatšķiru :gigi:
Nu tā jau ir pasūtītāju un piegādāju savstarpējā problēma. Šādas problēmas ar piegādēm nu būs jau laicīgi jāatrunā līgumā.
Tavuprāt šie loģistikas parki būtu pilsētai jābūvē? Drīzāk jau pārvadātāji varētu ar ko investēt, mesties pa vairākiem kopā un būvē augšā, teorētiski jau valsti ar var mēģināt piesaistīt šādos projektos, bet tur jau teritorijas plānojumi jāmaina utt
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Nu jā bet izmaksas ir cik kaut vai viens pacelajs jauns maksa( Dominante parkaa, Kekava pat visi nav jauni iepirkti) nerunajot par kopejo platibu utt. Tas nav uzbliezt augsa kkadu skuni lauka vidu kur dzivot. A valstij ta pajat, ja jau celus nevar saremontet tad pa kadiem parkiem var buut runa, bet ja ari brinums notiktu, tad 90% garantija ka tas butu dargakais pasaule.
taas noliktavas ir jaabuuvee vairumtirdznieciibas uznjeemumiem, kas principaa ir vinju bizness- vinjiem atved ar lielo fuuri preces no piegaadaataajuznjeemuma, un tad vinji ved taas preces pateereetaajuznjeemumiem- tobish veikaliem un visiem citiem.
Pashvaldiibai tam ar to nav nekaada sakara.
MTM wrote:Pa ES fondiem nekas nav zinams, gan jau ja ir labs projekts to naudu ari iedotu.
Vairumtirdznieciibas uznjeemumiem nekaadus liidzekljus ES nepiedaavaa, tikai mazumtirgotaajiem- http://www.liaa.gov.lv/?object_id=2936
Es varu uzrakstiit labu projektu par nezaalju audzeeshanu savaa pagalmaa, tikai man neviens ES fondu liidzekljus par to nepieskjirs