es tavaa vietaa nebuutu tik skarbs ar izteicieniem, ja nezini ar ko un par ko runaa, shinii gadiijumaa pats iedzeeris biju blakus un brauca chalis, kursh zin ko dara, shinii gadiijumaa pirmo reizi meeginaaja Z ielikt driftaa un nevajag te blatot
Davis wrote:es tavaa vietaa nebuutu tik skarbs ar izteicieniem, ja nezini ar ko un par ko runaa, shinii gadiijumaa pats iedzeeris biju blakus un brauca chalis, kursh zin ko dara, shinii gadiijumaa pirmo reizi meeginaaja Z ielikt driftaa un nevajag te blatot
Davis wrote:es tavaa vietaa nebuutu tik skarbs ar izteicieniem, ja nezini ar ko un par ko runaa, shinii gadiijumaa pats iedzeeris biju blakus un brauca chalis, kursh zin ko dara, shinii gadiijumaa pirmo reizi meeginaaja Z ielikt driftaa un nevajag te blatot
Nu nav jau tikai runa par driftu, bet ar par to,ka piebrauc priekšā luksoforā.
Teicu tā var braukt pa trasi ne pa ielu!!!
Nav ko citiem bojāt vakaru (tas par citiem satiksmes dalībniekiem!!!
Tu vispār pats ar Z brauc vai tikai blakām iedžeris sēdi
Domina satikts Lamberts, Fade, iepazinos ar Freimo un Juziku, parmiti dazi vardi ar Omuli par spuldzitem, Reinis laikam tur ar bija cik no Lamberta sapratu!
Garaiz wrote:Domina satikts Lamberts, Fade, iepazinos ar Freimo un Juziku, parmiti dazi vardi ar Omuli par spuldzitem, Reinis laikam tur ar bija cik no Lamberta sapratu!
Mes Juus visus ar, vienigi ar Juzixu sadzerts , aaa un veel bija k.kads kreisais ar power nakljeikaam !
Shodien savukaart 333 paris kadri!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!