labaak nebuutu neko teicisJG wrote:bljawiens kur tu biji aatraak divus meneshus atpakalj izmetu divus maisus ar dazhadam plateem musara, bij abba, modern tolking, weel daudz un diki wisaadi latvieshi utt .mpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
un noteikti latviešu klasiku!
Atdošu par kapeikām
ID 286 GOLF 4 TDI 4MOTION
buutu zinaajis ka taada weertiiba vinjam buus jaw peec paris meneshiem nebuutu araa lidinajis, tagad pasham skrobe, jo cik naudas buutu warejis uztaisiit.Xplod wrote:labaak nebuutu neko teicisJG wrote:bljawiens kur tu biji aatraak divus meneshus atpakalj izmetu divus maisus ar dazhadam plateem musara, bij abba, modern tolking, weel daudz un diki wisaadi latvieshi utt .mpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
un noteikti latviešu klasiku!no shitaa visiem tik suudiigaak palika
![]()
- DREIM
- Honda Accord
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ap lieldienu brīvdienām varu laukos uzmest aci kas ir krājumos - plates toč irmpb wrote:mjā, tāds variants man nederJazz wrote:Pilns ar platēm laukos ( Pink Floyd; Smokie; Līvi; utt )
Tikai pašam viņas vajag, kad uznāk nostaļģija lai ir ko paklausīties.
daudz un neviens nelieto... tikai :neka: kādas? ja ir interese atgādini pirms tam ar PM
JDM
http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/m ... jQF4=.htmlmpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
Mēs dzīvojam lai brauktu un braucam lai piedzīvotu! 
tas jau ir izpētīts, šis tas tiks 'paņemtsauthor wrote:http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/m ... jQF4=.htmlmpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Re: Atdošu par kapeikām
Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.
Rīt būšu plānojas būt rīgā ar savu auto, tad varu aizvest 4gab R15 gumijas priekš svilināšanas. Tākā, ja ir interese, tad vaig kko sarunāt.
Rīt būšu plānojas būt rīgā ar savu auto, tad varu aizvest 4gab R15 gumijas priekš svilināšanas. Tākā, ja ir interese, tad vaig kko sarunāt.
German muscle car lover

Re:
nu kkadi 10Ls atrodi google auto rigas nummuru un uzzvani$cash_money$ wrote:Auto Rīga?Kadzhus wrote:Kas ir AR?Garaiz wrote:Taksh aizbrauc uz AR un iegaadajies sev Slin blembu!!!Kadzhus wrote:Ir bet nav pa kapeikaamun cik tur taads prieks maksaa, ja zini?
Type85 quattro
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
itkā viņš būtu vienīgais :verycool:Dionez wrote:Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.

Nu jā, taču mēs ar jamo jau iepriekš tākā vienojāmies par 4gabLambertino wrote:itkā viņš būtu vienīgais :verycool:Dionez wrote:Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.
nekas, ir plānā iepirkt R16 diskus, tad vēl 4 gumijas būs liekas
Pat liekas, ka vēl kkādas liekas riepas mētājas pagrabā. Lai senči samontē saviem auto vasarenes, tad varēšu pateikt konkrētāk, ato, vēl nepareizās atdošu
German muscle car lover