Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Domeniks
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by Domeniks »

Pauliic wrote:vot ar riteni pamēģiniet pavizināties pa Rīgu, tas ir extreme. pie dodiet ceļu neviens nelaiž, visādi opji speciāli mēģina nokantēt :doh: :D :neka: kā tie kurjeri var katru dienu pa centru rullēt
Pilnigas muļķības. šodien pabraukāju pa Jūrmalu, visur visi palaida un pat piebremzeja lai tiek pāri krustojumam
Image
karlisbe

Post by karlisbe »

Domeniks wrote:
Pauliic wrote:vot ar riteni pamēģiniet pavizināties pa Rīgu, tas ir extreme. pie dodiet ceļu neviens nelaiž, visādi opji speciāli mēģina nokantēt :doh: :D :neka: kā tie kurjeri var katru dienu pa centru rullēt
Pilnigas muļķības. šodien pabraukāju pa Jūrmalu, visur visi palaida un pat piebremzeja lai tiek pāri krustojumam
viss atkarīgs kā paveicas :) vakar un aizvakar bez problēmām, šodien uz darbu minoties pa bruņenieku ielu čutna mani nonesa sieviete, kas griezās iekšā slimnīcas teritorijā. aizmirsa paskatīties spogulī :)
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Reyno

Post by Reyno »

Melns Audi A4 sedans ~98.gada ar vn GH-4445
Kroplis pie stūres :suck:
Izraisīja uz Salu tilta avārijas situāciju, pēc tam pielīda priekšā un uz tilta strauji apstājās. Izlec ārā viens smirdīgs slāvu purns. Kaut ko sāk dirst, un nolauza spoguli man. ->ielec savā raudi un prom.
Vot kā sodīt tādus kropļus? :doh:
Motor kaputt @ 200km/h :D
Reyno

Post by Reyno »

BargaisVecis wrote:
Juzix wrote:Numurzīmi piefiksēji?
Mentus vajadzēja saukt. Pēc numura sadzītu rokā!
Reyno wrote:Melns Audi A4 sedans ~98.gada ar vn GH-4445
:roll:
Piefiksēju. Pazvanīju ar mentiem. Tie pateica rakstiet sūdzību par huligānismu un nometa klausuli. Super :x
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Reyno wrote:
BargaisVecis wrote:
Piefiksēju. Pazvanīju ar mentiem. Tie pateica rakstiet sūdzību par huligānismu un nometa klausuli. Super :x
Un uzraksti vēl sūdzību par to mentu, kas klausuli pacēla!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ble zeel, ka mashiina nav uz liizinga, taa vareetu meeginaat dabuut rokaaa adresi

nebija kkaadi firmas logo vai kkaa taada ? ja izpiipeetu iipasnieka registraacijas nummuru vareetu atrast :twisted:

hansa/ge/inserviss nebija
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Reyno

Post by Reyno »

Bija daudz un dažādas domas ko tajā situācijā darīt.
1) Ielikt pilnā hodā viņam dirsā (šī doma radās pēc notikama)
2) Kad viņš izkāpa, kāpt arī man un dot pizdi, bet tad es ievēroju, ka visa mašīna ir ar tādiem kā viņš. :x
Tā kā figviņuzin. Derētu atrast to mašīnu un piemēram pa kādu logu iemest iekšā ķieģeli ar zīmīti un [censored] nost nolauzt viņam abus spoguļus. :twisted:
MTM

Post by MTM »

Reyno wrote:Bija daudz un dažādas domas ko tajā situācijā darīt.
1) Ielikt pilnā hodā viņam dirsā (šī doma radās pēc notikama)
2) Kad viņš izkāpa, kāpt arī man un dot pizdi, bet tad es ievēroju, ka visa mašīna ir ar tādiem kā viņš. :x
Tā kā figviņuzin. Derētu atrast to mašīnu un piemēram pa kādu logu iemest iekšā ķieģeli ar zīmīti un [consored] nost nolauzt viņam abus spoguļus. :twisted:
Posle draki kulakami ne mašut! ir tads teiciens, samizies tanii mirklii, nu tad arii aizmirsti un dziivo taalaak, dzive neapstajas pie ta.
Reyno

Post by Reyno »

Jā, samīzos. Visi jau nevar būt tik krūti kā dažs labs. Bet nu to es tā neatstāšu. Kas man darīt nav ko- maksāt naudu, un taisīt spoguli?
MTM

Post by MTM »

Reyno wrote:Jā, samīzos. Visi jau nevar būt tik krūti kā dažs labs. Bet nu to es tā neatstāšu. Kas man darīt nav ko- maksāt naudu, un taisīt spoguli?
Nu vajadzeja uzreiz tad riikoties, nevis te sedeet un kalt kkadus stulbus atriebiibas plaanus.

Aizej iepļauj kadu alu un beidz cepties pa to bedu, ta pat vairs neko tur nepadariisi.
Kelmorian

Post by Kelmorian »

MTM wrote:
Reyno wrote:Jā, samīzos. Visi jau nevar būt tik krūti kā dažs labs. Bet nu to es tā neatstāšu. Kas man darīt nav ko- maksāt naudu, un taisīt spoguli?
Nu vajadzeja uzreiz tad riikoties, nevis te sedeet un kalt kkadus stulbus atriebiibas plaanus.

Aizej iepļauj kadu alu un beidz cepties pa to bedu, ta pat vairs neko tur nepadariisi.
Nee nu tu esi kruts vecis ko lai saka! Vo cilvekam gadijas uzrauties un vinjsh te par t pastasta a tu te kaut ko brauc augumaa. Spogulis arii naudu maksaa ibio!

PS: 3. aprili bija interesants gadijums ar mani. Par cik labs laiks bija izdomaju ar skrituljslidam pavizinaties pa Arenas Riiga apkartin. Ripinos pie krustojuma, edegas zaljais gajeju signals un es merigi braucu pari, a tur kaut kada idiote ar Volvo V80 mierigi brauc virsu. Protams nokritu. Zhel ka hokeja nujas nebija lidzi taja mmentaa :) Vai tad ja cilveks ir uz skrituljslidam vinjsh neskaitas gajejs???
Image
MR Team ID 67
BargaisVecis

Post by BargaisVecis »

Kelmorian wrote:
MTM wrote:

Nee nu tu esi kruts vecis ko lai saka! Vo cilvekam gadijas uzrauties un vinjsh te par t pastasta a tu te kaut ko brauc augumaa. Spogulis arii naudu maksaa ibio!

PS: 3. aprili bija interesants gadijums ar mani. Par cik labs laiks bija izdomaju ar skrituljslidam pavizinaties pa Arenas Riiga apkartin. Ripinos pie krustojuma, edegas zaljais gajeju signals un es merigi braucu pari, a tur kaut kada idiote ar Volvo V80 mierigi brauc virsu. Protams nokritu. Zhel ka hokeja nujas nebija lidzi taja mmentaa :) Vai tad ja cilveks ir uz skrituljslidam vinjsh neskaitas gajejs???
No CSDD CSN rakstītā spriežot, liekas, ka skrituļslidas ir gājēja sporta inventārs. Tātad ar skrituļslidām esi gājējs. :)

17. Pārvietoties pa ietvi, gājēju ceļu, gājēju un velosipēdu ceļu vai nomali, izmantojot skrituļslidas,
skrituļdēļus u.tml. sporta vai atpūtas inventāru, atļauts, ja tas netraucē pārējos gājējus.
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

viena igauņu fūre šorīt izcēlās ar lielisku manevru
Attachments
esti fuure1.JPG
esti fuure1.JPG (51.29 KiB) Viewed 3442 times
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
anders

Post by anders »

Reyno wrote:
BargaisVecis wrote:
pēc pieredzes zinu ka tā pat nu vienkārši ārā nelec un spoguļus neaplauž- ko tad tu tādu darīji vai nedarīji ka tik tālu cilvēku novedi?
Image
Android
Admins

Post by Android »

anders wrote:
Reyno wrote:
BargaisVecis wrote:
pēc pieredzes zinu ka tā pat nu vienkārši ārā nelec un spoguļus neaplauž- ko tad tu tādu darīji vai nedarīji ka tik tālu cilvēku novedi?
Pēc pieredzes zinu, ka ir visādi atsaldeņi, kuriem pietiek, ka tu viņiem vienk braucot taisni izbojā agresīvo manevru un jamie sāk psihot. Un normāls cilvēks anyway neleks ārā un nedauzīs spoguļus.
Good morning? No such thing!
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

Android wrote: Pēc pieredzes zinu, ka ir visādi atsaldeņi, kuriem pietiek, ka tu viņiem vienk braucot taisni izbojā agresīvo manevru un jamie sāk psihot. Un normāls cilvēks anyway neleks ārā un nedauzīs spoguļus.

uj, šitas ir pēdējā laika lieliskākais laika pavadīšana veids - mēģināt paredzēt visādu virinātāju iespējamās trajektorijas un nemanāmi izbojāt viņiem to prieku :D

TAS PROTAMS NEATTIECAS UZ MOCISTIEM
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

tīri jauks sporta veids :gigi: izčakarēt agresīvos brīnumus, vai arī pašam mēģināt izvairīties no izčakarēšanas :aiwa:
anarhists

Post by anarhists »

Pauliic: Varētu padalīties pieredzē un tehnikā ? Tīri intereses pēc, man nav žēl ka kāds brauc par mani ātrāk tāpēc es pats gan nemēģinu speciāli čakarēt (nu priekš kam), bet nu reizēm izskatās ka sanāk tik un tā :)
anarhists
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

principā jau kā joku uzrakstīju, ikdienā tā nedaru, ja kādreiz slikts garīgais vai kautkas cits.

tā nav labi darīt :nono:
anders

Post by anders »

Pauliic wrote:principā jau kā joku uzrakstīju, ikdienā tā nedaru, ja kādreiz slikts garīgais vai kautkas cits.

tā nav labi darīt :nono:
nav labi darit bet tak katram ir sava miljakaa atsaldenju grupu kuriem nemanoti mes it ka nejaushi censhamies bish iegreizt ne? :) ir ir tak vai ne?
Image
Post Reply