tā skatos, ka ar siltu laiku saradušies daudz jaunu/dumju motociklistu ielās. smuks treniņtērps + braukt nejēdz + japierāda visiem, ka skārda ponijs iet ātrāk par auto...
#MR wrote:tā skatos, ka ar siltu laiku saradušies daudz jaunu/dumju motociklistu ielās. smuks treniņtērps + braukt nejēdz + japierāda visiem, ka skārda ponijs iet ātrāk par auto...
nekas... gan izmirs dabīgā ceļā
Tu runā par Ventspils ielām ?! ..aha, ciklisti pēdējā laikā atvelk..
1) maitas kas pirms juglas un gaisa tilta nagla lien no labās joslas priekšā, un citi naglie priekšālīdēji, ja laicīgi parāda pagriezienu un gaida kad palaiž, tad mēdzu palaist
2)cilvēki kuri pārkāpj atļauto ātrumu par mazāk kā 10km/h (pie labiem braukšanas apstākļiem)
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DeeCee wrote:1) maitas kas pirms juglas un gaisa tilta nagla lien no labās joslas priekšā, un citi naglie priekšālīdēji, ja laicīgi parāda pagriezienu un gaida kad palaiž, tad mēdzu palaist
2)cilvēki kuri pārkāpj atļauto ātrumu par mazāk kā 10km/h (pie labiem braukšanas apstākļiem)
pēdējā laikā esmu sācis pārvietoties ar apm 100km/h ārpus apdz.v. zini - visas distances kopumā nemaz neveicu lēnāk kā parasti
Wu-Ryder wrote:Uzmatasies, es sodien 16.00 izbraucu uz Rigu - esmu idiots uz cela
Jo censos neiebraukt visas bedres un nenolauzt ratus, kaa ari nesasist diskus - daudzus tas neapmierina nezinkapeec
klāusies, tu gadījienā pa rīga-ventspils šoseju pagājušonedēļ nerullēji ?
Mani viens smuks, balts corrado apdzina. itkā vērtēju, vai esi tas tu, bet īsti nesapratu.
šodien pēc 10-tiem kkāds urļiks ar volvo (laikam 940) ar alumīnija piknika galdiņu uz grabažnieka , uz Lugažu ielas (virziens- Ganību dambis) notizlojās un apbrauca pie luksafora stāvošos pa trotuāru, kuru tajā brīdī slaucīja sētnieks
nezinu kurā brīdī viņš man uzradās pie pakaļas, bet ja būtu viņam pāris mašīnas priekšā būtu ceļu nogriezis, a tagad tik noskatījos kā šis tizlojās un ar sētnieku lamājās...
Last edited by vēja suns on 14 Apr 2008, 15:18, edited 1 time in total.
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
DeeCee wrote:1) maitas kas pirms juglas un gaisa tilta nagla lien no labās joslas priekšā, un citi naglie priekšālīdēji, ja laicīgi parāda pagriezienu un gaida kad palaiž, tad mēdzu palaist
kur tādu hu.ņu vispār var teikt!!!
tu tiešām tā arī domā? nevar būt ka tu esi tik stulbs???
kur tādu hu.ņu vispār var teikt!!!
tu tiešām tā arī domā? nevar būt ka tu esi tik stulbs???
<- laikam gruuti pamaniit
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Wu-Ryder wrote:Uzmatasies, es sodien 16.00 izbraucu uz Rigu - esmu idiots uz cela
Jo censos neiebraukt visas bedres un nenolauzt ratus, kaa ari nesasist diskus - daudzus tas neapmierina nezinkapeec
Mani viens smuks, balts corrado apdzina. itkā vērtēju, vai esi tas tu, bet īsti nesapratu.
hmm, baigi neatceros bet kkad uz to pusi ir sanacis brauk
tikai tagad ja pareizi atceros, tad tam corrado kkas nebija ar bamperu riktīgi.
krč hz - varbūt ar nebiji tu
tikai tagad ja pareizi atceros, tad tam corrado kkas nebija ar bamperu riktīgi.
krč hz - varbūt ar nebiji tu
kas ir šodien! pilna Rīga ar Idiotiem!
Kolēģis piebrauca pie darba, izgāju uzpīpēt. 5min. laikā divi idioti pretējā virzienā pa Elijas ielu, čaļiem taurē, midžina, a tiem po (Elijas iela ir vienvirziena).
Toč laikam pavasaris sācies!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tikko pa SWH teica, ka Rīgā, nesadzirdēju kur, (iespējams) ķiršu krāsas 5.serijas, 90-to izl. gadu bembis notriecis 5 gadus mazu bērnu un aizmucis no notikuma vietas ! ..