kur var nobalanset spararatu?
Moderator: gacciZm
Re: kur var nobalanset spararatu?
nu es savam bagijam vedu siguldaa lauķenee balanseet!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
Rankas iela 5 - Quali motors.
http://www.volks-crankshaft.lv/qualimotor_l.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tur ir tā kā divi kantori - viens ar galvām, otrs ar spararatu un kloķeņu balansēšanu. Nesen pats savu motoru tur biju atdevis - viss
http://www.volks-crankshaft.lv/qualimotor_l.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tur ir tā kā divi kantori - viens ar galvām, otrs ar spararatu un kloķeņu balansēšanu. Nesen pats savu motoru tur biju atdevis - viss

No quattro - no fun!
EDX wrote:Rankas iela 5 - Quali motors.
http://www.volks-crankshaft.lv/qualimotor_l.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
sheit uzzvaniju...30 ls maksa.

Ne tikai, arī ar visu sajūgu tas būtu jādara. Es gan savu pa nullēm tā pat vien uztaisīju, vienu pašu,bet man cits stāsts. Redzēs ko teiks šāles pēc laiciņa.OFFroad wrote:spararats un klokjene tak jabalansee kopaa...vai tad ne?
V8 Twin Turbo & VS-412

hmm man nau urbmasinaSmaLL wrote:Dr. Kanepe wrote:butiba jau pac ari to var izdarit ^_^ tikai vajg gribesanu un sadus tadus rikus
nu tad varbut tu varesi man to izdarit

nu viss labak jau ir tiesam visu kopa balanset, neradisies vismaz lieaks problemas velak
VW Passat B5 1.9TDI
Mazda 323 GT 1.8 16V
Mazda 323 GT 1.8 16V
Protams labaak visu kopaa balanseet, bet ja nav iespeeja ņemt kloķeni aaraa tad var balanseet atsevišķi!
Varu piedaavaat eksperimentaalaa kaartaa uz riepu balanseejamaa nobalanseet, parci kvisi štrumi ir!
Varu piedaavaat eksperimentaalaa kaartaa uz riepu balanseejamaa nobalanseet, parci kvisi štrumi ir!

BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
nu un ko ta šāles pēc laiciņa var teikt?izdilt atrak?sejejs wrote:Ne tikai, arī ar visu sajūgu tas būtu jādara. Es gan savu pa nullēm tā pat vien uztaisīju, vienu pašu,bet man cits stāsts. Redzēs ko teiks šāles pēc laiciņa.OFFroad wrote:spararats un klokjene tak jabalansee kopaa...vai tad ne?
nu es te taa apspriedos un pats ar padomaaju ka doma par riepu balanseejamo ir biku stulba!
apspriežotoes ar dažiem praatveederiem nonaacaam pie secinaajuma ka nav jeegas balanseet sparratu atsevišķi, vajag visu kopaa kloķeni, sparratu un sajuuga kurvi!
nu ja nenosver tad sadilt nekas vnk nesadilst, bet pie normaaliem apgriezieniem visu motoru taa saaks tirinaat ka vis aizies pie dieviem!

apspriežotoes ar dažiem praatveederiem nonaacaam pie secinaajuma ka nav jeegas balanseet sparratu atsevišķi, vajag visu kopaa kloķeni, sparratu un sajuuga kurvi!
nu ja nenosver tad sadilt nekas vnk nesadilst, bet pie normaaliem apgriezieniem visu motoru taa saaks tirinaat ka vis aizies pie dieviem!
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Smilšu strūklu!
22466286