-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kādas domas par jauno VW Passat CC?

P.S. Topiks izveidots, jo interesē vai es vienīgais tāds, kam piedur šitāds ģimenes auto

Moderator: Bastard
Tas droši vien jājautā VW centros :neka: Vācijā laikam jau var pasūtītDemagogs wrote:Šito Latvijā jau var pasūtīt?!
costs 65,000 pounds,DeeCee wrote:vieniigais no kaut cik jaunajiem vw ko gribu ir phaeton
http://www.youtube.com/watch?v=Ib3Z5hvIpdM
Tas raidījums ir ~2003. gada.wildwing wrote:costs 65,000 pounds,DeeCee wrote:vieniigais no kaut cik jaunajiem vw ko gribu ir phaeton
![]()
![]()
nu nah, man luudzu mersi
Tam phaeton iekšas lielā vairumā ir no bentley. Tev vēl joprojām mersi?wildwing wrote:costs 65,000 pounds,DeeCee wrote:vieniigais no kaut cik jaunajiem vw ko gribu ir phaeton
![]()
![]()
nu nah, man luudzu mersi
man atkal pieminot pasātu galvā ir uzreiz pasāts (universāls) ap 90' un pirms. Krč opju drapaks laukiem. Kāda tur vēl sport versija.nOObs wrote:Tas Phaeton's jau tāds mini Bentlijs ir, jo uz Flying Spur tiek būvēts tieši uz Phateona šasijas.
Bet nū vai es būtu gatavs maksāt par wannabe premium klases auto par premium klases cenu, tas runājot par Passatu.
Kaut kā Passāts nesasaucās ar vārdu sportiskums, vairāk jau ekonomija
nu ja, pa 55k eirām mersi. itkā tikai ā klase sanāktu... lolEraSeR wrote: Krutumi ibio. Nu jā garāmgājēji jau nezinās ir tur kaut kas no bentley vai nē. Tāpēc labāk A klases mersi, bet MERSI![]()
neaizstāvēju passat, bet phaeton. Ja kāds to auto nosauc par sūdu, tad ir pelnījis mirt mokpilnā nāvē.Deivs wrote:man atkal pieminot pasātu galvā ir uzreiz pasāts (universāls) ap 90' un pirms. Krč opju drapaks laukiem. Kāda tur vēl sport versija.nOObs wrote:Tas Phaeton's jau tāds mini Bentlijs ir, jo uz Flying Spur tiek būvēts tieši uz Phateona šasijas.
Bet nū vai es būtu gatavs maksāt par wannabe premium klases auto par premium klases cenu, tas runājot par Passatu.
Kaut kā Passāts nesasaucās ar vārdu sportiskums, vairāk jau ekonomija
Redzi, passat un VW tāpat kā Opel nebūs premium klasē. Tur pietiek ar vācu flagmaņiem. Ja tas auto saucas Bentlijs, tad uzreiz ir cita sajūta, kautvai tur 80% iekšā ir pasāts. VW nosaukums visu izsaka. Uzskatu, ka tam arī jāpaliek par tautas auto, neko vairāk.
man vienīgais, kas no VW tīk ir jaunais Siroko .. mmm![]()
nu ja, pa 55k eirām mersi. itkā tikai ā klase sanāktu... lolEraSeR wrote: Krutumi ibio. Nu jā garāmgājēji jau nezinās ir tur kaut kas no bentley vai nē. Tāpēc labāk A klases mersi, bet MERSI![]()
es labāk pa 50k eirām paņemu C klases mersi C350 ar 4Matic un 7g-tronic. Lai arī tas nebūs pats gals (AMG) es jutīšos daudz labāk nekā iekš passat CC. un arī izskatās vienk wundabā! itsevišķi melns vai balts ar sport paku.
nu buutiibaa tas ir bentley ar vw ziimotni, un vayron ar jau tas pats ir*Sicram wrote:Pff .. nezinu, vai es buutu gatavs maksaat to naudu par VW .. :neka: manupraat, ir labaaki auto ..
Viņi bija pārsteigti par phaetona kvalitatīvo izpildījumu.DeeCee wrote:nu buutiibaa tas ir bentley ar vw ziimotni, un vayron ar jau tas pats ir*Sicram wrote:Pff .. nezinu, vai es buutu gatavs maksaat to naudu par VW .. :neka: manupraat, ir labaaki auto ..![]()
un saubos vai top gear taa slavinaatu vinju ja nebuutu iemesla, vinjiem jau patiik nodirst visu peec kaartas