Honda Civic detaļas
Moderator: Focus
Re: Honda Civic detaļas
Bensons - sālīts prieksFocus wrote:bensons auto? :haha:
ļoti grūti... meklē leišos

leiši ta leiši, vienkārši, pagaidām piedāvājums ir pa 120 Ls + būs nepieciešama krāsošana.
un priekšējā lampa pa 60 Ls, meklēju alternatīves. Moš kāds ir dzirdējis/zin kur lētāk?!

- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ja lampa orig un normaalaa staavoklii tad laba cena...essential wrote:Bensons - sālīts prieksFocus wrote:bensons auto? :haha:
ļoti grūti... meklē leišos![]()
leiši ta leiši, vienkārši, pagaidām piedāvājums ir pa 120 Ls + būs nepieciešama krāsošana.
un priekšējā lampa pa 60 Ls, meklēju alternatīves. Moš kāds ir dzirdējis/zin kur lētāk?!
bampera cena ar bnav kosmoss... jauns pie 300ls maksaa
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Focus wrote:ja lampa orig un normaalaa staavoklii tad laba cena...essential wrote:Bensons - sālīts prieksFocus wrote:bensons auto? :haha:
ļoti grūti... meklē leišos![]()
bampera cena ar bnav kosmoss... jauns pie 300ls maksaa
visas detaļas ir jaunas. Nu skaidrs. tad jau laikam būs atbilstošas cenas!

- Focus
- bez Jumta
lupataas? ir laboti taaaadi bamperi, ka tik turies.. iemet bildi...essential wrote:Kā teica servisā, būšot pārāk kroplīgsFocus wrote: mirušais bampers nav labojams?![]()
redz,atšķirība ir tāda, ka šo sū*us nesavāriju es,un līdz ar to nemaksāju no sava maka, tākā , man īstenībā ir daudz maz poh*, vienīgi, biš žēl maksātāja, tādēļ aiz labsirdības domāju, kur nedaudz lētāk 

ceru, ka essential neņems ļaunā par to, ka izmantoju viņa topiku, bet negribās cept jaunu augšā.
Lieta tāda- kur varētu dabūt Toyota Carina E prikšējo lūpu? Ielās kkā neesmu manījis :neka:
tip šāda:
Lieta tāda- kur varētu dabūt Toyota Carina E prikšējo lūpu? Ielās kkā neesmu manījis :neka:
tip šāda:
- Attachments
-
- Foto-KPMLADKS.jpg (38.63 KiB) Viewed 10193 times

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
nu varbūt, bet vot tā ir lieta, ar kuru es vēl esmu uz "jūs"Martinss wrote:Ebay?

bet ja kāds var, tad gribētos uzzināt, pa cik ebay'ā tāda nāk...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
pagaidām esmu redzējis tikai detaļas, kuras atrodas lietuvas šrotos.gt99 wrote:Ir zināms kāds šrots, kur būtu pieejamas detaļas no ~2004. gada Civic. Man vajag drošinātaju kastes vāku.
- Focus
- bez Jumta
domaa bensonaa vai nipponaa tas shtrunts maksaatu baigo kaapostu lai buutu verts chakareeties mekleejot citur??
reizeem ir verts paintereseeties
reizeem ir verts paintereseeties
- Icikinsh
Nu ja jau taads topiks tad, luudzu vienu
Honda Civic 94-96
1gab. Motora paarsegu
1gab. Prieksheejo bamperu
PM vai 28602359