bet ziemenes galīgi negribās likt virsū uz pāris dienāmKadzhus wrote:ja ir noblieteets sniegs tad ar vasarenēm toč nav aršana, vislaik slīdēt uz 10km/h nez vai ir ļoti interesanti
Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
arēnas laukums ir
tur apmales un laternas ir pa malām! šorīt tur bija aiztaisīts ciet, bet tagad jau vienā galā ir pavērta spraudziņa
pagaidām tur pat nav pieblietējies sniegs- daži aplīši pabraukāti...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
vēja suns wrote:arēnas laukums irtur apmales un laternas ir pa malām! šorīt tur bija aiztaisīts ciet, bet tagad jau vienā galā ir pavērta spraudziņa
kaa taa aiztaisits ciet... kipa lai tadi kaa mes tur nebraukaaa???
1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
hvz- tur pēdējā laikā notika tādi brīnumi, ka uzliek norobežojumu priekšā ceļam, un reizēm tas tiešām notika tieši uz sniegu (arī šorīt)kul-ed wrote:vēja suns wrote:arēnas laukums irtur apmales un laternas ir pa malām! šorīt tur bija aiztaisīts ciet, bet tagad jau vienā galā ir pavērta spraudziņa
kaa taa aiztaisits ciet... kipa lai tadi kaa mes tur nebraukaaa???

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
i nerunā, es pat apsveru domu uz pāris dienām aizmugurējās vasras tupeles iemainīt pret ziemas čībiņām...Lambertino wrote:jūs man tei beidziet ar to sniegu ja - būs jāsēž mājās man savādāk :gigi:
man pietika šorīt ar to, ka uz maskavenes pie jaunā tilta luksofora virznienā uz centra pusi- mēģināju uzsākt pa 3 joslām vienlaicīgi 45 grādu leņķi.. beigās visus ASC nah izrubīju un aru līdz asfaltam..
un kad aiziesi taisni tikai ar aizmugureejaam ziemeneeem, tad tadilgi sūkstīsies par tām 10min ko prasa uzlikt priekshas ziemenes...
uzskatu ka vai nu vasarenes visas vai ziemenes, shitaada kombineeshana tikai noved pie CRASHIEM...
uzskatu ka vai nu vasarenes visas vai ziemenes, shitaada kombineeshana tikai noved pie CRASHIEM...

- Juzix
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Nu, kas un kur dosies šļūkt?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
vakar bija baigaa arsana pie alfas...DeeCee wrote:laikam ap pusvienpadsmitiem nobraukšu gar alfu, apskatīšos ir aršana vai nav
1.9 TDI QUATTRO GT-530
Es braucu tagad uz 333, ja nu kāds vēlas piebiedroties :verycool:
saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Blondiins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kas pa gonku? cikos saakas?fade wrote:saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??
You are in England - speak polish 
LAF ziemas daudzciiņa:blondais wrote:kas pa gonku? cikos saakas?fade wrote:saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??
29.03. Sporta kompleksā norisināsies LR čempionāta ziemas autosprinta 7. posms.
Dienas kārtība:
1.daļa – priekšpiedziņas kl.
8:00-9:00 reģistrācija
8:00-9:15 iepazīšanās braucieni
9:15 dalībnieku sapulce, iepazīšanās ar trasi kājām 10min.
9:30 1.brauciena starts( pret pulksteņa rādītāja virzienam)
11:00 Iepazīšanās ar trasi kājām otrajam braucienam 10min.
2.brauciena starts
12:30 1. daļas beigas
13:10 apbalvošana
2.daļa – aizmugures un visu riteņu piedziņas kl.
12:15-13:15 reģistrācija
12:30-13:45 iepazīšanās braucieni
13:45 dalībnieku sapulce, iepazīšanās ar trasi kājām 10 min.
14:00 1.brauciena starts( pret pulksteņa rādītāja virzienam)
15:30 Iepazīšanās ar trasi kājām otrajam braucienam 10min.
2.brauciena starts
17:00 2. daļas beigas
17:10 apbalvošana

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Kāds šodien brauc uz 333 slidināties?
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401