pilnīgs sexNr24 wrote:http://www.mercedes190.nl/DSCN1813.JPG
mpb oldtimer
Re: mpb oldtimer
Da laba Tev tā bundža. 
Vismaz ir kas koptāks nekā ikdienā redzamie 190tie. Normāls oldschool skapis. Nav jau skorpja ērtais salons, bet tik un tā patīk!
Lai labi
Vismaz ir kas koptāks nekā ikdienā redzamie 190tie. Normāls oldschool skapis. Nav jau skorpja ērtais salons, bet tik un tā patīk!
Lai labi
Tad sveikts! Lai labi ripo! 
http://www.kupunslipe.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
man pašam Jelgavā donors stāv, ja vien tev ir baltie pagriezieni, sēdinātās atsperes...Izii wrote:man agrāk tāds bija, vēl mētājas vienā laukumā, ja vajag kk detaļas ziņo!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

atsperes tu dabūsi. man tikai jāaizbrauc uz rīgu.. takā es tur nedzīvoju, tad tas viss ir ievilciesmpb wrote:man pašam Jelgavā donors stāv, ja vien tev ir baltie pagriezieni, sēdinātās atsperes...Izii wrote:man agrāk tāds bija, vēl mētājas vienā laukumā, ja vajag kk detaļas ziņo!
btw baltie pagriezieni neko nemaksā.
Ir tādi balti tumšīe. tie ir visdārgākie. bet baltos var dabūt ~ 4ls gabalā jaunus.
German muscle car lover

- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
riitā ievārtēšu cik lielas ērtības ir viņā 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
super! stūri gribu mazāku, savādāk vienmēr gar kreiso kāju strīķējasZazaaks wrote:Apsveiciens! Patīk dikti tie 190tie![]()
Cik atceros, garāžā mētājas mazā stūre(klīda baumas, ka original) ja ir interese, tad varam, ko sadomāt,

- Lambertino
Davai - uztaisi savu mersi par kārtīgu koņču
šitie merši vienmēr patikuši ja tā cmukiņi safrišināti. Tur pat neko daudz nevajag - nopulēt, normāli diski, sēdinājums un sexmašīna gatava
šitie merši vienmēr patikuši ja tā cmukiņi safrišināti. Tur pat neko daudz nevajag - nopulēt, normāli diski, sēdinājums un sexmašīna gatava

- Archuks
- BMW
Buferus vajag pod sport, tb kkādas sport/amg u.tml. pakas 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

ir tāda doma, bet.... orģinālos nedabūt vai arī nenormālā nauda, būs jātaisa, bet arī tas pavilks uz latiem 400-500. šobrīd jānosēdina, jāuzliek diski, jāsapulē, pavasarī, iespējams, došu uz krāsošanu, ja būs naudaArchuks wrote:Buferus vajag pod sport, tb kkādas sport/amg u.tml. pakas

Savulaik, userim bastard tāds bijaLambertino wrote:Davai - uztaisi savu mersi par kārtīgu koņču![]()
BMW F31 M-Sport Estoril Blue