LDS VI Posms 23.08.2008

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...
Has thanked: 0
Been thanked: 0

LDS VI Posms 23.08.2008

Post by Lambertino »

SABI DRIFT SHOW 23. AUGUSTĀ BIĶERNIEKU STADIONĀ –
pirmo reizi – nakts drifts

Visiem ātruma un kūpošu riepu faniem vēl šogad ir iespēja izbaudīt drifta sacensību īpašo gaisotni jau 23.augustā Biķernieku stadionā, kur notiks Latvijas Drifta Sēriju 6. posms. Pirmo reizi Latvijas Drifta Sērijās šo sacensību tandēmu cīņas notiks diennakts tumšajā laikā izgaismotā trasē!

Šis ir pirmais gads, kad Latvijas Drifta Sērijām ir pilna sezona – kopā kalendārā ir 7 posmi, no kuriem 6 – Latvijā un viens, jau noticis – Lietuvā. Uz Lietuvu no Latvijas bija devušies 17 dalībnieki, un nu – uz 23. augustu gaidām brāļus – lietuviešus pie mums, lai kopīgi noskaidrotu labāko un precīzāko braucēju.

Vidēji sacensībās piedalās ap 35 dalībnieki un šim skaitlim ir tendence pieaugt – parādās aizvien jauni censoņi, kas pierāda, ka nebūt ne pieredze ir noteicošais laba snieguma demonstrēšanai – kā, piemēram, 5. posma uzvarētājs Jānis Eglīte – viņam tās bija tikai otrās sacensības.

Kā vienmēr drifta sacensību starplaikos skatītājus gaidīs pārsteigumi un dažādas atrakcijas - pirmo reizi Latvijas Drifta Sēriju neilgajā mūžā pie mums viesosies dziedātāja ELLA, kas sākusi iekarot arī Eiropas deju mūzikas topu virsotnes, un viņas daiļās dejotājas. Tāpat vairākiem skatītājiem beidzot būs iespēja uz savas ādas izjust to, ko nozīmē sēdēt automašīnā blakus drifta sportistam trasē. Tiksimies azartiskajās un skaistajās drifta sacensībās 23.augustā Biķerniekos!

Biļetes – Biļešu Paradīzes kasēs, cena – 8 LVL. Skatītājiem ieeja no plkst. 18:30, sacensību sākums plkst. 19:00.

Sacensības atbalsta: Skybrake, Datnex, Aldaris, LNT, TV5, Capital FM, European Hit Radio, Star FM.

Preses akreditācija: [email protected]

Viss par Latvijas Drifta Sērijām: http://www.latviandrift.lv" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Attachments
FlyerS.JPG
FlyerS.JPG (407.65 KiB) Viewed 7620 times
ImageImage
DeeCee
EMO

Re: LDS VI Posms 23.08.2008

Post by DeeCee »

ne nu gluzi pirmais LV drifts pa nakti... :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Lambertino

Post by Lambertino »

arī ko līdzīgu iedomājos :reeka:

Image
ImageImage
iz

Post by iz »

neiešu, jo tur būs ELLA
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

lambert , nah tavs e30 nav uz reklaamas ??? :dusma:

Varētu aizbraukt , vareetu buut interesanti !!!

Tie drifteri kas grib sovu lai saperkas stroboskopus un ieliek masina :gigi:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
rapido

Post by rapido »

iz wrote:neiešu, jo tur būs ELLA
tip kompleksi?
iz

Post by iz »

rapido wrote:
tip kompleksi?
vairāk prikols :gigi:

es tik nevaru saprast par ko jāmaksā 8ls, pašā sāķuma, ja pareizi atceros ieeja bija 5ls.
labāk tad jau aizbaucu kādu no treniņiem apskatos par brīvu, kur nav lieku paužu,uztraukuma, var paskatīties 3braucējus reizē vai vēl ko interesantāku, nevis maksāju naudu, lai kautkāda dura ella vēl izbojā visu pasākumu ar stulbiem kviecieniem.
Lambertino

Post by Lambertino »

Fox wrote:lambert , nah tavs e30 nav uz reklaamas ??? :dusma:

Varētu aizbraukt , vareetu buut interesanti !!!

Tie drifteri kas grib sovu lai saperkas stroboskopus un ieliek masina :gigi:
tapēc, ka man ir tautas vāģis ar jokainām uzlīmēm :urb:
par strobiem un citām fīčām :D
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

iz wrote:
rapido wrote:
tip kompleksi?

es tik nevaru saprast par ko jāmaksā 8ls, pašā sāķuma, ja pareizi atceros ieeja bija 5ls.
labāk tad jau aizbaucu kādu no treniņiem apskatos par brīvu, kur nav lieku paužu,uztraukuma, var paskatīties 3braucējus reizē vai vēl ko interesantāku, nevis maksāju naudu, lai kautkāda dura ella vēl izbojā visu pasākumu ar stulbiem kviecieniem.
:doh: galīgs pii esi?
Šitas jau bija stulbumu augšgals. Brauc un skaties treniņus, neviens jau neliedz, bet nu sacensības jau ir kas cits :screwy:
ImageImage
rapido

Post by rapido »

iz wrote:
rapido wrote:
tip kompleksi?

8 Ls biki pa daudz ir! Es ar labprāt nāktu paskatīties pa 5 Ls tikai pliku driftu, bez jebkādiem šoviem!
iz

Post by iz »

Lambertino wrote:
iz wrote:
rapido wrote:
tip kompleksi?

:doh: galīgs pii esi?
Šitas jau bija stulbumu augšgals. Brauc un skaties treniņus, neviens jau neliedz, bet nu sacensības jau ir kas cits :screwy:
pats tu pīī

un kāpēc stulbuma augšgals? tāpēc, ka es negribu skatīties neinteresantus šovus, sēdēt bezdarbība lielo paužu laikā, vai tāpēc ka negribu maksāt? visticamākais, ka dēļ pēdējā, man nebūtu nekas pret samaksāt arī 10ls, ja tas būtu tā vērts. šovi, kas praktiski visos pasākumos ir ļoti līdzīgi, netīras,šauras sēdvietas :neka:
Aigars

Post by Aigars »

Drifts ir šovs ar visām no tā izrietošajām sekām. Lai tā būtu Ella vai Fomins un Kleins. Nepatīk tāds šovs, lūdzu - vietējā Rimi stāvvieta ar saviem pseido-sportenwagen un bez Ellas. Ar prieku tavu sēdvietu nopirks kāds cits...
Rihy

Post by Rihy »

Priecē, ka šeit uzreiz ir norādīts, kam var sūtīt akreditācijas pieteikumu :cool:
iz

Post by iz »

Aigars wrote:Drifts ir šovs ar visām no tā izrietošajām sekām. Lai tā būtu Ella vai Fomins un Kleins. Nepatīk tāds šovs, lūdzu - vietējā Rimi stāvvieta ar saviem pseido-sportenwagen un bez Ellas. Ar prieku tavu sēdvietu nopirks kāds cits...
drifts ir šovs, jā un pietam ļoti labs, bet nafig to visu sabojāt ar nekvalitatīviem starplaiku šoviem?
Lambertino

Post by Lambertino »

:arrow: iz

nu tad droši vari palikt mājās un iegādāties alu pa to naudu.
Tas ir līdzīgi kā apmeklēt kādu konci - vienmēr ir pauzes ko aizstājs kāds cits dziedonis, jebšu vienkārši pauze kurā var aiziet uz toleti...
Un ja jau ir šāda atieksme, tad arī koncerti ir jāklausās ierakstos un kino kā tādi vispār nav vajadzīgi :neka:

Pauzes ir vajadzīgas lai noteiktu rezultātus un saliktu egli kā jābrauc + vēl dalībnieku sapulces ir tajā laikā.
Protams kādreiz tas vis ieilgs un ir neforš, bet nu visiem jau neizpatiksi nekad. Būs arī tādi kas nāks tikai Ellu skatīties, a drifts būs kā šovs kas izklaidē skatītājus kamēr ella pārģerbjas :urb:

p.s tavu viedokli sapratu nerespektēju :D
ImageImage
doubled

Post by doubled »

man ELLAS pēdējais songs patīk :P
Image
iz

Post by iz »

cepiens nav par to, ka starplaikos ir šovi, bet ka tie ir pārāk vienveidīgi un neinteresanti, gandīz vienmēr ir stuntrraideri, protams liels respekts viņiem,par to ko dara, bet ja katra pasākumā ir viens un tas pats?

Jāni es runāju kā skatītājs,Tu kā dalībnieks, tapēc arī ir tik dažādi viedokļi, saprotu, ka dalībniekiem pauzes ir vajadzīgas, gan riepu montēšanai, gan ja kāda ķibele gadās, orgiem ka tu jau minēji rezultātu apkopošanai utt.

un tiem, kas nesaprata, man nav nekas pret driftu, pat ļoti patīk, tik tie neinteresantie starplaiki :neka:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Lambertino wrote::arrow: iz

nu tad droši vari palikt mājās un iegādāties alu pa to naudu.
Tas ir līdzīgi kā apmeklēt kādu konci - vienmēr ir pauzes ko aizstājs kāds cits dziedonis, jebšu vienkārši pauze kurā var aiziet uz toleti...
Un ja jau ir šāda atieksme, tad arī koncerti ir jāklausās ierakstos un kino kā tādi vispār nav vajadzīgi :neka:

Pauzes ir vajadzīgas lai noteiktu rezultātus un saliktu egli kā jābrauc + vēl dalībnieku sapulces ir tajā laikā.
Protams kādreiz tas vis ieilgs un ir neforš, bet nu visiem jau neizpatiksi nekad. Būs arī tādi kas nāks tikai Ellu skatīties, a drifts būs kā šovs kas izklaidē skatītājus kamēr ella pārģerbjas :urb:

p.s tavu viedokli sapratu nerespektēju :D

Par tām pauzēm - cik iepriekšējo pasākumu kritiku esmu lasījis - vienmār vissirslikti.lv, bet iekš 333 trases pēdējā drifta, pauzes ļoti smuki aizstāja - tur viss bija čotka. ;)
Tomel_q
Audi 80 Quattro

Post by Tomel_q »

da nu pizgec , nebrauc un neciiksti !
kas gribees -> aizbrauks/aizies/kka savaadaak tur nokluus !
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
:shura: :D
BlondaiZ

Post by BlondaiZ »

Katrs pats savas jautriibas uztureetaajs, ja tu pauzee seedi uz netiira shaura benkja, taa jau ir tava probleema... :)
Un vispaar neko nezinu par taadiem pauzeem, neesu vinjas laikam veel pamanijis :D :yo:
Image Image
Post Reply