aha. bijām divi melni līdzīgi sedani. otram bija ksenons. mēs skrējāmies viens ar otruLambertino wrote:nav gadienā vēlviena gonda līdzīga tavējai?#MR wrote:vakar biju aizbraucis līdz Rīgai notestēt savu sačipoto hondu! redzēti vesels bars no šejienes- mpb mersis, tad rihy, lamberts, fleix emmka, garām man nogāja bariņš kur visi uz kaut ko koļīja freimo, dažas e36 kupejas ar burnout ID. zinu Jūs tikai pēc mašīnām, bet ne pēc sejām. tā būtu aizgājis čau pateiktRollin wrote:un pa dienu Rīgā viens sudrabots Subaru ar 333, LatvianDrifting u.c uzlīmēm palūdza, lai mazs Lancers viņu palaiž uz tilta![]()
![]()
redzēts #MR Civic ~ 20:40 uz Rīgas-Ventspils šoses, virzienā uz Rīgu !
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17
jā un viņam ir tjūning faras..bet tev ir īstās..ķipa žē-dē-em#MR wrote:aha. bijām divi melni līdzīgi sedani. otram bija ksenons. mēs skrējāmies viens ar otruLambertino wrote:nav gadienā vēlviena gonda līdzīga tavējai?#MR wrote:vakar biju aizbraucis līdz Rīgai notestēt savu sačipoto hondu! redzēti vesels bars no šejienes- mpb mersis, tad rihy, lamberts, fleix emmka, garām man nogāja bariņš kur visi uz kaut ko koļīja freimo, dažas e36 kupejas ar burnout ID. zinu Jūs tikai pēc mašīnām, bet ne pēc sejām. tā būtu aizgājis čau pateiktRollin wrote:un pa dienu Rīgā viens sudrabots Subaru ar 333, LatvianDrifting u.c uzlīmēm palūdza, lai mazs Lancers viņu palaiž uz tilta![]()
![]()
redzēts #MR Civic ~ 20:40 uz Rīgas-Ventspils šoses, virzienā uz Rīgu !

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

nu soldier cītīgi trenējas..tāpat, kā kristaps, samurajs..un pārējie#MR wrote:a ļa žē-dē-em man ir tikai dzeltenie pavaroti![]()
![]()
ā un viņš bez bloķa māk labāku startu paņemt

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19

Cibins bij ienaacis patverties no lietus manaa "lielajaa" un tekoshajaa veikalaa 

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
ar kādu mašīnu Tu biji?rixis wrote:nu soldier cītīgi trenējas..tāpat, kā kristaps, samurajs..un pārējie#MR wrote:a ļa žē-dē-em man ir tikai dzeltenie pavaroti![]()
![]()
ā un viņš bez bloķa māk labāku startu paņemt

Aha, bija tāda lieta. Pirms tam apciemots arī mpb darba vietā.harcho wrote:Cibins bij ienaacis patverties no lietus manaa "lielajaa" un tekoshajaa veikalaa
Tavs baltais arī tika manītsAngel wrote:ahā, vakarnakt Hondistu draga pasāciens bija tiešām ļoti apmeklēts no Burnoutiešu pusesaliiXC wrote:Jap tiešām daudzi ar burnout uzlīmēm redzēti skriešanās placī

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
rollin tu esi ticis pie masinas? :neka:Rollin wrote:19:45 #MR aplis caur centru.. skaļš aplis !..
ap 22:00 kuu_haa ..pastāvēts un piebeigts akish
![]()
P.S. redtops ir ventspilii, ja gribi redzet, varu kadu dienu paradit to, kas palicis pari

- mbertulis
- Dubultaģents
Blakus piestāts pie Golf MK III ar ID 28 pie Dobeles Rimi stāvvietā ap 11:20 ar gulošu pasažieri pa visu aizmuguri.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

check PM damned !Weber wrote:rollin tu esi ticis pie masinas? :neka:Rollin wrote:19:45 #MR aplis caur centru.. skaļš aplis !..
![]()
P.S. redtops ir ventspilii, ja gribi redzet, varu kadu dienu paradit to, kas palicis pari

bilo djelo!Rollin wrote:19:45 #MR aplis caur centru.. skaļš aplis !..
![]()

un #MR manu ik pa laikam..
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
es kļūstu populārsmax wrote:Vakar vēlu vakarā pēdējā brīdī manīts Rollin čāpojam pa Augusta ielu(vismaz manai draudzenei tā likās
)

- BlondaiZ
Laikam pa maz biju ieksh Bikenieki, paareejos nesagaidiju, bet tika redzeeti Small, MR, un mosh veel kaads entuziasts, bet vecriigaa sastapti RaiviiC, PsihsArnijs
un xedgars, laikam taa k-kaa...