Drifts
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Drifts
Labak parunajam par kautko sakarigu.
Piemeram, ka nakosais gads izskatas ar komandu ieskaiti??
Kas ar komandam utt?? Ir jau kadas idejas, runas par to?? :neka:

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Esi mēģinājis runāt ar kādiem lielākiem zvēriem, ķip starptautiskiem uzņēmumiem? Ķip BITE?Lambertino wrote:Nav tos 500zs mums kur ganīt pašlaik - tur manuprāt ir lielākā probza :neka:
Nav jau tā, ka negribās gāzt bezbožna un ņemt medaļas nost somiem un citiem zvēriem![]()
Par sponsoriem - atrast jau var, bet pašreiz figņa ir ar ekonomisko situāciju. Man daudzi ir teikuši - sory, būtu gadu atpakaļ atnācis, bet pašreiz :neka:
Interesanti ir, bet ......
Un nav arī tā, ka nevar dabūt - rēķini man ir seksam.lv , rvt-riepucentrs , vianor.lv , scansale un pie tā netaisos apstāties

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Lambertino
Par komandu cīņu gan daudz ir atkarīgs no pašiem braucējiem - būs komandas, būs komandu cīņasWu-Ryder wrote:Labak parunajam par kautko sakarigu.

Pašlaik zinu tikai divas - Burnout.lv un Ropažnieku komanda

- Juzix
- burnout.lv foto team
Un ko tu vēlējies mums pavēstīt ar šiem vēstures faktiem?gt99 wrote:Laikam kļūdījos. Runa gāja par Formula Drift un Tanner Foust, kas pirms gada (laikam vecu rakstu lasīju) ceturtajā sacensību pastāvēšanas gadā biedzot bija dabujis perfektos 100 punktusLambertino wrote:gt99 wrote:Beidziet. Pēc rezultātiem Jūsu drifts irEs gan neesmu skatījies, bet zinu ka tikai nesen pirmo reizi kāds ASV D1GP pirmo reizi sasniedzis 100 punktu novērtējumu braucienā. Paskatījos Jūsu rezultātus, redzēju, ka kādam 98 piešķirti. Vēl bišķin un pasaules izcilāko līmenis būs.
http://www.youtube.com/watch?v=rq4oTqimh1Q
Un 99 punktus kvalifikācijā dabujis Gatis Bisenieks 11. maija sacensībās Biķerniekos.

Ja pareizi saprotu, tad tavos tekstos ir pilnīgi nevajadzīga un nepamatota ironija!!! Ja tā, tad tik nesaprotu kādēļ? Skauž ka kāds k-ko dara, bet tevi neaicina bariņā?

- Wu-Ryder
#MR wrote:Sarkanajam s14a vai tad nav tuvu 500zs vai pat nedaudz virs?
Tulit par so temu panesisies ganjau baiga diskusija

Bet nu tuvu taisnibai taja motora jau ir.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Juzix
- burnout.lv foto team
Melnais wrote:
es domāju, ka gt99 neskauž, vnk džekam ineresē un ja viņš gribētu/varētu, viņš ielīstu bariņā, tāpat kā visi pāreji, kas dažādu apstakļu dēļ nav tajā bariņā!es domāju, ka jāmet miers šitam cepienam par viena jūzera izteikumiem, kuri kautkāda veidā aizskar šeit esošos. es piemēram neredzu pamatu cepienam pret gt99. visi mēs kautko sakam un ja kāds kļūdās, tad nevajag nomētat ar akmeņiem!
kautgan, daudzi, kas te nomētā ar akmeņiem, to tik vien māk.
![]()
nerunāju par kādu konkrēti un neapvainoju, bet nu, vajadzētu paskatīties uz sevi pirms nomētājam otru.
Ko Tu biji domājis ar bariņu?
Neviens nevienu ar akmeņiem nenomētā, vienk. ja cilvēks par koko uzsāk diskusiju, tad kālab uz to neatbildēt? :neka:

Jo lielāks cipars, jo īsāks bloķis. Un katrai trasei jau prasās savādāks, bet, liekas, ka daļa driftē ar 3.7x/3.9x un nesūdzas 

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- Archuks
- BMW
Atkarīgs no dzinēja, piemēram, man uz 323i stāv 3.15 bloķis, bet prasītos vēl nedaudz īsāks, kādi 3.45marlows wrote:Sveiki
Varētu kāds pateikt kā'ds bloķis e36 būtu piemērotāks priekš drifta sachiem, es domāju kāda attiecība vai vēl kāds parametrs?
Paldies jau iepriekš!

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

prieksh 328?!Archuks wrote:Atkarīgs no dzinēja, piemēram, man uz 323i stāv 3.15 bloķis, bet prasītos vēl nedaudz īsāks, kādi 3.45marlows wrote:Sveiki
Varētu kāds pateikt kā'ds bloķis e36 būtu piemērotāks priekš drifta sachiem, es domāju kāda attiecība vai vēl kāds parametrs?
Paldies jau iepriekš!
3,15 ir kudish liela attieciba...marlows wrote:prieksh 328?!Archuks wrote:Atkarīgs no dzinēja, piemēram, man uz 323i stāv 3.15 bloķis, bet prasītos vēl nedaudz īsāks, kādi 3.45marlows wrote:Sveiki
Paldies jau iepriekš!
nu attieciba ari nu kas nu kuram vairak patik, bet vispar shis jautajums jauzdod poweraa tur ir vairak 328 useri...
bournout.lv labaaki drifterichainsaw wrote:3,15 ir kudish liela attieciba...marlows wrote:prieksh 328?!Archuks wrote:Atkarīgs no dzinēja, piemēram, man uz 323i stāv 3.15 bloķis, bet prasītos vēl nedaudz īsāks, kādi 3.45marlows wrote:Sveiki
Paldies jau iepriekš!
nu attieciba ari nu kas nu kuram vairak patik, bet vispar shis jautajums jauzdod poweraa tur ir vairak 328 useri...

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
Katram ir sava vēlme - teiksim manā e30 stāv e36 motors un kārba takā tas būtu pielīdzināms e36 un mana reduktora attiecība ir 3,46. Pēs manām domām nav tādas ideālas attiecības driftam, katram braucējam vēlmes ir savādākas, kā arī prasības nav vienādas.
Ar 3,15 (ar ko brauc Arčuks), manuprāt ir pārāk garš prekš tāda motora. Šāda attiecība vairāk būtu domāta emkām.
Takā tev motors un kārba ir tāda pati kā man, tad domāju, ka normālākais būtu mēģināt ar to kas man ja ne pat vēl īsāku
p.s ceru, ka nesamurgoju un bilde ir skaidra
Ar 3,15 (ar ko brauc Arčuks), manuprāt ir pārāk garš prekš tāda motora. Šāda attiecība vairāk būtu domāta emkām.
Takā tev motors un kārba ir tāda pati kā man, tad domāju, ka normālākais būtu mēģināt ar to kas man ja ne pat vēl īsāku

- Lambertino
DeeCee wrote:bournout.lv labaaki drifterichainsaw wrote:3,15 ir kudish liela attieciba...marlows wrote:prieksh 328?!Archuks wrote:Atkarīgs no dzinēja, piemēram, man uz 323i stāv 3.15 bloķis, bet prasītos vēl nedaudz īsāks, kādi 3.45marlows wrote:Sveiki
Paldies jau iepriekš!
nu attieciba ari nu kas nu kuram vairak patik, bet vispar shis jautajums jauzdod poweraa tur ir vairak 328 useri...![]()

tas ir kaa prasiit kaadu sievu man labak mekleetLambertino wrote:Katram ir sava vēlme - teiksim manā e30 stāv e36 motors un kārba takā tas būtu pielīdzināms e36 un mana reduktora attiecība ir 3,46. Pēs manām domām nav tādas ideālas attiecības driftam, katram braucējam vēlmes ir savādākas, kā arī prasības nav vienādas.