nu jaaa.. kaa bija taa bija... Lambertam bikuciit, vai arii vairaak nepaveicaas, bet to jau gan jau vinsh pac labaak zinaas staastiit, ne jau man zinaat kaapeec vinsh sagriezaas.. bet nu protams ka ljoti zheel.. rodes braucieni ljooti patikaa, likaas riktiiga paarliecinoshi un speeciigi, liidz protams arii likteniigajai sgrieshanai.. bet nu man jau riktiig patikaas, un tajaa aatrumdriftaa shis arii apraadiija riktiig speeciigu sniegumu...
diezmheel dazhaadu iemeslu deelj, iisti neredzeejaam iebraucienus, taapeec vairaak tikai tandeemciinjas.. bet nu patikaas kaa tei somi brauca.. peedeejaa braucienaa par tresho vietu, soms ar Toyotu peec likteniigaas sagrieshanaas taa vienkaarshi izspridzinajaa taalo liikumu, un peec tam visu taisni vienkaarshi brutaali lika skjeersaam ar paarmetieniem, un peec tam veel kabatinjaa ielika konkreeti labi, bet nu pac jau ieprieksh trases saaakumaa bija kluuudiijies...
parasti cik te esmu redzeejis daudzi diic par to ka ievelkaas visaadas pauzes, man tomeer nelikaas ka kautkas ssoreiz baigi kaveejaas - visi tandeembraucieni vispaar gaaja kaa pa strikjiiiti..
mazliet likaas jociiga to laimiigo izspeele, kas dabuuja izbraukties ar driftwaageniem, jo reaali sauca tikai liidz kaadiem 5iem simtiem, a biljetes bija gandriiz pusotrs tuukstotis, bet nu nau jau ko tagad gausties...
bet nu pirmais drifta apmekleejums likaas ttiri labs, zheel ka vairaak ssogan nau posmu..
no manas puses kaadas paaris bildes varbuut, kautkad buus, jo taagd vismaz 5as dienas jaaseezh veikalaa un tad nu netikshu ne pie kaadas taisiihanas, bet nedomaaju ka manas bildes iipashi buutu jaagaida