Info par Burnout.lv ID
- Kalmēns
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Info par Burnout.lv ID
a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv
?
Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
- Archuks
- BMW
...ar to tieši burnout's atšķiras un tā ir sava veida pazīšanās zīme!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
truba
edgar kā tu stumtu tā arī būtu!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
hmm moš man arī pieteikties uz to I.D.?
ar quattro nav probzu!!!
- Kalmēns
nu jaa ... bet k-kaa baigi masiivs liekas tas jaunais IDArchuks wrote:...ar to tieši burnout's atšķiras un tā ir sava veida pazīšanās zīme!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
- Kalmēns
pietiekties jau Tu vienmeer varitruba wrote:edgar kā tu stumtu tā arī būtu!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
hmm moš man arī pieteikties uz to I.D.?
- Kalmēns
negribu IDtruba wrote:domāju ka tavam 34 fortačkā kāreiz pietiktu vietas!Kalmēns wrote:nu jaa ... bet k-kaa baigi masiivs liekas tas jaunais ID
Iespējams pa tuvu nofotogrāfēju, bet reāli dzīvē izskatās mazāks kā bija iepriekšējais ID 325 uz mana E36 :neka:Kalmēns wrote:nu jaa ... bet k-kaa baigi masiivs liekas tas jaunais IDArchuks wrote:...ar to tieši burnout's atšķiras un tā ir sava veida pazīšanās zīme!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Varētu reāli tos pašus ciparus smalkākus nevis tik resnus. Nebūtu tik uzbāzīgs skats
Logo ļoti labi, ka ir jaunajā.
Logo ļoti labi, ka ir jaunajā.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- omulis
- Moderators
Nofotogrāfē visu autofreimo wrote:Iespējams pa tuvu nofotogrāfēju, bet reāli dzīvē izskatās mazāks kā bija iepriekšējais ID 325 uz mana E36 :neka:Kalmēns wrote:nu jaa ... bet k-kaa baigi masiivs liekas tas jaunais IDArchuks wrote:...ar to tieši burnout's atšķiras un tā ir sava veida pazīšanās zīme!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
p.s man jaunais kā tāds patīk, tikai ciparu lielumus varētu atctāt no vecā tipa uzlīmēm!
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- takeshi
un ciparu izmerus varetu nemainitomulis wrote:Nofotogrāfē visu autofreimo wrote:Iespējams pa tuvu nofotogrāfēju, bet reāli dzīvē izskatās mazāks kā bija iepriekšējais ID 325 uz mana E36 :neka:Kalmēns wrote:nu jaa ... bet k-kaa baigi masiivs liekas tas jaunais IDArchuks wrote:...ar to tieši burnout's atšķiras un tā ir sava veida pazīšanās zīme!Kalmēns wrote:a kaa buut, ja nebuutu ID, tb nebuut cipari vispaar, bet tikai uzliimiite ar uzrakstu - burnout.lv?
p.s man jaunais kā tāds patīk, tikai ciparu lielumus varētu atctāt no vecā tipa uzlīmēm!

- Juzix
- Has thanked: 24 times
Ir gantakeshi wrote:nau jau tik traki!mpb wrote:ciparu izmērus jāmaina! nafig tādus pa puslogu!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
butu vismaz atruma sajuta lielakafleix wrote:Nuuu veel sliipaak imho buutu pa trakuWeber wrote:kooo?fleix wrote:weber tu gan esi perverss![]()
![]()
ko es atkal?
ja mana masina neiet, tad vismaz burti lido