Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
pie kalibras es pieminētu aerodinamisko koeficientu, kas tajā laikā bija
baigi mazs un pozitīvi iespaidoja degvielas patēriņu 
- Archuks
- BMW
Es kritiku pieņemu, viss kārtībā, tikai nevajag to ar tik negatīvu pieskaņu, ka viss raksts ir sūds, mēsls un nekam neder 
P.S. Ar auto ne pārāk saistītiem cilvēkiem, girtzb, gt99 un paratr00per pie tiem laikam nepieskaitīt, raksts likās ok un komentāri vairums bija pozitīvi
Un neteikšu, ka rakstā ir rakstītas ļoti nepareizas lietas, lai teiktu, ka maldinu cilvēkus...
P.S. Ar auto ne pārāk saistītiem cilvēkiem, girtzb, gt99 un paratr00per pie tiem laikam nepieskaitīt, raksts likās ok un komentāri vairums bija pozitīvi
Last edited by Archuks on 09 Oct 2008, 11:56, edited 1 time in total.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

arii gribeetos par kko retaaku, jo pa bmw, audi taapat baigi daudz info pa vw un opeljiem arii, interesantaak buutu palasiities par kko retaaku
mok kkadu rakstu seeriju kur katraa rakstaa apspriests viens veertiigs modelis ? :neka:
mok kkadu rakstu seeriju kur katraa rakstaa apspriests viens veertiigs modelis ? :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Archuks
- BMW
Ok, mana kļūda, neprecizitāte, izlabošu.gt99 wrote:Izlasi ievadu pēdējam rakstamArchuks wrote:Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiem
Šajā daļā visas apskatītās sportiskās kupejas ir vācu autobūves pārstāvji, no kuriem divi jau no to ražošanas uzsākšanas ir tieši konkurenti - Opel Astra GSi un VW Golf GTI.

Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!gt99 wrote:Un kāda jēga no šī raksta? Ko divās rindkopās autors var pastāstīt jaunu par e36 vai Audi Coupe? Šāda informācija bija aktuāla pirms gadiem 20, kad tiko bija atvēries dzelzs priekškars. Tas ir tas pats, ka kāds aprakstītu vietas, kur var aiziet ar kompāniju paēst - > McDonaldsCh. wrote:Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto!Paļubomu 325i vai Tā pati GSi astra ir populārāka jauniešu vidū ka piemēram Mr2 vai kkas tāds..
Kurš nezin, kas ir McDonalds?
Kādēļ nevar uzrakstīt ko interesantu, mazāk zināmu?
btw, archuk, ja ir nepieciešamība, pameklē AutoBild CD, kur ir lietoto auto aspkati .pdf formāta.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Archuks
- BMW
Tāda bija +- šī raksta auditorija, ikdienas lietotājs, nevis auto spečuksCh. wrote:Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!gt99 wrote:Un kāda jēga no šī raksta? Ko divās rindkopās autors var pastāstīt jaunu par e36 vai Audi Coupe? Šāda informācija bija aktuāla pirms gadiem 20, kad tiko bija atvēries dzelzs priekškars. Tas ir tas pats, ka kāds aprakstītu vietas, kur var aiziet ar kompāniju paēst - > McDonaldsCh. wrote:Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto!Paļubomu 325i vai Tā pati GSi astra ir populārāka jauniešu vidū ka piemēram Mr2 vai kkas tāds..
Kurš nezin, kas ir McDonalds?
Kādēļ nevar uzrakstīt ko interesantu, mazāk zināmu?![]()
btw, archuk, ja ir nepieciešamība, pameklē AutoBild CD, kur ir lietoto auto aspkati .pdf formāta.

nus tik un tā varēji sakarīgāk uzrakstīt, jo tas ka raxta auditorija ir useris parastais nenozīmē ka useris parastais ir glups vai par tādu uzskatāms, tiem arī var barot normālas lietas 
p.s. rakstā par klarksona autosiem trūkst 3.0CSL pie exauto un Aston Martin V8 Vantage sievai ir Roadster
p.s. rakstā par klarksona autosiem trūkst 3.0CSL pie exauto un Aston Martin V8 Vantage sievai ir Roadster
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
- Archuks
- BMW
MļeGirtzB wrote:nus tik un tā varēji sakarīgāk uzrakstīt, jo tas ka raxta auditorija ir useris parastais nenozīmē ka useris parastais ir glups vai par tādu uzskatāms, tiem arī var barot normālas lietas

- Pauliic
- Moderators
iedod linku, kur vēl aprakstīti konkrētie auto latviešu valodā? vienīgi iauto ir bijuši pāris rakstu simts gadu atpakaļ + bmwpower'ā var kautko atrast a tā :neka:Ch. wrote: Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!![]()
Man pazuda entuziasms, kaa jau saki naudu par to nemaksaa tapeec raksti ir kaadi ir, reali par to pashu Somiju, ja man maksatu par rakstu, tas butu 100X kvalitativaaks ar vairaak informaciju par to kaa visparibaa Somijaa notiek, vesturi, rezultatiem, attistiibu, bet nu par briivu vaakt un apkopot informaciju neveelos!gt99 wrote:Esmu kaut ko pārpratis? Boot.lv nav komerciāls projekts? Archuks nav pieredzējis auto žurnālists ,kas saņem naudu par darbu šajā lapā?Rihy wrote:Tak tipiska latvieša attieksme. Būtu vismaz pateicis kādu labu vārdu par to, ka kāds vispār kaut ko tādu raksta un dara, nevis gudri visu nodriš un apliek citus
p.s. es nevienu sliktu vārdu neteiktu par rakstiem, ko kāds entuziasts uzrakstītu priekš Burnout lapas. Pirms pāris mēnešiem bija vairāki rakstītāji, tikai neesmu manījis nevienu rakstu (tikai Fade apraksts par braucienu uz Somiju), rakstītāji pazuduši.

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Archuks
- BMW
BOOT.Lv lietoto auto apskats: limuzīns līdz 5000 latiem - troop's, girtzb un gt99 neapēdiet bez sāls
, pārējie welcome 

Drīkst limo līdz 5000ls sarakstu veidot(skatos esi centrējies uz lielās klases auto) 
Tātad:
Audi V8
Audi A8
BMW e32+
BMW e38
Citroen XM+
Chrysler 300
Chrysler NewYorker
Cadilliac STS+
Honda Legend+
Jaguar XJ+
Lincoln Town Car
Lincoln Continental
Lexus LS400+
Mitsubishi Diamante
Mercedes Benz W126+
Mercedes Benz W140
Nissan Maxima
Volvo 760
Volvo 960+
Volvo S90+
Peugeot 605
Rover 800
Renault Safrane
p.s. ar + apzīmēti manupārt apraksta vērti auto, kuri nav rakstā.
p.s. par e38 piekari ir bik samuldēts R6 piekares ir no punķiem bet V8 ir izturīgas.
par W140 - elektronikas problēmas pāri galvai.
A8 lietotu drīkst pirkt tikai tādu, par kuru ir garantija, ka nav bijis sists un taisīts iekš .lt, .lv etc zemēs.
Tātad:
Audi V8
Audi A8
BMW e32+
BMW e38
Citroen XM+
Chrysler 300
Chrysler NewYorker
Cadilliac STS+
Honda Legend+
Jaguar XJ+
Lincoln Town Car
Lincoln Continental
Lexus LS400+
Mitsubishi Diamante
Mercedes Benz W126+
Mercedes Benz W140
Nissan Maxima
Volvo 760
Volvo 960+
Volvo S90+
Peugeot 605
Rover 800
Renault Safrane
p.s. ar + apzīmēti manupārt apraksta vērti auto, kuri nav rakstā.
p.s. par e38 piekari ir bik samuldēts R6 piekares ir no punķiem bet V8 ir izturīgas.
par W140 - elektronikas problēmas pāri galvai.
A8 lietotu drīkst pirkt tikai tādu, par kuru ir garantija, ka nav bijis sists un taisīts iekš .lt, .lv etc zemēs.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
-
ParaTr00per
izskataas peec pielietojuma manam xj12GirtzB wrote:starp citu drifteriem varētu būt interesants 960/s90 kā arī XJR
un kļūdāsgt99 wrote:Kā tiek izdomāts "Labākais XXX par yyy cenu?"
Pašlaik man rodas iespaids, ka viss sākas ar to, ka Archuks uzdot sev jautājumu, "kur BMW varētu būt labākā izvēle?"
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
pa daudz cilindru, driftriem jau 6cil ir grūti apsmadzeņot, kur nu vēl divtikParaTr00per wrote:izskataas peec pielietojuma manam xj12GirtzB wrote:starp citu drifteriem varētu būt interesants 960/s90 kā arī XJR
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
Modernajai alumīnija virsbūvei ir savi trūkumi – virsbūves paneļi ir jāmaina, nevis jātaisno vai jāmetina, jo tā var rasties rūsa.
Pirmkārt alumīnijs nerūsē - alumīnijs oksidējas
otrkārt - sistu auto remonta problēma ir faktā ka alumīnija detaļas metināt ir daudz sarežģītāk, un bojātas nesošās konstrukcijas iztaisnotas vairs nav ar atbilstošu nestspēju.
Pirmkārt alumīnijs nerūsē - alumīnijs oksidējas
otrkārt - sistu auto remonta problēma ir faktā ka alumīnija detaļas metināt ir daudz sarežģītāk, un bojātas nesošās konstrukcijas iztaisnotas vairs nav ar atbilstošu nestspēju.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
- Archuks
- BMW
Izskatās, ka pilnīgās auzās šoreiz neesmu iebraucis
gt99, nākamajā apskatā centīšos neiekļaut, drošvien par miniveniem būs jāraksta