Lai ieguutu citu emkuSchwins wrote:kaapec paardod emku
fleix e46m3
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: fleix e46m3
laguna seca šitā nav, laguna seca ir :vee: šitā imho ir avus blau, kas ir

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Pēc vienas bildes jau grūti spriest, vajadzētu ar to pašu auto vairākas un tad varētu 100% pateikt, jo pierādijies, ka pie dažāda apgaismojuma krāsa mēdz bildēs izskatīties dažāda. No konkrētās bildes teiktu, ka tā nav laguna, drīzāk tad jau tiešām Avus vai pat estorils, jo avus ir bišku tumšāks par estorilu, savukārt šajā bildē vairāk pat velk uz gaišāki zilu, respektīvi estoril, bet kā jau minēju no vienas bildes grūti spriest 
- Archuks
- BMW
estorils ir gaišāksEmīls wrote:Pēc vienas bildes jau grūti spriest, vajadzētu ar to pašu auto vairākas un tad varētu 100% pateikt, jo pierādijies, ka pie dažāda apgaismojuma krāsa mēdz bildēs izskatīties dažāda. No konkrētās bildes teiktu, ka tā nav laguna, drīzāk tad jau tiešām Avus vai pat estorils, jo avus ir bišku tumšāks par estorilu, savukārt šajā bildē vairāk pat velk uz gaišāki zilu, respektīvi estoril, bet kā jau minēju no vienas bildes grūti spriest

Būtu bik tumšāks, teiktu, ka Interlagos ir.
///MPowerā vienā bildēm velk uz to pusi.
///MPowerā vienā bildēm velk uz to pusi.
Maybe, kā jau teicu, no tās bildes grūti spriest.Archuks wrote:Emīls wrote: estorils ir gaišāks
Fleix:
Jā, reta, jo no rūpnīcas e46 M3 avus bija pieejams tikai kā individual krāsa.
- Archuks
- BMW

Bet nu imho, ja pārkrāso tad vai nu Imola vai Estoril

Silverstone, man vismaz personīgi ne visaiArchuks wrote:
Bet nu imho, ja pārkrāso tad vai nu Imola vai EstorilLai gan, protams, krutāk INDIVIDUAL krāsā, tb tādā, kas standartā nenāca un Imola bija standarta krāsa...tādā ziņā Silverstone II Metallic ir naiss, jo E46 M3 tāda nenāca
Vispār sarkana emka man ne visai, bet uz atsevišķiem eksemplāriem imola uz e46 ir

- Archuks
- BMW
Laguna ir :vee: pēc kkāds grīdas krāsas izstāsRihy wrote:Imho tā laguna krāsa ir pat ļoti ok

kaa subaaramfleix wrote:shitaa tak nav laguna seca?
Citaas bildees man ta krasa nepatiik, bet shajaa ir tas ko veelos![]()
ne. kaa dacia loganMelnais wrote:kā skyline'm!Voicis wrote:kaa subaaramfleix wrote:shitaa tak nav laguna seca?
- Archuks
- BMW
kā fleix bijušajam E46Voicis wrote:ne. kaa dacia loganMelnais wrote:kā skyline'm!Voicis wrote:kaa subaaramfleix wrote:shitaa tak nav laguna seca?

bijushais bija tumshaax, shitajam kraasa ir kaa mazdaiArchuks wrote:kā fleix bijušajam E46Voicis wrote:ne. kaa dacia loganMelnais wrote:kā skyline'm!Voicis wrote:kaa subaaramfleix wrote:shitaa tak nav laguna seca?
domāju, ka nostaļģiju parāva