sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanu
Es tevi redzēju 18
Moderator: Juzix
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 18
Es ar šodien trako ķiršu eskortu redzēju puvplānā! Salu tilta un Lāčuplēša ielas garumā!
Rihy
No apļa nogrizties drīkst tikai no labās malējās joslas! 
Rihy
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
-
Rihy
Tur nebija pirmajā joslā kur ielīst vai palikt, tad nu darīju, kā sanāca. Parasti tā necenšos darītlaurisko wrote:Es ar šodien trako ķiršu eskortu redzēju puvplānā! Salu tilta un Lāčuplēša ielas garumā!![]()
RihyNo apļa nogrizties drīkst tikai no labās malējās joslas!
iepriekš bija bremzhu trubinja pargriezta un pagarinaata caur salonu prieksh hidrauliskaas rocenes un man ielika 3...Pauliic wrote:sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanu
Dzhanis wrote:iepriekš bija bremzhu trubinja pargriezta un pagarinaata caur salonu prieksh hidrauliskaas rocenes un man ielika 3...Pauliic wrote:sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanunomainiiju un vakar vismaz dabuuju slimiibas lapu .
- omulis
- Moderators
Jū daudzi redzēti 
Par diksiem, nākamnedēļ domāju +- iztaisnot(ja būs nepieciešams), sametināt, sapulēt cik var, tad pa dienu jāskatās ko var izdomāt ar skrūvēm.. bet tā viss bumbās, šodien miegs nenāca
Par diksiem, nākamnedēļ domāju +- iztaisnot(ja būs nepieciešams), sametināt, sapulēt cik var, tad pa dienu jāskatās ko var izdomāt ar skrūvēm.. bet tā viss bumbās, šodien miegs nenāca
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- jūdass
DD - 7771 pie valdemāra rimi ap 11iem
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- sciroco
no vietejiem un pazistamiem redzēju tikai Lambertu, tieši pirms treniņa, vēlāk, staigaju meklēju, ta ar neatradu
aizbrauci melno savākt 
за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню
- Pauliic
- Moderators
vakar smagi nokosts ar omuli, šorīt arī Takeshi manīts + pie marihuana pabūts un laikam arī useris Kalnins satikts vai kā tur
[quote="ramex"zum zum[/quote]
shitas gan laikam pie "bazars par ta", bet nahujam nevar buut hidrauliska rocene ? tapeec ka no ruupniicas nav paredzeeta? tiri teoretiski taksh ja auto tur uz vietas pofik kaa vinju pievelk?[/quote]
Lai nebuutu
, tad pasaku, ka nevienu neesmu redzeejis
Hidrauliskā rokas bremze nedrīkst būt, jo tā nespēj noturēt spiedienu un jebkurā brīdī var manžetes izspiest un tml., tjipa pastāv vvabūtība, ka nestrādās + vispār nedrīkst iejaukties bremžu sistēmā!
Lai nebuutu