L ir labākie stikli no Canon. Nosaukuma beigās jābūt burtam L. Tiem ir labāka kvalitāte, asums, ātrums u.c. lietas. Nu ja ir iespēja, tad tikai tādi jāņemtheone2be wrote:Par cenām - studēju UK, un te cenas biki saldākas, it īpaši uz Ziemassvētkiem.*Sicram wrote:Hmm .. zini, es domāju, ka visiem piskeļiem ir sava robeža, jo man uz FF ir 12 .. / Canon 5d / un matrica šim ir kudišs lielāka kā 40d utt .. :neka: un 3x4 m ... tas ir tieši , nu apm. , 2x lielāks izmērs kā piedāvā orģināli kamera printējot 1:1 ..
Es domāju, ka būtu labāk paņemt 40d un uzspiest max labu stiklu no Canon L sērijas ...tu pats minēji, kkādu tamronu ar lieliem mm, tad iesaku Canon 70 - 200 F4 L. Labas cenas ir iekš laptop.lv
Ja rodas jautājums, kāpēc noliedzu citus brendus - tad tas tā vnk ir ..man pašam ir tikai canon stikli.
no Sigmām ir tik viens ko atzīstu .. nu labi divi
10 - 20
un lētais
70 - 300Vari muļķim apstāstīt, kas tieši tās L ir? Tas ir, kas tur labāks. Man tās zināšanas pagaidām visai virspusējas.
Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
-
Rihy
Uz crop matricas jau arī nav ieguvums*Sicram wrote:+ 1 un nekāds lielais ieguvums uz FF nav .. nu labi , viens ir .. fotošopā nav jālieto bluuur efektiņšRihy wrote:12-24 sigmu noteikti nepērciet
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ja tev ir Canon objektīvs ar L tad zini .. afrīka L ir un paliek L ! 
tb tas ir kā ///M-Power
Zem L Canon apzīmē, profesionālus objektīvus, viņiem cenu diapzons ir sākot, no 400lvl - 4000 lvl ..
šiem objektīviem ir
precīzs un ātrs autofokuss ( usm , ir arī parastajos objektīvos, bet iekšs L viņš ir kudišs ātrāks )
pārsvarā nodrošina vienu F skaitli visā diapozonā
dzidrinātās lēcas
aizsardzība no putekļiem un ārējiem faktoriem
ir jāielāgo tas ka ir gan lētā gala L stikli, gan dārgā, kā atšķirt, pārsvarā ļoti vnk cena 
bet piem. šis konkrētais 70 - 200f4 L ir viss lētākais, ja nemaldos, bet kvalitātes ziņā viņš ieliek 70 - 200 F2,8 L , protams, ja esi reportieris, tad 2,8 ir un paliek 2,8 ..
Man pašam ir lētā gala L stikli
17 - 40 f4 L - vidējs stikls
24 - 105 F4 L - patīkams diapzons un uzticams
70 - 200 F4 L - Lielisks stikls
tas viss apvienojumā ar 5d
Tiesa, ja sāc apjaust fiksēto objektīvu burvību un interese par tiem tad tur ir ko izvēlēties ...
tb tas ir kā ///M-Power
Zem L Canon apzīmē, profesionālus objektīvus, viņiem cenu diapzons ir sākot, no 400lvl - 4000 lvl ..
šiem objektīviem ir
bet piem. šis konkrētais 70 - 200f4 L ir viss lētākais, ja nemaldos, bet kvalitātes ziņā viņš ieliek 70 - 200 F2,8 L , protams, ja esi reportieris, tad 2,8 ir un paliek 2,8 ..
Man pašam ir lētā gala L stikli
17 - 40 f4 L - vidējs stikls
24 - 105 F4 L - patīkams diapzons un uzticams
70 - 200 F4 L - Lielisks stikls
tas viss apvienojumā ar 5d
Tiesa, ja sāc apjaust fiksēto objektīvu burvību un interese par tiem tad tur ir ko izvēlēties ...
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- *Sicram
Nuu ja kas prasi vēl , papļāpat jau varam !theone2be wrote:Nu fiksētos tomēr manas finanses nepavilks, jo tad prasītos viņu padaudzNu paldies par palīdzēšanu! Viela pārdomām ir!
PM vai 29764007
PM vai 29764007
kur stiepjat savas spoguljnieces kopt / tiiriit ???
man liekas ka manam 350diesel'im ir radusies ekosisteema iekshaa, un shams iisti ar autofokusu negrib fokuseet!
man liekas ka manam 350diesel'im ir radusies ekosisteema iekshaa, un shams iisti ar autofokusu negrib fokuseet!
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
-
Rihy
Mēdzu nest uz Canon servisu Maskavas ielā. Iztīrīt iztīra, bet ne sevišķi labi. Kā kuru reizi. Cena bija 10 ls vai 15 ls.Viitols wrote:kur stiepjat savas spoguljnieces kopt / tiiriit ???
- Pauliic
- Moderators
baigie sūdi, jābildē mega pasākums vienā no lielākajiem LV uzņēmumiem
bet SB-600 difuseri LV šobrīd vnk nav
zālei ir mega augsti griesti, tātad būs jābliež virsū - ko iesakat? :neka: negribas gaišus feisus ar melniem foniem. kas būtu jāievēro lai tā nebūtu? negribas arī taisīt mega lielu self-made difuseri.
p.s. iepirku šodien battery gripu
baigā štelle
p.s. iepirku šodien battery gripu
-
Rihy
Nu gribēju ieteikt self-made. Bet nu vari arī paregulēt zibeni, manual režīms un samazini jaudu, nebūs pārgaismots, varēsi pats izvēlēties, cik spēcīgi zibene nostrādāPauliic wrote:baigie sūdi, jābildē mega pasākums vienā no lielākajiem LV uzņēmumiembet SB-600 difuseri LV šobrīd vnk nav
zālei ir mega augsti griesti, tātad būs jābliež virsū - ko iesakat? :neka: negribas gaišus feisus ar melniem foniem. kas būtu jāievēro lai tā nebūtu? negribas arī taisīt mega lielu self-made difuseri.
p.s. iepirku šodien battery gripubaigā štelle
- Pauliic
- Moderators
-
Rihy
Es tādas nezinu, vnk esmu redzējis, ka no balta papīra kartona saloca, izloka apmēram 45 grādu leņķīPauliic wrote:ok, iesaki kādu self-made lapu, kur ir labi varianti
un kur buutu labi?Rihy wrote:Mēdzu nest uz Canon servisu Maskavas ielā. Iztīrīt iztīra, bet ne sevišķi labi. Kā kuru reizi. Cena bija 10 ls vai 15 ls.Viitols wrote:kur stiepjat savas spoguljnieces kopt / tiiriit ???
MC Vaitols in da house! hahahaha
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Cik zinu, tad tā ir vienīgā vieta :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
skaties te : http://www.diyphotography.net/" onclick="window.open(this.href);return false; tur ir viss.Pauliic wrote:ok, iesaki kādu self-made lapu, kur ir labi varianti
- *Sicram
Cik ir budžetsKasiitiss wrote:Tā tad esmu nobriedis iepirkt jaunu kameru! tik nevaru saprast kādu pašlaik esmu nosliecies uz Fujifilm FinePix S2000FD? kko varat labu pateikt par šo eksemplāru??
tb es ieteiktu aplūkot Canon s5 is vs. Canon G9 .. šie ir divi niknākie kanon ziepji
PM vai 29764007
PM vai 29764007