omulis wrote:Vai arī vajag: neko pagaidām nevaru pateikt vai kko tādu. šādu tekstu pievienot pie balsošanas variantiem.
Jo ne es esmu redzējis runājis utt.
varbūt nepatiks, a varbūt poatiks.
nu kkā tā, tas uz visiem nākamajiem gadījumiem, ne tikai šo konkrēto
nu nav gluži jēgas no tāda!
Var protams likt, ka aturas un viss
Vienīgais ja pēc mēneša šis lietotājs saprot tomēr, ka var dot ID :neka:
Variants, tad vienkārši rakstīt šeit, ka pārdomāja
+ vajag kaut ko sadomāt par ID nenoplēšanu no vecā auto to pārdodot.
Tas tā lai tam pasākumam kāda jēga/svars. Savādāk pilnas ģerevņas ar dedzinātājiem.
frenkers wrote:+ vajag kaut ko sadomāt par ID nenoplēšanu no vecā auto to pārdodot.
Tas tā lai tam pasākumam kāda jēga/svars. Savādāk pilnas ģerevņas ar dedzinātājiem.
nu nav jau tā, ka pilnas
Noteikumos jau ķipa ir, bet ne vienmēr tiek izpildīts!
Tiem kas pārdod ar visu ID, jauns netiek piešķirts
frenkers wrote:+ vajag kaut ko sadomāt par ID nenoplēšanu no vecā auto to pārdodot.
nu nav jau tā, ka pilnas
Nu te pa vasaru ir redzēti visādi brīnumi. Par to ka pie jauna ID netiek nezināju. Tas pareizi. Vnk ten kaut kad senāk bija pāris tādi gadījumi un cik sapratu tad tas beidzās ar publisku fuj un viss.
frenkers wrote:
Nu te pa vasaru ir redzēti visādi brīnumi. Par to ka pie jauna ID netiek nezināju. Tas pareizi. Vnk ten kaut kad senāk bija pāris tādi gadījumi un cik sapratu tad tas beidzās ar publisku fuj un viss.
Nē nu iesākumā jau pasaka tam lietotājam, lai to nokārto! Ir jau tiešām reizes kad nevar savādāk, ķipa ātri jāpārdod. ID arī nenāk viegli nost kā jau jūs zinat...
Tad pabrīdina, ja atkal redz tad jau pieņems stingrākus mērus
nu nav jau tā, ka pilnas
nu tad tev ID nevar pieshkjirt! Un nedzes manu postu araa!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
omulis wrote:Vai arī vajag: neko pagaidām nevaru pateikt vai kko tādu. šādu tekstu pievienot pie balsošanas variantiem.
Jo ne es esmu redzējis runājis utt.
varbūt nepatiks, a varbūt poatiks.
nu kkā tā, tas uz visiem nākamajiem gadījumiem, ne tikai šo konkrēto
nu nav gluži jēgas no tāda!
Var protams likt, ka aturas un viss
Vienīgais ja pēc mēneša šis lietotājs saprot tomēr, ka var dot ID :neka:
Variants, tad vienkārši rakstīt šeit, ka pārdomāja
ko ta man balsot pret?
domāju tā, ja lielākā daļa atbildētu ar neitrālu atbildi, tad pagaidām skaidrs,ka jāatliek.
vai arī tad jēga taisīt balsojumu pēc tiem trīs mītiem un kkāda laika atrunātā, ko lietotājs šeit ir nodzīvojis.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Vards - Aleksandrs, draugi sauka par Alexu un sheit es esmu "Geum"
Vecums - 18 gadi.
Mani tuvakie plani pilniba ir saaistiti ar mashinu, gribu pilniga kartiiba savest! Velos lai liidz vasarai vinja iegust manu iecereto veidolu. (sevishki jo ta ir mana pirma mashina )
Kapec es pieregistrejos burnout.lv? Jo man patiik mashina velos ari iepazities ar sakarigiem cilvekiem kuri kautko saprot no mashinam, un interesejas par auto spotru. Ka ari tape ka man patik lielu tusinju vel vairak kas saaistiti ar mashinam!
She dazhas manas mashinas bilde , kvalitate nav parak laba jo bildeju toko!
Pats jautrakas ka es spesiali aizbraucu nomazgat mashin lai safochetu. Un man aizsala durvis un negribeja taisities ciet nacas ar fenu atkauset :DDD
a nu tas esmu es pats
Last edited by Aleks on 03 Feb 2009, 19:13, edited 1 time in total.
takā šī ir testa versija, tad nerunāju par konkrēto lietotāju, bet par šo jauno sistēmu.
par auto- protams auto ir jāatrāda, lai var novērtēt tā stāvokli. jānovienojas, to var izdarīt vnk caur "mans jaunais auto", vai tas obligāti jāatrāda dzīvē. labākais variants būtu, ja auto ik pa laikam varētu atrādīt dzīvē, lai nav tā, ka auto nopirku; id saņēmu; mašīnu nekopu; id uz šrota.
par cilvēku- auto pats nebrauc, to vada cilvēks (konkrētajā gadījumā jūzeris). un manuprāt id nevar tikt piešķirts cilvēkam, kurš uzskata, ka viņš satiksmē ir vienīgais, labākais ātrākais, vai vēlas to pierādīt. ir jāciena arī citi satiksmes dalībnieki. bet ja auto var atrādīt un viss ir skaidrs, tad ar cilvēku nav tik viegli. bet kā redzu, tad bieži jaunie lietotāji ir pazīstami kādam esošajam lietotājam, tādēļ varētu ieviest ko līdzīgu galvotājam. jo ne visiem ir tik reāli regulāri piedalīties minimeet.
galugalā man šķiet, ka id ir domāts arī dēļ tā, lai mēs varētu viens otru atpazīt. bet ja jūzeris x, y, z, un a tiekās vismaz reizi nedēļā, viens otru ļoti labi pazīst, atpazīst viens otra auto? tad uz ielas "y" ieraugot "a" auto atpazīs to arī bez id- zūd mazliet tā jēga...
vēl kas- ļoti svarīgi būtu nejaukt šos divus faktorus (auto/cilvēks). ja "x" man ir baigi labais džeks, bet objektīvi paskatoties uz auto tur nerādās labākais stāvoklis, tad nav viņš pelnījis id. tas pats arī otrādi- jau auto ir labu labais, bet blīve starp stūri un sēdekli sūdīga...
tādēļ manuprāt kritērijs esmu redzējis/ neesmu redzējis neder. jo uztaisam balsošanu par jūzeri "z", un parēķiniet paši, cik no 3262 lietotājiem būs viņu redzējuši, cik nē... varbūt tiešām jāveido kāda komisija...
ceru, ka beigās baigais murgs nesanāca
hau! esmu runājis!
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
vēja suns wrote:takā šī ir testa versija, tad nerunāju par konkrēto lietotāju, bet par šo jauno sistēmu.
par auto- protams auto ir jāatrāda, lai var novērtēt tā stāvokli. jānovienojas, to var izdarīt vnk caur "mans jaunais auto", vai tas obligāti jāatrāda dzīvē. labākais variants būtu, ja auto ik pa laikam varētu atrādīt dzīvē, lai nav tā, ka auto nopirku; id saņēmu; mašīnu nekopu; id uz šrota.
par cilvēku- auto pats nebrauc, to vada cilvēks (konkrētajā gadījumā jūzeris). un manuprāt id nevar tikt piešķirts cilvēkam, kurš uzskata, ka viņš satiksmē ir vienīgais, labākais ātrākais, vai vēlas to pierādīt. ir jāciena arī citi satiksmes dalībnieki. bet ja auto var atrādīt un viss ir skaidrs, tad ar cilvēku nav tik viegli. bet kā redzu, tad bieži jaunie lietotāji ir pazīstami kādam esošajam lietotājam, tādēļ varētu ieviest ko līdzīgu galvotājam. jo ne visiem ir tik reāli regulāri piedalīties minimeet.
galugalā man šķiet, ka id ir domāts arī dēļ tā, lai mēs varētu viens otru atpazīt. bet ja jūzeris x, y, z, un a tiekās vismaz reizi nedēļā, viens otru ļoti labi pazīst, atpazīst viens otra auto? tad uz ielas "y" ieraugot "a" auto atpazīs to arī bez id- zūd mazliet tā jēga...
vēl kas- ļoti svarīgi būtu nejaukt šos divus faktorus (auto/cilvēks). ja "x" man ir baigi labais džeks, bet objektīvi paskatoties uz auto tur nerādās labākais stāvoklis, tad nav viņš pelnījis id. tas pats arī otrādi- jau auto ir labu labais, bet blīve starp stūri un sēdekli sūdīga...
tādēļ manuprāt kritērijs esmu redzējis/ neesmu redzējis neder. jo uztaisam balsošanu par jūzeri "z", un parēķiniet paši, cik no 3262 lietotājiem būs viņu redzējuši, cik nē... varbūt tiešām jāveido kāda komisija...
ceru, ka beigās baigais murgs nesanāca
hau! esmu runājis!
manuprāt, ideja par ir ļoti laba, par to galvotāju, un doma ir okē.
galavārds jau tāpat būs šai "komisijas komandai", bet ir arī ļoti svarīgi ko domā paši jūzeri
Tas nenozīmē ja 51% ir par, ID dosim! Vairāk interesē pats viedoklis
Protams 70-80% par ir ļoti labs rādītājs
nu tad jau reāli var palikt vecā sistēma, tikai tiešām izveidojot kādu komisiju... vai arī forumā balso tikai par auto, par cilvēku lemj šī komisija (aicina uz pārrunām, lasa rekomendācijas, pieņem kukuļus ). Jo auto manuprāt var diezgan objektīvi novērtēt, bet balsot par cilvēku šādi nav sevišķi reāli.
Varbūt jādara tā, ka komisija pieņem lēmumu, jeb veic primāro atlasi, un tad lietotāji kādas nedēļas laikā var izteikt savu pamatotu "pret". :neka:
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija