Es tevi redzēju 18
Moderator: Juzix
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 18
kopā ar martinss šodien sierā ielikts CD maģis
un veeel arī paspējām normāli atsalt 
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Jā, paldies par palīdzīgo roku un garāžas elektrības rozeti.EsRoltons wrote:kopā ar martinss šodien sierā ielikts CD maģisun veeel arī paspējām normāli atsalt
aah pareizi
šodien tak pēc 13iem pa Inženieru ielu pretī brauca foxx'a T&C.. skaidri redzēju, ka pie stūres kundze
..man pat liekas, ka viņa braucot garām, no augšas skatoties, mani arī ievēroja, tik mosh neatceras no balles 
Lancer 1.6 16V
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Kur, kad?!Weber wrote:maxa s2 pie kalna
Audi S2 2.2 20vt ABY '92.
Audi A4 Avant 1.9 fwd '04.
Audi A4 Avant 1.9 fwd '04.
- mbertulis
- Dubultaģents
Pirms pusstundas nolikts auto blakus Fleix'a ID1 SWH stajankā.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- mbertulis
- Dubultaģents
Jā, iebraukšana ir pilnīgā pakaļā! Man jau liekas, ka man ir džips un vienalga apakša dažreiz tiek aizskarta, tad kā Tu vispār tur vari iebraukt?!fleix wrote:nu tas celsh tur irmbertulis wrote:Pirms pusstundas nolikts auto blakus Fleix'a ID1 SWH stajankā.Labi, ka man dzhips
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Esmu tikai 1reiz aizskaarismbertulis wrote:Jā, iebraukšana ir pilnīgā pakaļā! Man jau liekas, ka man ir džips un vienalga apakša dažreiz tiek aizskarta, tad kā Tu vispār tur vari iebraukt?!fleix wrote:nu tas celsh tur irmbertulis wrote:Pirms pusstundas nolikts auto blakus Fleix'a ID1 SWH stajankā.Labi, ka man dzhips
- mbertulis
- Dubultaģents
Tad jau Tev labas iemaņas pa tādiem ceļiem!fleix wrote:Esmu tikai 1reiz aizskaarismbertulis wrote:Jā, iebraukšana ir pilnīgā pakaļā! Man jau liekas, ka man ir džips un vienalga apakša dažreiz tiek aizskarta, tad kā Tu vispār tur vari iebraukt?!fleix wrote:nu tas celsh tur irmbertulis wrote:Pirms pusstundas nolikts auto blakus Fleix'a ID1 SWH stajankā.Labi, ka man dzhips

- Weber
- Cilvēks-karburators
kaja paslidejaReinStorm wrote: P.s. webers uz Lielaa pr. - beidz gaazeet tu AGRESIIVAIS!!!![]()
vakaraa ap pusastoniem varetu but, biju tavam s2 blakus nostajies, tavu comu redzeju, paskatijos un tad aizspoleju prommax wrote:Kur, kad?!Weber wrote:maxa s2 pie kalnaja nu vieinigi vakar vakaraa vareeji redzeet. Kur biji pasleepies? Tur bij kapa klusums