Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
Omuļs, šite Androids Tev nelīdzēs. Ar šo Tev jāgriežas Rīgas domē!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
Rihy
- Has thanked: 0
Toties Mārupē Daugavas ielu (Tēriņu ielas turpinājums Mārupē) gan vajadzētu restaurēt. Pavasarī sēdināšu fordu, nezinu, kā pabraukšu... Super tika uztaisīta Mārupītes gatve, tāpat vajag arī Daugavas ielu 
- Android
- Admins
Varu iepriecināt - Daugavas ielai būs rekonstrukcija, sāksies kaut kad vasaras otrajā pusē - itkā 2gadīgs objekts -tb pabeigs tikai 2010. gadā, bet nu cik esmu redzējis projektu, būs baigi ok - ar gaājēju ietvēm, autobusu pieturvietām ar paplašinājumiem, tizlajā līkumā pie (aizmirsu kā to ielu sauc), kur sanāk kopā 5 ielas un vēl grāvis - būs rotācijas aplis un tā. Karoč būs pa skaisto.Rihy wrote:Toties Mārupē Daugavas ielu (Tēriņu ielas turpinājums Mārupē) gan vajadzētu restaurēt. Pavasarī sēdināšu fordu, nezinu, kā pabraukšu... Super tika uztaisīta Mārupītes gatve, tāpat vajag arī Daugavas ielu
Good morning? No such thing!
- Android
- Admins
Par šito uzraksti Rīgas domes satiksmes departamentam - http://www.satdep.lv" onclick="window.open(this.href);return false; laikam bija adrese.omulis wrote:ew android, man liidz maajaam ir pretiigs celjs. Mezhciems/jugla nav tavs rajons?Android wrote:Rīt pačolēšu. Bet vispār naudas nav, cienītieJuzix wrote:P132 un Daugavas iela, īpaši pretī pag. padomēi pilnīgā :[consored]:
it sevishkji pavasarii un rudenii. Nomazgaa auto- aizbrauc lidz maajam 50m un auto netiirs.
+ veel bedres kaa peec aatomkara.
AA , un ar kaajaam ar nevar normaali iziet..
uzvelku no riita tiiru ancuku, aizeju liidz staavietai un pizdariki
hokj, gaajeeju clinju pasaki saviem patsobnjikiem, lai uztaisa
- Android
- Admins
Re: !
Hmm, jūtu, ka būs jāaizbrauc izčakarēt viena otra pašvaldība. Hz, moš 5dien sanāks laiks - dabūs pa biksēm Ādaži un Garkalne. Ņu un pie viena arī Carnikava tad.Didzis wrote::neka: No ādažiem uz kadagu... nasing spešel...
Atļautai 90km/h.... braucot ar 50 uz vienas "jauniņās" uzrāvos... tagad priekšā piekare grab...
Pilnīgā dirsā!
- Pauliic
- Moderators
-
Rihy
Tā iela ir tā pati Mārupītes gatve, kuru rudenī jau rekonstruēja. Bet prieks dzirdēt, ka būs uz labo pusi, jo tā iela jau faktiski sastāv tikai no lāpījumiem.Android wrote:Varu iepriecināt - Daugavas ielai būs rekonstrukcija, sāksies kaut kad vasaras otrajā pusē - itkā 2gadīgs objekts -tb pabeigs tikai 2010. gadā, bet nu cik esmu redzējis projektu, būs baigi ok - ar gaājēju ietvēm, autobusu pieturvietām ar paplašinājumiem, tizlajā līkumā pie (aizmirsu kā to ielu sauc), kur sanāk kopā 5 ielas un vēl grāvis - būs rotācijas aplis un tā. Karoč būs pa skaisto.Rihy wrote:Toties Mārupē Daugavas ielu (Tēriņu ielas turpinājums Mārupē) gan vajadzētu restaurēt. Pavasarī sēdināšu fordu, nezinu, kā pabraukšu... Super tika uztaisīta Mārupītes gatve, tāpat vajag arī Daugavas ielu
- Android
- Admins
Nju tur jau sen prasās rekonstrukcija. īstenībā vajadzētu jau rekonstruēt līdz apvedceļam, bet nu tas tuvākajā laikā diemžēl nenotiks.Rihy wrote:Tā iela ir tā pati Mārupītes gatve, kuru rudenī jau rekonstruēja. Bet prieks dzirdēt, ka būs uz labo pusi, jo tā iela jau faktiski sastāv tikai no lāpījumiem.Android wrote:Varu iepriecināt - Daugavas ielai būs rekonstrukcija, sāksies kaut kad vasaras otrajā pusē - itkā 2gadīgs objekts -tb pabeigs tikai 2010. gadā, bet nu cik esmu redzējis projektu, būs baigi ok - ar gaājēju ietvēm, autobusu pieturvietām ar paplašinājumiem, tizlajā līkumā pie (aizmirsu kā to ielu sauc), kur sanāk kopā 5 ielas un vēl grāvis - būs rotācijas aplis un tā. Karoč būs pa skaisto.Rihy wrote:Toties Mārupē Daugavas ielu (Tēriņu ielas turpinājums Mārupē) gan vajadzētu restaurēt. Pavasarī sēdināšu fordu, nezinu, kā pabraukšu... Super tika uztaisīta Mārupītes gatve, tāpat vajag arī Daugavas ielu
-
Rihy
tikai raksti pieklaajiigi citaad nebuus labiAndroid wrote:Par šito uzraksti Rīgas domes satiksmes departamentam - http://www.satdep.lv" onclick="window.open(this.href);return false; laikam bija adrese.omulis wrote:ew android, man liidz maajaam ir pretiigs celjs. Mezhciems/jugla nav tavs rajons?Android wrote:Rīt pačolēšu. Bet vispār naudas nav, cienītieJuzix wrote:P132 un Daugavas iela, īpaši pretī pag. padomēi pilnīgā :[consored]:
it sevishkji pavasarii un rudenii. Nomazgaa auto- aizbrauc lidz maajam 50m un auto netiirs.
hokj, gaajeeju clinju pasaki saviem patsobnjikiem, lai uztaisa
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- omulis
- Moderators
Re: !
Jā, tur tiešām ir pilnīgi pakaļāDidzis wrote::neka: No ādažiem uz kadagu... nasing spešel...
Atļautai 90km/h.... braucot ar 50 uz vienas "jauniņās" uzrāvos... tagad priekšā piekare grab...
Pilnīgā dirsā!
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- omulis
- Moderators
reāli ir kkas panākams?DeeCee wrote:tikai raksti pieklaajiigi citaad nebuus labiAndroid wrote:Par šito uzraksti Rīgas domes satiksmes departamentam - http://www.satdep.lv" onclick="window.open(this.href);return false; laikam bija adrese.omulis wrote:ew android, man liidz maajaam ir pretiigs celjs. Mezhciems/jugla nav tavs rajons?Android wrote:Rīt pačolēšu. Bet vispār naudas nav, cienītieJuzix wrote:P132 un Daugavas iela, īpaši pretī pag. padomēi pilnīgā :[consored]:
hokj, gaajeeju clinju pasaki saviem patsobnjikiem, lai uztaisaman mutere un maasa straadaa rd satiksmes departamentaa
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
ar sēdinātu e46 m3 vienā mierā var izbraukt, džiperis brīnijās....Domeniks wrote:Gribat redzēt Rīgā pašu labāko ceļu? Aizbrauciet uz Āraišu ielu: Posms no Biķernieku ielas līdz Struktoru. Tur problemātiski ar džipu izbraukt kur nu ar parastu mašīnu.![]()
![]()
![]()
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
reāli ir kkas panākams?[/quote]omulis wrote: tikai raksti pieklaajiigi citaad nebuus labiman mutere un maasa straadaa rd satiksmes departamentaa
lielaakos s.... noveersh, bet domei arii deneg.net
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Android
- Admins
Tā, varu drusku iepriecināt:
Šon nodota stružka Garkalnes novadam par Upesciema ielu - līdz 20.03 jamiem jāaizpilda avārijas bedres. Tāpat nodota stružka Ādažu novadam par Gaujas ielu un Kadagas ceļu - arī līdz 20.03 jāaizpilda bedres, bet, cik runājos ar pašvaldības ceļu džeku, esot izdarīts jau šodien pa dienu.
Šon nodota stružka Garkalnes novadam par Upesciema ielu - līdz 20.03 jamiem jāaizpilda avārijas bedres. Tāpat nodota stružka Ādažu novadam par Gaujas ielu un Kadagas ceļu - arī līdz 20.03 jāaizpilda bedres, bet, cik runājos ar pašvaldības ceļu džeku, esot izdarīts jau šodien pa dienu.
Android wrote:Tā, varu drusku iepriecināt: